Mamici de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ahaaa...pricep acum. Sar'na, m-ai lamurit.
e, ma duc eu azi si oi vedea ce si cum si cu doctorii astia. Eu daca nu gasesc unul care sa imi explice frumusel si sa nu ma trateze ca o pe o fraiera....la revedere....nici ca ma mai vede, chit ca schimb 300 de medici. Nu imi place unul din ala care zice "lasa ca e bine" si punct....am eu ac de cojocul lor... (hehe, ce rea mi-s....
PS: dupa tabelul ala pe care il fceti toate eu cica as avea fetitza...tati a zis "nici o problema, incercam in continuare ca sa iasa si un baietzel".
Mamicilor va pupici si fiti cuminti si sanatoase ca sa fie si BB la fel.

PS2: Mitzura, dragutza mea nu papa nimic de dimineatza, ca presupun ca te duci la 8 la analize. In mod normal nu dureaza ff mult si poti dupa aceea sa te tratarisesti cu ceva bun, de ce ai tu pofta! Daca maninci s-ar putea sa influentezi unele rezultate ale analizelor...si nu cred ca mai vrei sa le repeti....asa ca baftoi si pupici, sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Am inteles ca foarte putini medici stau la taclale cu tine, ca aproape toate intrevederile sint asa mai pe fuga, trebuie sa ai o lista de intrebari pregatita si in timp ce dr scrie pe acolo constatarile consultului, ii pui lista in fata si iti raspunde. Si eu vreau un medic care sa stea numai de mine, sa imi spuna tot ce vreau eu sa stiu, dar nu cred ca il voi gasi. Si e complicat si pentru ca multi medici lucreaza si la alte centre medicale private, asa ca intr-o zi il iei de undeva, in alta zi din alta parte si tot asa. Cu ocazia asta o sa invatam sa alergam dupa medici, devenim vanatori de medici.
Cel mai bine ar fi sa nu avem probleme, adica sa trecem foarte rar pe la ei.

nicole - 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da, dar dupa ce merg la analize merg direct la servici unde nu mai pot sa mananc. Asta era marele meu of. Dar asta e.
Si eu stiu din experientele mele, tot de doctori din astia, care nu dau prea multe detalii. Si si eu am incercat sa nu ma dau dusa din cabinet pana nu m-am lamurit. Dar tot mai ramaneau intrebari fara raspunsuri.
Rain, eu imi fac analizele la o clinica particulara, dar eu nu sunt din Bucuresti.

mitzura - 9 saptamani

Mergi la inceput

Mitzura, trebuie sa mananci la serviciu, adica nu te intelege nimeni sa te lase 5 minute cat sa mananci putin?
Pana la urma cu analizele, probabil ca voi opta si eu sa mi le fac intr-o clinica particulara, cel putin acolo ora la care esti programat se respecta si esti foarte bine tratat, dai un ban ...dar nu iti faci nervi.

Fetelor am greturi, nu mai mai laud cu nimic, ma laudam ca nu prea am facut cunostinta cu ele si acum mi-e rau de nu mai pot, si mai trebuie sa si lucrez, de unde chef si concentrare pentru munca...

nicole - 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna,
Eu saptamana trecuta am avut dureri si vineri m-am prezentat la doctor. Mi-a zis ca au fost contractii si ca as avea o infectie pe col pe care s-a gandit sa o trateze cu eritromicina...
Dureri mai am si acum ceva...nu pot sa spun daca la fel ca saptamana trecuta, pentru ca eu ma si agit pe la servici si s-ar putea sa fie de la asta...In weekend cat am stat linistita a fost OK.
Dar mai am treaba numai saptamana asta si pe urma gata!...:)))
Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Buna dimineata mamici cu burtici!
Sper ca ati avut un week-end excelent si ca ati petrecut pe cinste.
Noi, suntem cumintei ,am fost vineri la dr. , dar sa va spun drept eram mai luninata din ce stiam de la voi, decit am venit de la el. Mi-a spus ca totul e Ok , mi-a dat niste vitamine, pe care numai ieri le-ma luat Ferro-FOLGAMMA ( cu scrisul lui nici farmacista nu a inteles ce este , asa ca nu trebuie sa-l sun ) iar dupa doua saptamini sa iau ELEVIT .
Sunt nedumerita, mi se pare ca am citit pe forum ca acid folic + vitamina A nu se combina ( care apare in compozitia Elevitului)
Imi aduc bine aminte sau am luat-o eu razna ?

Va rog sa ma lamuriti/luminati si pe mine !!!
pupici pe burtici

Mani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

Buna dimineata..Cu greu m-am trezit..e o noua zi de munca..dupa 3 zile de dormit ..
Ce faceti voi??Cum stati cu burticile?? Am si eu o intrebare : Merg la Dr. vineri( o sa fie bb de 6 saptamani) ce vede dr. si cum??
Gripa imi da dureri de cap...sunt inconjurata de colegi cu gripa...care stranuta si-si trag nasucurile de-mi vine sa fug...eu o dau cu lamai si portocale sperand sa nu se lipeasca si de mine gripa..Va mai doare burtica?? Va mai intepat..? La mine durerile sunt mai rare(probabil de unde am si stat 3 zile mai mult in pat)..dar cand am cate o intepatura mi se taie picioarele de durere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briseis spune:

Salutari mamici
Eu acum m-am intors de la spital. Am fost intai la un control ginecologic si apoi la ecograf ( doctorita nu a vazut decat saculetul ), asa ca sunt tare dezamagita. Va trebui joi sa ma duc la alt ecograf mai performant si sper ca macar atunci sa vad ceva miscandu-se...
M-am dus la spital cu un dosarel in care aveam analizele la sange, urina, electrogardiograma. Mi-a pus cateva intrebari despre starea mea generala si mi-a spus ca teoretic nu trebuie sa iau in sarcina mai mult de 10 kg. Eu am acum 53Kg.
Pupici
Briseis - 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahaaa...dragele mele...eu sper sa nu fie asa la doctor...dar om mai vedea dupa aceea.
Mani...."elevit"?? nu am auzit de el. Nu e "electovit"? sau e vreo combinatie de vitamine de care nu stiu eu....cine il fabrica? (eu si curiozitatea mea bolnava)
Mitzura...trebuie sa maninci neaparat. mai intirzii 30 de minute si papi ceva hranitor si gata...ca n-o muri nimeni...zici si tu ca ai intirziat la analize....da-l incolo de servici...ca e muuult mai important!
Pupici la mamici,
Roxi

Mergi la inceput

Bunny, chiar nu stiu ce sa-ti spun, nu prea ma pricep la medicamente. M-am amuzat cand am vazut ce bine te-a luminat dr.

Cristalina imi pare rau ca ai problema asta cu colul, trebuie sa stai cumintica, ai foarte mare grija la contractii, dupa parerea mea sint cele mai urate intr-o sarcina, si daca te agiti iti faci singurica rau. La serviciu las-o mai usurel si sa te faci bine cat mai repede.

nicole - 6 saptamani

Mergi la inceput