Mamici de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

maine aduc tabelul si facem la toata lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanie spune:

mama cat ati scris fetelor!!!

in primul rand bun venit noilor burticute!! sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi

Mitzura, stai linistita, am fost si eu astazi la medic si am intrebat cat de grav este partea cu scurgerile maronii...mi-a spus ca nu este nici o problema atata timp cat nu sunt abundente si mai ales daca nu este rosu deschis (singe)

Fetelor astazi am vazut la ecograf "punctuletul" ca altfel nu ii pot spune, are doar 9 mm si activitate cardiaca. Mi-a spus doctora ca este f. bine si am si poza!!!!

pupici si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

vreau si eu sa stiu ce este...data conceptiei 2 aug 2003,eu nascuta la 19 nov 1980, tatal la 6 mai 1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

ulic, eu am avut greturi pana acum, vreo doua sau trei saptamani, doar de doua zile nu mai am
melanie, ce bine imi pare ca ti-a spus si tie asa! Tu cate saptamani ai? Si cat de dese sunt scurgerile astea la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Mersi Ana, intr-un final m-am luminat si eu cum e cu dimensiunea la BB, mai ales ca scria si pe fisa...ce-i drept mai greu cu descifratul scrisului medicilor....

Iubitoiu, am vazut si eu un astfel de tabel, dar sincer nu vad cum ar putea fi corect.
Din cate stiu eu sexul copilului este dat de spermatozoizi deci de tata...iar la tabelul respectiv iti cer data de nastere a mamei si UM...deci ceva nu se potriveste.

Sau poate ma insel eu?

Alexa - 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Totusi daca vreti sa va distrati cu calendarul ...incercati link-ul acesta:
http://www.babyworld.co.uk/tools/gender_predictor/default.asp

Alexa - 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Doar ce am am plecat de la serviciu si pana am ajuns acasa si voi ati scris o gramada.

Briseis, ce coincidenta, si eu am tot 25 de ani iar pe bebe l-am conceput tot pe 2 noiembrie, imi place ! Nu am nici greturi (am avut o tentativa saptamana trecuta, dar a trecut repede), nici dueri de cap si nici pofte. Prea mare coincidenta ! Ca sa nu mai zic ca dupa www.babyworld.com vom avea amandoua baietei, logic.

Mitzura, ma bucur ca esti mai optimista, ai vazut si tu cate femei se confrunta ca aceeasi problema si nasc bebei sanatosi, asa ca nu te mai stresa. Sper ca nu ti-e dor de greturi, ai vazut ca celelalte simptome le avem si noi.

Melanie, esti singura la care nu stiu DPN (pentru listuta). Daca il stii, aproximativ, sa mi-l spui ca sa fie lista completa.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

nicole, DPN dat de acest site este 24 iulie - asa sa fie!

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ok, am notat, multumesc Melanie.
La mine DPN e 25 iulie, asa ca sintem cam pe acolo, oricum numai bebeii or sa hotarasca cand trebuie sa iasa, ca unii am vazut ca intarzie mult peste DPN, ceea ce nu putem controla, sanatoase sa fim .

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

cand te duci sa-l vezi la eco?

Mergi la inceput