Cum slabim (7)
Raspunsuri - Pagina 14
simonab spune:
Oricum .... va apreciez fetelor ca aveti vointa sa slabiti !!!!! BRAVO VOUA si rusine mie ---- numar zilele cate mai sunt de regim !!!! fara ziua de azi mai am doua ....
toni spune:
Rusinica mie , si felicitari Scarmanus.O fata ca tine da sperante si celorlalte.Deci ai slabit 3kg /luna.E minunat.Numai ca cel mai greu e pentru mine sambata si duminica , cand trebuie sa fac placinte , fripturici , mancarici iar eu sunt degustatoare si consumatoare.Incercand tot felul de cure de slabire , singura cu care am mai slabit a fost cea disociata.Numai ca , kilogramele date jos au fost recuperate prin consumul de "praji".
Fetele , mai spuneti , mai incurajati si pe cele deznadajduite ca mine.
monicaa spune:
Buna fetelor
Ruxandra recuperare rapida iti doresc.Cum ai reusit sa-ti accidentezi mana?
chesh bine ai venit pe la noi.
Simona ..bafta multa in continuare.Sincer nu stiu cum sa-ti dau curaj.Eu imi imaginez cum o sa arat daca ma abtin de la prajiturica aia, sau mancarica ailalta etc si asta ma ajuta.
Eu am avut o saptamana tare buna.Am fost asa de agitata si am avut atatea de facut ca s-au speriat kg si au fugit de mine.
Si asa am ajuns la -12 kg.Ca sa nu mai spun ca azi am fost in vizita la niste prieteni pe care nu i-am mai vazut de dinainte de a incepe cura.Si se vede ca am slabit si toata lumea m-a felicitat...ce sa mai m-am umflat in pene mama mama.Nu de alta dar eu tot ma vad si intr-un fel e normal.Mai am de dat jos inca 13 kg.
Bafta la toata lumea si pupici
she_wolf spune:
Vaaaaaaai! Ma simt absolut ingrozitor! Am mancat astazi ca un . Parca mi-am propus sa pun cele doua kg pierdute saptamana trecuta inapoi. Pe unul il pusesem deja oricum...O sa vad eu maine dimineata!
Nu stiu ce am dar ma simt cam stresata...Pe scurt: a fost mama in vizita la mine pt. o luna si a plecat vineri, iar sotul meu este foarte ocupat, ba o sa mai si plece de marti pana joi in alt oras cu treburi, parintii lui vin in vizita vineri si stau vreo saptamana, inclusiv de ziua lui Cristi (BB) care face 1 an pe 16, iar eu sunt pana atunci singura cu BB si trebuie sa ma si pregatesc de vizita...si ma simt oarecum singura,cu o gramada de chestii pe cap si mi-e si dor de acasa . Oricum, una plus alta, toata ziua am simtit (si inca simt! ) o nevoie disperata sa rontai (si asta am si facut) de la cipsuri pana la dulciuri de tot felul (de, ieri a fost mos Nicolae). Ca practic mancare efectiv n-am prea mancat, dar...In plus am mai baut si bere si Sheridan's .
Ufff!!! Mai devreme ma simteam chiar deprimata...insa sunt foarte hotarata sa incep maine cura...daca nu cumva si de la asta mi se trage disperarea!
Sper s-o scot la capat... Acum, cu burta plina si cu o persistenta senzatie de greata numai cand vad ceva dulce, ma mai si vaicaresc...
Claudia
Ava spune:
Salut fetelor,
N-am mai intrat de mult pe forum deoarece nu prea reusesc sa-mi fac timp.
Toni are perfecta dreptate weekend-ul este cel mai greu de trecut, tentatia este prea mare sa calci pe bec.La mine mai este si o alta problema, datorita programului zilnic mi s-a format prostul obicei de a mananca seara. Veneam (si spun veneam deoarece intre timp mi-am schimbat locul de munca)cu sotul seara acasa si puneam masa de amiaz (la ora 19 - 20). Dupa o zi normala in Romania, plina de stres si frustrari ... mancam cu el care este slab ca varga de numa numa. Cum sa pun eu masa, eu care lesin de foame si sa nu mananc cu el . Dupa masa cate o bere buna si apoi mare mirare mare ca ma ingras. Asta este. Acum rezist cu strasnicie de o saptamana. Pe cantar nu m-am urcat de 2 zile dar am dat jos 4 kg. Oricum am renuntat la varza ca m-ati speriat rau si sper sa reusesc sa nu le pun la loc.
Asa ca Simona poate ar fi bine sa incepi direct cu Motignac sau daca ai posibilitatea cu un regim prescris de un nutritionist (ai auzit ce spun fetele – si stiu ele ce spun) .
Eu incerc de acum sa-l aplic pe Montignac si sper sa-mi iasa. Am o prietena in Germania care de vreo 3 ani se tine de principiile lui, cate o data o mai face si lata dar per total se mentine ( initial a slabit 10 kg ). Nu era prea grasa si nici copii nu are dar are intelepciune si vointa.
Va urez la toate sa fiti tari ceea ce-mi urez si mie (mai ales ca nu kg sunt singura problem ape care fiecare din noi o avem – presupun ca toate va confruntai cu diverse stresuri ce tin de viata)
Va pupicesc pe toate
Iza
Androix spune:
Buna fetele!
In primul rand tin sa va anunt ca azi, pentru a doua zi consecutiv cantarul meu indica 78 kg (si intre timp m-am convins ca nu minte caci si cantarul de la sala de fitness tot atata arata) DECI, AM DAT JOS 6KG SI INCEP LUPATA CU NR. 7
In schimb, rusinica pentru mine caci vazand rezultatele fabuloase pe care le-am obtinut m-am dedat la niste bombonici rafaello pe care le-am primit de Mos Niculae , dar viata merge inainte si tot asa merge si regimul meu. Sa va povestesc cum a fost pentru prima data la sala... In primul rand nu m-am dus vineri seara asa cum imi propusesem pentru ca evident mi-am gasit inca o scuza ca sa aman si anume ca sunt tare obosita. Bun, zic merg maine dimineata adica sambata... Nu va spun cat m-am invartit, m-am foit, m-am probat in echipament sa vad cum arat, mi-am zis ca nu arat deloc bine si ar trebui mai intai sa merg sa-mi cumpar alt trening, toate astea cu maaari pauze intre, pauze in care butonam telecomanda televizorului si imi beam linistita cafeaua... Intr-un final fericit am ajuns si eu la sala pe la pranz si de ce mi-a fost frica de-aia n-am scapat: in mijlocul salii aproape goale, trei tinere pe langa care orice placa de snowboard ar parea grosolana, deci niste schiloade care ce dracului faceau acolo nu stiu? Ma rog mai tarziu am aflat ca una dintre ele era profesoara, alta dezamagire, caci imi spusesem ca macar daca sunt asa complexata poate o sa fie un profesor dragut si o sa uit. Dar celelalte doua erau prietene si venisera pe bune la sala. Deci dupa ce am depasit momentul chiar m-a pufnit rasul singura cu ele de fata caci m-am gandit cum s-au hotarat ele sa vina la sala. Deci si ele erau acolo tot pt. prima data. Ia imaginati-va doua "gazele" care stau sa se rupa cum satau ele de vorba: "Vai, darga, ce ne-am ingrasat hai sa mergem la sala repede sa dam suncile jos!" Ca daca ar fi fost acolo pentru intretinere, cum a mai aparut spre final o alta fata care se vedea clar ca stia si sa se incalzeasca si sa faca tot soiul de exercitii, as fi inteles dar nu, ele venisera pentru prima data.
Ma rog am depasit complexul de si rezultatul este ca acum la doua zile dupa, sunt intepenita caci nefiind obisnuita cu miscarea am facut o febra musculara pe care nici zece bai fierbinti si inca pe atatea aspirine nu o pot inlatura. Nu pot nici sa rad sau sa stranut.
Acum :
Ruxandra , sper ca nu este foarte grav ce ai patit tu la mana si iti doresc insanatosire grabnica! Hai repede inapoi sa ne spui cat ai slabit!
Monica, felicitari si tine-o tot asa! Sa vezi tu la vara ce frumoase o sa fim toate! Eu una numai la asta ma gandesc!
Claudia, nu te descuraja, aduna-ti fortele si in nici un caz nu-ti spune ca daca vin socrii in vizita nu mai poti tine dieta ca ei mananca si tu te uiti! Mananca orice nu contine: zahar, faina, orez, cartofi. Ai sa vezi ca o sa fie totul bine!
Simona, mai rabda putin! Insa ai mare grija ce faci dupa supa de varza, dupa cum a mai povestit si Chesh este foarte usor sa pui la loc ce ai dat jos cu atatea sacrificii!
Toni, crede-ma ca si eu eram ca tine, deznadajduita si chiar ajunsesem la concluzia ca ce sa ma mai agit eu ca asa cum se spune despre tipele "scanduri" ca asa sunt ele si eu asa sunt eu mai plinutza, si de ce sa ma chinui ca asta e! Si apoi am descoperit acest forum si asa am aflat despre metoda montignac care de departe mi se pare cea mai buna metoda de slabit in primul rand pentru ca nu te infometezi si in al doile rand pentru ca este in asa fel incat urmareste intiparirea unor deprinderi alimentare pe durata intregii vieti.
Chesh, bine ai venit! Nu stiu sa-ti spun despre dieta aia cu lamai dar singur nu as putea s-o tin. Daca mai ai intrebari referitoare sau nu la montignac noi suntem aici !
Ione' Imi pare rau sa aud ca sotul tau s-a convins numai acum, sper sa-i fie bine si sa nu mai aiba probleme cu inima. Sanatate! Intr-adevar si eu ma caznesc cu sotzul meu care este de o incapatzanare cum n-am mai vazut.
Delidana imi pare rau nu am stiut ca esti asa departe ca steguletul a aparut acum in weekend. Oricum, poate ai pe cineva in tara sa iti trimita cartea iar daca nu, http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17341&whichpage=4 si http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17341&whichpage=3 , am scris cate ceva pe aceasta pagina. Daca vrei si retete cauta topicul "retete montignac" in forumul "in bucatarie" subiect postat de Monica si la care am adaugat si eu fro doua retete. In rest multa vointa si succes!
Sper ca n-am uitat nimic! Nu de alta dar la cat am scris ar trebui sa am sobektu meu singura .
Pupicei
Andreea
scarmanus spune:
Fetelor dragelor,
Bun venit celor noi, ne bucuram ca "suferinta" noastra poate sa inspire pe cineva si sa ambitioneze la lupta contra kilogramelor. Aveti voi dreptate cu tentatiile de weekend, la mine se mai adauga una ce ma pandeste non-stop, adica cea de seara. ca un facut exact pe la 9-10 seara imi zboara prin fata nasului (in gand, ma rog) numa' ciocolate si inghetate si prajituri, ca simt cum imi urca glicemia numa' gandindu-ma la ele. Eu am atins atins al 2-lea prag, adica la 10 kilograme pierdute, ma exaspereaza dar n-am ce face, trebuie sa am rabdare ca stiu ca o sa treaca.
Joia trecuta am fost cu sotul meu la o partida de tenis, cam a 3-a din viata mea, parol onoarea mea, ca ma dor muschi de a caror existenta nici nu stiam! Era sa ma pravalesc naibii pe podea cand mi-am ridicat un picior sa-mi trag pantalonii pe mine, asa de tare ma dureau muschii fesieri. Mai, mai...
Mai fetelor, toate bune si frumoase, de slabit am slabit, nu-i vorba, peste tot cu o singura exceptie, acolo unde ma doare pe mine, adica la pulpa. Mai, da deloc, nici un centimetru, ce vorbesc de centimetru, nici 2 mimimetri! Da' cum se poate asa ceva, cum ramane cu visul meu de a purta cizme lungi? Voi patirati asa ceva? Cum am zis, e singura exceptie, ca de peste tot am dat jos. Credeti ca daca o sa incep sa ma duc la sala o sa se miste ceva si de acolo? Groaznic!
Despre dieta cu lamai vreau sa va spun ca inafara ca da un sfung sistemului imunitar nu face nimic altceva la centimetri sau cantar, eu am incercat-o si nici macar un kilogram n-am slabit.
Ruxandra, sper sa ti se vindece repede mana, ca avem treaba!
Pentru fetele pofticioase, mancacioase si carora le place sa gateasca, adica exact portretul meu robot. Sa va zic una de sa va cruciti: De cand am inceput sa slabesc m-am pus si mai abitir pe gatit, sofisticheuri, prajituri, adica tot ce mi-ar placea mie sa mananc. Intr-un cuvant am declarat razboi deschis si pe fata poftelor, hotarata fiind sa fiu atata de mult in preajam tentatiilor pana o sa-mi dispara toate poftele si tentatiile. Nu va spun ca am reusit!! Ei, asta da culmea. Cred ca tot mirosind si pregatind eu insami bunatatile, la sfarsit am ajuns sa-mi spun ce-i atata mare scofala sa mananci prajitura, ca doar ai vazut ce are in ea, cum se face, ce miros are, nu e nevoie sa o si mananci. Nu ma intebati cum, dar mie mi-a iesit, sunt mult mai pofticioasa daca nu fac eu bunatatile si ma gandesc la ele.
Monica, esti pe departe cea mai tare din parcare, cand o sa vad si eu -12 pe cantar pana in cel mai scump magazin cu lenjerie sexoasa nu ma opresc!
She_wolf, nu conteaza ce-ai facut ieri si ce-ai mancat atata timp cat tine de trecut si de azi ai revenit pe calea ce a buna. Nu lasa un moment de slabiciune sa-ti dinamiteze tie motivatia. Doar esti om, fiecare dam pe alaturi.
Toni, sper sa gasesti ceva care sa ti se potriveasca, si ca dieta si ca sfaturi, ca har domnului se scrie mult p'acilea!
Spor la treaba tuturor si pe curand!!
scarmanus
puskin spune:
buna,
multumesc pt gandurile de bine;foarte grav nu e, dar l-am rupt destul de rau si voi mai sta cu gipsu inca 3 sapt.. Asta e, bine ca nu e mai rau. Si eu am papat ceva cioco ieri, dar de azi gata....inapoi la montignac. Am incercat io sa ma cantaresc cu tot cu gips....da' cum nu stiu cat cantareste m-am lasat pagubasa, ca mi-e ca ma demoralizez.
S-aveti spor, va pup
Ruxandra
Androix spune:
Scarmanus, si eu am aceeasi problema ca si tine adica: bun, am slabit 6 kg dar burta si colacelul de pe talie sunt la locul lor. Nu stiu ce sa-ti spun dar si speranta mea este sa reusesc sa le dau jos la sala, defapt acesta fiind si motivul principal pt. care m-am hotarat sa merg la sala. La un moment dat chiar mi-a venit o idee pe care mi-e si putin rusine s-o pun in discutie dar oricum as vrea sa aud si alte pareri. Deci eu am o burtica asa ca de gravi pe care am capatat-o in ultimele 6 luni adik, cam de cand ma vantur eu pe dc si visez zi si noapte numai bebici. Incepand cu aceasta luna pot spune chiar ca sunt aspiranta in toata regula! Ideea care mi-a venit este ca fara sa-mi ceara mie permisiunea organismul meu se pregateste incet incet sa fie . Ma gandesc ca este ceva similar barbatilor care "sufera" de pofte neasteptate si greturi alaturi de sotiile lor insarcinate. Voi ce credeti este posibil asa ceva? Sau visez cai verzi pe pereti?
Pupicei
Andreea
Delidana spune:
Pt Androix
Pai daca sint interzise faina SI cartofii eu ce mai maninc? Ca doar cu vegetale si carne nu ma satur, mie imi trebuie piine! Ceva sugestii cu ce as putea sa o inlocuiesc?
Mii de multumiri.