Mamici de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Am ajuns si eu acasa intr-un final ...dupa ce mi-am facut un car de nervi la coada, la banca, sa platesc telefonul, cred ca nu mai exista in nici o tara un sistem atat de tampit, sa stam la coada sa le dam bani (orice taxa ai avea de platit), nicidecum sa fie in interesul lor de a-ti lua banii cat mai repede. Nu mai comentez, trebuie sa ma calmez.

Mi-e atat de somn, incat mi se inchideau ochii pe strada, dar trag tare de pleoape pentru ca daca dorm acum, la noapte ii numar sforaiturile lui tati sau il invinetesc pe picioare.

Voi cum va simtiti? Eu sint asa fara nici un chef, nu am chef nici de mine, parca sint picata din cer, abia vorbesc, abia merg, parca am imbatranit brusc, cum imi miroase a ceva asociez mirosul cu cine stie ce si mi-e greata, mananc in reluare, fara pofta, la serviciu vreau doar sa fiu lasata in pace, sa lucrez acolo in ritmul meu, imi vine sa arunc telefonul de pe birou cand il aud ca suna.
Fetelor, starea asta pe care ne-o da sarcina mie nu prea imi place, are farmecul ei recunosc, sa nu aruncati cu pietre in mine, dar eu sint o persoana cu multa energie, acum insa ma simt asa ...lesinata. Nici sotul meu nu ma recunoaste, nu stie unde a "disparut" spiridusul lui (adica eu).
Voi sinteti la fel? Sau sint eu mai anormala?

nicole - 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anas34 spune:

Draga Nicole,

Ma recunosc atit de bine in ceea ce spui! Si eu sunt o persoana dinamica si tonica, rid mult si-mi place viata, si de 3 saptamini parca am imbatrinit 50 de ani, sa nu mai vorbim de innecat corabiile, ca mi-e si rusine sa va mai spun. Toata lumea ma asigura ca sunt hormonii, ca nu e grav, dar, cum zici si tu, pe mine apatia asta interminabila nu ma amuza deloc, si nici pe cei din jurul meu. De 2 zile mai si lesin in tren, ca sa adaug la capitolul "distractii". Nu ma pling cind vad cu ce se lupta prietenele noastre din grup, ar fii prea mult. Dar as vrea sa stiu ca starea asta de ameteala continua, greata, stomac, plins, spate, etc... se mai amelioreaza pina la nastere ca eu nu ma vad asa inca 32 de saptamini, odisee sau nu!

Va pup cu drag, o seara placuta si mai vorbim miine!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna la toate viitoarele mamicutze!
Am nevoie de ajutorul vostru si asta pentru ca ma simt foarte rau si nu inteleg si nici nu mai stiu pe unde cal.
Vechea problema cu embrionil ca nu se vede,azi am fost la medic si tot nu la vazut si rezultatele de singe (GCH) sunt bune de fiecare date .Joi voi avea din nou rezultatul de azi de singe (HCG) si dupa amiaza trebuie sa merg in spital ca vineri sa-mi faca chiuretaj.Sincer nu inteleg eu am valorile bune si nu sa pus probelma asta dar pentru singurul raspuns ca nu se vede embrinul trebuie sa-ma curetze.Nu stiu si nu ineteg de ce creste HCG daca nu s-ar dezvolta embrionul.Nu stiu astept cu mare nerabdare parererile vosatre eu sincer nu vreau sa ma duc la spital...
va pup si va doresc numai bine si sanatate...
Fabya -a8 saptamana

Fabya

Mergi la inceput

voiam sa va mai zis ca ultimile valori de la HCG de saptamana trecuta erau 58000 ,iar pe cele de azi le voi afla joi dimineatza....

Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fabya, eu nu m-as duce la chiuretaj cat ar mai fi o cat de mica sansa...Si faptul ca HCG-ul creste arata ca este, adica asa cred eu.Doctorii ce zic despre faptul ca HCG-ul creste?
In ce sens te simti rau? Poate sa iti fie rau si de la sarcina...

Cu drag,

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 14 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Irenel
Eu ma simt chiar foarte bine,decind cind vin de la medic din cauza suparari ma doare un pic burta,dar asta e din cauza ca sunt foarte nelinistita,dar e ok,nu am pierderi de singe.Pur si simplu pentru ca nu-l vede la ecografie dar eu nu stiu ori sun tare de cap ori am inceput sa nu mai gindesc de la un timp,si anume tot nu inteleg ca daca ar fi o sarcina oprita din evolutzie cred eu ca nu au mai urca valorile in singe (HCG9 si repet l-am avut 85000 saptamana trecuta.
Nici pe mine nu ma trage atza sa merg la spital numai daca mi-ar fi rau(adica,febra hemoragie.etc) adica ceva de genul asta.
atit de mult am vrut sa intru pe chat dar nu stiu dece nu pot,tare as vrea sa vorbesc voi pe acolo.
Va doresc Noapte buna si sa ne auzim de bine....
fabya inceputul a-8 saptamana.

Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Si eu as proceda ca tine Fabya, nu m-as duce decat daca as vedea ca ma simt extrem de rau (rau nu in sens de greturi de graviduta). Si mie mi se pare ca daca cresc valorile inseamna ca bebe e acolo. Uneori e bine sa iti asculti instinctul... Iti tin pumnii!

Ai grija de tine

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 14 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Ai incercat sa mergi si la alt dr? Mai cere o parere. E usor ptr. dr sa ia o decizie ca asta, dar el nu stie practic prin ce trece o femeie care-si doreste un copil, emotional toata aceasta perioada. Doar teorie. daca nu e alba e neagra.
Mai cere o parere .

sanatate si bafta miine !

Mani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Draga Fabya si eu sunt de aceeasi parere.
Cred ca ar trebui sa te duci la un doctor fara analizele facute pina acum. Spune-i ca este insarcinata si ca vrei sa faci o ecografie. Si sa vedem ce spune. Nici mie nu imi vine sa cred chestia cu valorile crescute ale HCG...din cite imi aduc eu aminte din scoala intr-adevar aceste ramin constante in cazul unor probleme. Daca gresesc...scuze, dar uite ma mai documentez si iti spun daca mai aflu ceva.
Pupici si iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune,
Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Fetelor haideti sa va povestesc ce am mai facut eu zilele astea cat am lipsit...m-am chinuit sa repar calculatoru de acasa ca sa pot intra si de acolo ca eu am un program mai ciudat la munca,o zi lucrez ,una nu.....dar nu am reusit nimic cu blestematul ala de calculator,de fapt a reusit sa ma scoata din sarite!!!
Pt cele care intrebati de un medic bun,care sa stea cu tine de vorba,eu am avut norocul sa o gasesc!Se numeste dna Corina Grigoriu,este o super draguta si finuta!Am fost ieri la eco+consult,cel putin asa ma gtandeam eu(consultatie) la Rom Med 2000,este in Pta Alba Iulia,si ecografista si dna dr ginecolog sunt doua dragute!!!Asa ca daca vreti adresa exacta sau nr de telefon sa-mi spuneti!
La ecograf nu se vedea nimic!!!!S-a tot uitat,a masurat uterul care este putin marit,dar atat!!!!!Nici o umbra,nimic....s-a speriat ecografista,a chemat-o pe dna Grigoriu,s-a uitat si ea,m-a intrebat cand am avut ultima menstruatie,daca am dureri in stanga sau dreapta,stari de lesin,ameteli,ma banuiau de extrauterina!Va dati seama ce naspa,am inceput sa plang,si dupa aia mi-am adus aminte ca eu am avut ovulatie in ziua 21 sau 22,i-am spus dnei doctor care s-a luminat la fata,a facut repede un calcul si mi-a zis ca nu are cum sa vada ceva ca e prea mic bb.Tuseu vaginal nu a vrut sa imi faca,a zis sa nu il deranjeze pe bb.Mi-a facut un test de sarcina care este bineinteles pozitiv,m-a felicitat,i-a spus sa am grija sa nu racesc,sa nu iau medicamente,doar acid folic,si m-a programat pt vinerea viitoare.A stat saraca femeie peste program sa ma lamureasca pe mine ca sunt intr-adevar insarcinata,dar ca e prea mic bb sa se vada la ecograf...dar nu prea a reusit sa ma linisteasca.i-a zis ca e imposibil sa fie 4 teste pozitive si sa nu fiu ca asa ceva nu se poate,sa iasa negative si sa fii graviduta se poate,dar invers nu!Si nu a vrut sa ia nici un ban,nimic,doar ecografia am platit-o!
Asa ca pana vinerea viitoare eu stau ca pe ace!!!!!!!!!!!

Voi la cate saptamani v-ati vazut bb sau macar sacutul la ecograf normal?????
Haideti fetelor lamuriti-ma si pe mine ca sunt in ceata!O fi ceva in neregula??????Ce sa fac????
O zi buna!

adina

Mergi la inceput