Mamici de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Am furat de la VEN - mamika de nov-dec 2003- o listuta orientativa:
(multumim VEN )

8 saptamani 1.6 cm - 1 gram
9 saptamani 2.3 cm - 2 grame
10 saptamani 3.1 cm - 4 grame
11 saptamani 4.1 cm - 7 grame
12 saptamani 5.4 cm - 14 grame
13 saptamani 7.4 cm - 23 grame
14 saptamani 8.7 cm - 43 grame
15 saptamani 10.1 cm - 70 grame
16 saptamani 11.6 cm - 100 grame
17 saptamani 13 cm - 140 grame
18 saptamani 14.2 cm - 190 grame
19 saptamani 15.3 cm - 240 grame
20 saptamani 16.4 cm - 300 grame
20 saptamani 25.6 cm - 300 grame
21 saptamani 26.7 cm - 360 grame
22 saptamani 27.8 cm - 430 grame
23 saptamani 28.9 cm - 501 grame
24 saptamani 30 cm - 600 grame
25 saptamani 34.6 cm - 660 grame
26 saptamani 35.6 cm - 760 grame
27 saptamani 36.6 cm - 875 grame
28 saptamani 37.6 cm - 1005 grame
29 saptamani 38.6 cm - 1153 grame
30 saptamani 39.9 cm - 1319 grame
31 saptamani 41.1 cm - 1502 grame
32 saptamani 42.4 cm - 1702 grame
33 saptamani 43.7 cm - 1918 grame
34 saptamani 45 cm - 2146 grame
35 saptamani 46.2 cm - 2383 grame
36 saptamani 47.4 cm - 2622 grame
37 saptamani 48.6 cm - 2859 grame
38 saptamani 49.8 cm - 3083 grame
39 saptamani 50.7 cm - 3288 grame
40 saptamani 51.2 cm - 3462 grame
41 saptamani 51.7 cm - 3597 grame
42 saptamani 51.5 cm - 3685 grame
43 saptamani 51.3 cm - 3717 grame

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

http://pregnancyandbaby.com
uite un site dragutz unde se explica pe zile ce ii creste si cit creste bb.

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Bine ai venit Roxana! O sarcina minunata si un bebe scump!
Am si eu o suparare: au venit socrii in vizita, au trecut intii pe la tara si mi-au adus un purice. Pare haios dar intr-o singura noapte mi-a ars... 12 piscaturi. Nici nu mai vorbesc de disconfort dar mi-e teama sa nu-l afecteze pe bebe. Voi ce credeti? Bine ca tocmai iesisem din perioada embrionara (am intrat in sapt 11) asa ca va anunt solemn ca suntem la stadiul de fat! Si ne scarpinam de ne-am saturat!
O saptamina buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Dupa o "lunga" pauza ...din nou langa voi dragele mele !
Si multe vesti bune, Gongutza si Roxanaz FELICITARI si o sarcina usoara, un bebe sanatos si frumos. Imi dati voie sa va spun "v-am spus eu !"? Vad ca a avut mare efect optimismul meu, asa ca le astept si pe alte aspirante.
Va trec pe lista noastra cu cea mai mare bucurie.
Frumos si bine a mai fost in weekendul asta de 3 zile, la Cheia a fost cam frig si o burnita rece te facea sa stai in casa, dar aerul era de nota 10, iar acasa am fost rasfatata si alintata de tati, mi-a facut toate poftele si ne-am bucurat ca am stat si noi mai mult timp impreuna (in cursul saptamanii tati sta mai mult pe la serviciu).
Am amanat vizita de astazi la nenea pentru ca trebuie sa iau trimitere de la medicul de familie, asa ca abia joi o sa ajung.
Astazi de dimineata am de la pasta de dinti si mi-a curs putin sange din nas, nu stiu cat de normal este, oricum am tot timpul nasul infundat si noaptea respir mai greu.
Papadie, am facut poze in Valeni, daca imi trimiti adresa de mail, ti le trimit astazi dupa ce ajung acasa.

Sa aveti o saptamana usoara, pana la vacanta de Craciun nici ca mai e mult, abia astept

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata la burtici,
Sa aveti o zi cat mai linistita, fara dureri, greturi sau alte neplaceri!
Eu bag eritromicina cu sacosa (8 pastile pe zi) si am o stare de greata continua.
E normal sa te doara spatele asa de repede?!...

Monica 7 saptamani si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Buna dimineatza la toate fetele cucuiete si la burticile mici!
Vad ca ati fost cuminti in week end...unii se duc la munte.......vreau si io!!! Da cu tati workaholic....(cine vorbea.......!)
Ia spuneti-mi mie, mamici cu state mai "vechi", ce treaba are aici doctorul de familie??? Eu vreau sa imi fac programare azi la ginecolog....si nu mi s-a intimplat niciodata sa imi trebuiasca trimitere........asa ca...m-a cam nelamurit Nicole.
A propos de Nicole...stiu, stiu, "ne-ai zis tu..." Iti multumesc ca ai zis tu si ca ai avut dreptate!!!

Mergi la inceput

Monica, de ce iei eritromicina?
Si eu ma simt aiurea astazi, am o stare de greata de imi vine sa plec acasa, acolo cel putin pot sa stau la baie toata ziua ...

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bine ati revenit, fetelor, si bine v-am regasit!
Ma intorc si eu sa vad ce mai faceti. Vad ca avem si o veste foarte buna! Roxana, felicitari si ne bucuram sa te avem printre noi!!!
O sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Am si eu o intrebare importanta. Maine sunt programata la analize (in sfarsit!!!-nu ca mi-ar place sa-mi fac analizele, dar vreau sa vad si eu ca e totul bine). Intrebarea mea este -pentru cele care le-ati facut deja -, daca ai voie sa mananci inainte. Ca eu stiu ca numai la o analiza nu era voie sa mananci (nu mai stiu care, VSH, parca) si nu stiu daca o sa mi se faca si aia. Poate stiti voi care e analiza la care trebuie sa mergi nemancata, sau daca nu, spuneti-mi daca voi ati mancat cand ati mers la analize. Nu de alta, dar in perioada asta, cu greturile, daca nu mananc e si mai rau, iar la mine combinatia analize+nemancare=

Rain am citit undeva ca e norml sa apara sangerari din nas sau ale gingiile (ceva cu capilarele mai fragile). Ma bucur ca te-ai distrat la Cheia, imi inchipui ce frumos trebuie sa fi fost.

Butterfly, nu stiam ca din saptaman 11 se trece in faza de fat. Si eu trec miercurea viitoare in saptamana 11, de-abia astept.

Cristalina, pentru ce iei eritromicina, ai racit sau ce? (cred ca sunt cam curioasa, daca nu vrei nu raspunde!)

Pentru iubitoiu,
Eu am 29 de ani si l-am conceput in octombrie. Imi spui si mie ce va fi?

mitzura - 9 saptamani

Mergi la inceput

Mitzura, sigur cred ca o sa-ti ia sange, eu stiu ca nu trebuie sa mananci. Eu tot nu am ajuns la medic, asa ca abia astept sa-mi spui ce faci, ce analize, si mai ales, unde te duci sa le faci.

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput

Roxana nu vreau sa te bag in ceata. Eu vroiam astazi sa merg la medic, dar ieri am vorbit cu o care merge la acelasi medic la care voi merge si eu ( dr. Badiu de la Municipal) si mi-a spus ca trebuie sa am o hartie de la medicul de familie cu care voi merge la spital, acolo mi se face o fisa, iar in functie de nr. fisei voi fi programata. Nu stiu, e complicat si pentru mine si urasc sa stau la cozi, la usi, dar daca asta e sistemul la noi ...

nicole - 5 saptamani

Mergi la inceput