Mamici de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

PS: pentru mamicile din Romania, ati vazut stirea aia cu testul HIV la gravide? In sfirsit mai au si astia idei bune. dar sa vedeti ce circ si ce cozi or sa fie din nou....ca vor fi decontate de CNAS....adica....banii la sfintul asteapta! Asta e...macar s-au gindit bine, poate chiar iese cum trebuie, mai stii???
http://stiri.kappa.ro/unde_mparticol/id10243/id_domeniu1
Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

neata Adinuta !
Eu am fost vineri la dr cu gindul sa vorbesc despre asigurarea medicala ..etc, nici prin cap nu-mi trecea ca o sa-mi faca control si eco. Asa ca mi le-a facut. A fost cam greu sa-l localizeze, ( 4 sapt si 4 zile ) dar s-a zarit o pata doar si m-a chemat cu analizele de singe la 8 saptamini. Asa ca toate pina pe la 7-8 saptamini suntem cam in aceeaia ' oala' . Vrem noi sa vedem pe , ca suntem nerabdatoare, e normal, dar e acolo isi vede de ale lui. Si cred ca tare mult i-ar placea sa ne stie ca nu ne ingrijoram atit de tare !
Prietena mea care a nascut pe 5 nov gemeni ( FIV ) mi-a spus ca daca mi-am facut analizele /control inainte de a ramine gravida , nici sa nu ma duc la eco pina la 12 saptamini. Asta s-o creada ea ca noi putem sa stam pina atunci. Poate exageram putin la 4-5 saptamini, dar ..........toata lumea ne intelege. Suntem nerabdatoare.

Cum va simtiti ? Eu am intrat in 5 sapatmini ieri si l-am dus prima data la restaurant !!! Parte cea mai grea a fost sa-mi gasesc ceva de imbracat care sa nu ma stringa la burtica ( m-am ingrasat de la cit maninc ) . Dar, ne-am comportat civilizat , nu tu greturi, ameteli...inca. Asa ca profit de vremea superba ( E 8.30am si e asa de frumos afara ) si ma duc la o plimbarica.

Va doresc sa aveti o zi frumoasa si usoara
Pupici pe burtici !!!!

Mani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Fabya, imi pare rau ca esti asa suparata, dar nu te lasa, mergi la 100 de doctori daca trebuie, nu poti sa recurgi asa repede la solutia asta a chiuretajului, poate e o greseala a unui medic, nu stiu ce sa zic. Parerea mea este sa mergi la mai multi medici.

Gongutza, nu trebuie sa stai pe ace, bebe e prea mic, dar e acolo, asa ca stai linistita, daca te agiti nu poate bebe sa se face mare si frumos ca sa-l vezi la ecograf.

nicole - 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Ce faci Nicole?
Cum te simti ? Ieri seara erai tare amarita si necajita.
SPER ca tote sunteti bine si va bucurati de aceste clipe !

Mani

Mergi la inceput

Astazi sint numai zambet, m-au lasat greturile si ma simt mai bine.
Ieri am fost tare ametita, nu credeam ca te simti chiar asa rau de la aceste greturi. In rest nu am nimic, sau aproape nimic. De cand ma stiu eu am avut lipsa de calciu, de fapt nu asimilez calciu pentru ca lactate mananc foarte multe, iar acum cred ca va fi o problema, deja imi amortesc mainile si nu prea este in regula, se pare ca bebe e tare furacios si il fura pe tot.
Abia astept sa vad ce recomandari imi va da medicul.
Il ingrozesc pe sotul meu cand ma aude ca mi-au amortit mainile.

nicole - 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna,fetele,

felicitari tuturor,v-am urmarit si eu nitel ca doar nu de mult eram si eu ca voi,si numaram saptamanile de inceput cu mandrie,si acum o fac,si cand vorbiti de greturi si lipsa poftei de mancare dar si foame crunta,imi amintesc de mine acum vreo 1-2 luni.Or sa treaca greturile,si oboseala,si lenea,in trimestrul 2- desi eu si ieri a trebuit sa fug la baie de 2 ori dupa ce-am mancat :((, dar macar se intampla mult mai rar.
Gongutza,Flavia,eu cred ca bb e acolo dar e mic tare,si totul va fi bine.Intr-un fel e mai bine aici in Dk ca se face doar un ecograf si ca te duci la medic mai tarziu- eu am fost prima data la 12 sapt- ca macar nu te mai stresezi cu ecografiile,se vede,nu se vede. Desi stiu cum e,si eu ma tot intrebam cum o sa rezist 12 sapt., dar pe urma m-am mai calmat,ca n-aveam incotro.
Nicole,poti dormi cu sforaiturile sotului,cum ziceai? :)) Eu am decretat camere separate,ca ma irita orice zgomot,mai cu seama sforaituri, acum de cand is cu burtica.Adica ma irit mai usor din orice,in general.
Toate cele bune,bb-i sanatosi si mamici vesele sa fiti!

Piatra lunii 16 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mai fetelor chiar nu mai e nimeni in aceasta situatie??????care dintre voi a avut Um in 20 oct 2003,dar ovulatia in ziua 21?Eu nu inteleg de ce la mine nu se vedea nici o umbra,nimic...am citit partea a 1a mamici de iulie-august si am vazut ca la multe dintre voi se vedea ceva...la mine nimic!!!DE CE?????
Imi doresc tare mult acest bb,il tot asteptam de vreo 9 luni si tocmai cand s-a intamplat minunea sa nu fie in regula?????????
Culmea e ca am toate simptomele de sarcina,greata amestecata cu foame de lup,somnolenta,ma dor sanii ingrozitor,am usoare dureri de burtica,dar ............
Nu stiu ce sa mai cred!
O zi buna

adina

Mergi la inceput

Multumim pentru incurajari, daca trece starea asta de somnolenta si mai trec si greturile, atunci bucuria e mare .
M-am obisnuit cu sforaiturile, cu toate ca eu inainte sa ma casatoresc ma gandeam ca prima intrebare pe care o voi pune viitorului sot e aceasta "sforai sau nu?", si daca zicea ca da bineinteles ca nu aveam un viitor in comun ... Cam asa gandeam eu pe la 20 de ani, acum imi vine sa rad. Acum am si eu nasul infundat si respir mai greu, asa ca il concurez pe tati.

Fetelor stiti ca nu mai am insomnii!
La voi au trecut?

nicole - 6 saptamani

Mergi la inceput