Cum slabim (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ava spune:

Salut Scarmanus,

La mine deja au inceput problemele, am o foame , dar clar este si pe baza nervoasa.
Nu mi-am terminat treburile pe azi si nici mare chef sa mi le termin nu am. Hai curaj...Pe urma va trebui sa ma apuc de treburile din casa si de mancare la familion. Apropo sotul meu are 1.82m si 62 de Kg. Va dati seama ca aratam ca si "scrumbicica si bibanul" Eu am 1.72 si 80 kg. Sa vedem ce pot sa fac.

Iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ava, mey! Ai incepput sa citesti cartea? nu sta nemincata! Ia si maninca dar nu minca cu paine, cartofi, orez, faina sau zahar. Crede-ma ca eu bag bine la ghiozdan. Este foarte adevarat ca si eu sunt dar din ceea ce poftesc si nu am voie sa maninc, doar gust un virf de lingura. Asta ca sa nu ma timpesc.

Acum apropo de sarbatori eu mi-a facut asa niste calcule si in afara de orezul din sarmale si de cozonac (cu faina si zahar) pot sa maninc orice. Dar acu uite ca mi-a venit o idee. Macar daca nu pot folosi decat faina alba la cozonac macar indulcitor sa pun in loc de zahar ce parere avetzi? De unde gasesc eu indulcitor tos?
Si daca mai pun ceva la loc, fugutza la sala aia de linga mine ca mai au putin si ma platesc ei pe mine aia sa ma duc si eu nimik

Bafta si spor la slabit!

PUPICEI
ANDREEA

PS Luni sa-mi dati meditatzii mey, sa pui si io o pozica nu de alta dar azi am incercat ashea de control cu o poza din pc meu si nu m-am descurcat deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by denisa73

Multumesc fetelor ca m-ati primit si m-ati incurajat in lupta cu Kg. Eu nu am cum sa recurg la operatie,dar eram curoasa cat ar costa.
Si eu am facut tratamente pt bb,credeam ca daca sunt mai grasa poate raman mai repede, dar se pare ca invers am mai multe sanse.Oricum nu ma mai suport asa de grasa.

Sa stii ca programul asta de slabit si la mine are aceeasi motivatie:
Este al doilea pas foaaaaaaaaaarte necesar ca sa iasa cu oki: mai intai m-am lasat de fumat, acum slabesc concomitent cu ceva analize si tratamente usurele, si apoi cat cuprinde o data la doua zile intre zilele 6 si 35 in cazul meu.
Asa ca avem cea mai buna motivatie!
Sa-i dam bataie!
Ca sa semnez si eu asa
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna mamici si nemamici! Sunt o dudulana de 168/73, mamica a unei fetite de 4anisori. Desi nu am fost o slaba niciodata nu am sarit calul ca dupa nastere. La iesire din maternitate aveam 75kg, dupa 3 luni ajunsesem la 82. Somn nu prea am avut pana ce fata a avut 2 ani (cand am intarcat-o... noaptea o alaptam la 1,5 ore)si nici nu am avut cum tine regim (am incercat de 2 ori si desi copilul depasise perioada de colici avea crampe urate). Vreau sa dau jos macar pana la 60 dar NU POOOOT! Sunt lesinata dupa dulciuri...in plus soacra mea e unguroaica si ma rasfata cu tavi de prajituri de era sa dea bulimia peste mine (oribil nu?). Acum sunt constienta ca trebuie sa umblu la modulul mancarica, dar nu stiu de unde sa incep. Am tinut cure de genul celei cu varza in care desi nu am trisat deabia am dat jos 3 kg dupa 14 zile si evident m-am demoralizat. Sport nu fac cred ca initial de lene si apoi de jena (la sala erau doar slabaturi care se uitau crucis la piciorusele mele de fotbalist). Sotul nu ma ajuta pentru ca lui ii plac dudulanele, colegele iara nu-mi dau branci (desi sunt babana am invatat sa-mi ascund kg si nu par ce sunt in realitate). Dar oglinda nu minte, asa ca ajutooor! Succese! Gratiela, mamica Ozanei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mai da' ati fost tare active....ideea cu poze e excelenta, aduc si eu o poza cu mine sa pun la inainte...si o sa pun si la dupa, dar mai am vreo 8 kg de dat.
Pt incepatoare un sfat: la un moment dat veti avea o perioada de stagnare, adica nu mai slabiti. Nu va impacientati, e doar o reactie normala a organismului. Eu acum stagnez la 66kg, dar am rabdare si sunt convinsa ca saptamana viitoare o sa coboare acul cantarului la 65kg.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor, cu strangere de inima am pus si eu poza. Nu va puteti da seama ce mult mi-a trebuit sa gasesc una concludenta, ca, vedeti voi, nu pozam niciodata frontal.De ce oare?
Se rezolva si problema mea cu durerile cauzate de miscare (cine ar fi crezut?). Ideea e sa nu te lasi de miscare, ceea ce fac si eu, insa nu pana pic lata.
Merg inainte. Vreau sa vad si alte poze pe acolo, gagici!

Cu drag,

scarmanus

Mergi la inceput

Scarmanus, nu vad poza ta! Mai incerc, poate reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

E acolo, puskin, e acolo :(((

scarmanus

Mergi la inceput

Gata, am vazut! Maine( daca nu uit) iau cu mine la serv CD-ul cu poze sa v-arat o celulita si un fund cat casa....

Pupici, si spor la slabit!

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Am ajuns la ultima zi de dieta, cea cu peste...de data asta a fost mult mai usor de suportat decat in vara cand am tinut-o pentru prima data. Poate si pentru ca a tinut si mama cu mine. Aseara (ziua cu fructe) am fost oarecum ametita si frustrata, dar m-am apucat sa ma probez si am constatat cu bucurie ca-mi vin niste pantaloni mai vechi si asa mi-a mai trecut.
De marti (luni merg la o petrecere de 1 dec.) vreau sa ma apuc de montignac. Am citit ce ati postat voi pe aici si de-abia astept. Singura probleme este ca nu am cartea asa ca s-ar putea sa va mai bat la cap cu intrebari. Stiu in mare despre ce este vorba de vreo doi ani (il tinea o prietena), am citit si ce ati scris voi despre asta, o sa-mi copiez si retetele si sper sa ma descurc ca mai am destul de dat jos.
Apropos, m-am cantarit dimineata si aveam 62 kg, fata de 64 cate aveam marti. Destul de bine...
Asa ca, in curand, voi fi alaturi de voi la montignac!
A! M-am apucat sa citesc "Bridget Jones's diary"!

Claudia

Mergi la inceput