Mamici de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Iubitoiu, grija mare la gripa, da-i in continuare la lamaie, ca altceva nu prea avem voie.

Briseis, asta a fost prima vizita la medicul tau? Ecografie ai vrut tu sa iti faci sau ti-a spus medicul ca trebuie obligatoriu?
10 kg doar?
Poate sa nu mananc deloc, eu am tendinta de a pune usor kg, nu stiu daca se va aplica si la mine, incerc pe cat posibil sa mananc putin, parca foamea aceea teribila a cam disparut, insa cu atatea "ciudatenii" care ni se intimpla, ar fi frumos sa nu pun mai mult de 10 kg !

Roxanaz, daca te duci la o clinica particulara, s-ar putea ca medicul sa stea mai mult de vorba cu tine. La ce spital/clinica vrei sa mergi?

nicole - 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Partea urata este ca eu chiar ma asteptam cand m-am dus la doctor sa-mi spuna ca m-am speriat degeaba si ca sunt mai paranoica asa...
Nu m-a durut chiar asa de tare...am indurat mult mai rau la viata mea si daca nu as fi fost insarcinata, sincer, nici nu le-as fi luat in seama...
Asta m-a speriat, ca a zis ca-s contractii si eu as fi putut sa nici nu tin cont de ele...

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anas34 spune:

Buna fetelor,

Ce bine-mi pare sa ne regasim dupa weekend-ul asta lung! Ieri chiar ca m-am plictisit fara voi!

Roxi, felicitari pt bebita! Iti doresc sa fie sanatos si frumos si sa te umplii de fericire de fiecare data cind il vezi!

Briseis scumpa, si eu am fost pe aici la ecograf si la 6 saptamini nu se vede altceva decit oul, si ceva care clipeste. Pe de alta parte mie tipul de la ecograf mi-a spus ca nu trebuie sa insiste, ca poate sa-l deranjeze pe bebita, asa ca nu stiu daca are rost sa insisti! Tu stii.

Iubitoiu drag, nu uita si mierea pe linga lamii si portocale, ca tine gripa la distanta!

Cristalina, ai grija de tine, o sa vezi ca trece si prostia de infectie!

Va pup pe toate celelalte mamici si pe curind.

Ana

Mergi la inceput

Ana tu esti bine? E totul ok?
Listuta cu noile adaugate ...

Butterfly - 1 Iulie
Fabya - 3 Iulie
Ulic - 3 Iulie
Vanesa - 5 Iulie
Mitzura -7 Iulie
Marcelle - 14 Iulie
Piti - 18 Iulie
Anemona - 18 Iulie
Alexa - 19 Iulie
Cristalina - 20 Iulie
Anas34 - 23 Iulie
Melanie - 24 Iulie
Nicole - 25 Iulie
Briseis - 25 Iulie
Adonia - 25 Iulie
Liv29 - 26 Iulie
Gongutza - 26 Iulie
Papadie - 30 Iulie
Miguelle - 1 August
Iubitoiu - 1 August
Bunny - 4 August
Roxanaz - 5 August

Multe de pe lista nu au mai dat nici un semn, asteptam vesti bune de la voi !

nicole - 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

Ce spuneti voi acolo?? Eu abia astept ziua de vineri sa-mi faca eco( nu stiu ce fel de eco: transvaginal sau pe burtica)..De ce crede-ti ca-l deranjeaza pe BB??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna!
IuBITOIU<<<< se face ecografie transvaginala la asa mica virsta de sarcina.Eu sunt in saptamana a-8 si medicul meu m-ia facut pina acuma din saptamana 4 in jur de 5 ecografie si defiecare data numai locul sa vazut.Dar eu vred ca depinde si de sarcina fiecaruia .cel putzin mie mia facut cu un aparat de performantza ecografie si tot nu sa vazut.Importante sunt analizele (HCG) daca este in crestere alfel nu e bine asa mia zis mie,dar trebuie sa mai astept cel putzin asa mia zis si mie medicul meu,m-am stresat tare si eu cu probelma asta dar sper sa se vada azi,findca iar ma cehmat la ecograf.In cea ce cunosc nu este rau pentru bebe cel putzin asa stiu de la medicul meu ,aici in germania te controleaza destul de des,si probleme nu sunt ci chiar din contra vede daca este ceva din timp neinregula.

Bafta si stai linistita

Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Pai ce sa zic...? M-as duce la un cabinet particular (acum am vreo 3 variante, trebuie sa o aleg in cel mai scurt timp pe una dintre ele, sper ca cea mai buna) dar normal vreau ca doctorul ala sa aiba si normal in spital...sa ma ingrijeasca ca lumea si cind o fi sa scoata capul bb.
ma uit ca mai toate calendarele "zice" ca-s saptamina a 4-a....si ma gindesc ca nici mama ecografului nu poate sa mi-l arate pe bb....dar tot o sa ma duc pina vineri, ca sa am eu poza acolo la album...macar cu oul!!! (tati zice "celulele mele iubite", ca i-am zis ca inca nu e bb....)
Pupici si asteptam besti bune,
Roxi si...celulele din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briseis spune:

Da, intr-adevar asta a fost prima mea vizita la medic.De la inceput mi-a spus ca voi face si ecograf, si tot doctorita mi-a recomandat sa repet ecograful joi.Mi-a dat si adresa unui cabinet perticular unde sa ma duc.
Da, intr-adevar atat mi-a spus ca pot lua 10 kg. ca sa nu am probleme.Mi-a recomandat ca la birou sa nu mai stau picior peste picior ( se pare ca pozitia asta nu-i face bine bebelusului) si sa imi pun un scaunel sub picioare.M-a intrebat intai daca petrec multe ore pe scaun (cam 8)si apoi mi-a spus asta.
Pupici
Briseis

Mergi la inceput

Roxana e bine ca sotul tau stie acum ca sint "celule", al meu spera sa-l simta miscand pe bebe in orice moment, si eu i-am explicat toata evolutia lui bebe, ii spun ca acum e cat un samburel ...dar nu ne intelegem , imi mangaie burtica si sta asa fara sa respire ca poate poate misca bebe.

Trebuie sa-l pun pe tata sa-mi faca scaunel sau sa ma "bat" cu nepoteii mei pe scaunele lor, asta cu scaunelul stiam, dar sa nu mai stam picior peste picior, nu stiam.

nicole - 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mamaaaaa....Nicole ce buna aia cu miscatul!!!!! hahahahahaaaa.........m-ai facut sa ma tavalesc pe aici de ris singuraaa.....
hai ca am trei variante de doctor...miine cel tirziu sun ptr programre. Oi fi eu chiar asa nebuna...de stau atita? Dar nu vreau sa ma plosteasca vreun taranoi nesimtit....ca il imediat!!!
hai ca glumesc.
pupici ca mi-e un ssoooommmn
Roxi

Mergi la inceput