Cum slabim (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Daca vrei meniuri pe zile vezi ca ai meniuri pt. 4-5 saptamini in cartea cu retete dar ca sa vezi de unde trebuie sa incepi mai citeste inca o data primele randuri din aceeasi carte cu retete sa vezi ca distinsul dl. montignac spune ca a scris cartea cu retete aproape impotriva vointei sale, la insistentele cititorilor primei carti. El spune ca fff importante sunt principiile descrise in prima carte si pe care si noi le-am copiat pe-aici si in partea 7 si 6 si chiar in 5. Deci sfatul meu este sa nu te cramponezi in meinuri ci sa aplici principiile si vei descoperi ca si inainte gateai mancaruri care corespund doar ca acum va trebui sa mananci fara paine, la desert fara zahar, fructele se mananca dimineata pe stomacul gol, etc.
Hai, curaj ca nu este chiar asa de greu!

Te pup
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna fetelor
Sint noua pe forum si trebuie sa recunosc ca aceasta discutie despre slabit ma intereseaza si pe mine. Am incercat si eu niste diete (nu foarte stricte ci mai degraba naturale) insa rezultatele au fost aproape nesemnificative dupa care am revenit la greutatea initiala. Nu pot sa tin un regim drastic, gen "supa de varza" pentru ca stiu ca chiar daca reusesc sa-l tin o saptamina dupa aceea voi da iama in frigider. Caut mai degraba un regim care sa imbine cit mai multe alimente si care sa nu ma tina flaminda toata ziua. Daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by Ava

Salut fetelor,
******Danza, crezi ca dupa ce termin cu varza si ma apuc de Montignac ma voi ingrasa la loc? ****
Va pe toate

Iza

Draga mea, nu stiu ce sa-ti raspund, pt ca eu nu am facut altceva decat sa postez reteta la cererea Simonei, pe care mi-am copiat-o si eu candva de pe un "Cum slabim-partea N" si am printat-o si gata...se aseaza praful pe teancurile de regimuri pe care le am acasa, dar nu am vointa sa incep inca nimic...am vrut sa slabesc pana la ziua mea (14 nov) dar n-am reusit, pt ca nu mi-am gasit vointa necesara...acum vreau sa slabesc pana la craciun, dar aceeasi problema...

acum nu fac altceva decat sa caut tot mai multa info despre regimul montignac, pt ca nu am posibilitatea de a cumpara cartea - aici nu se gaseste si apoi poate voi gasi si bunul simt sa ma apuc de regim...
sunt de-a dreptul impresionata de eforturile si rezultatele fetelor, pe care le invidiez si le FELICIT din tot sufletul!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Wow, Scarmanus, felicitari pentru cele 10 kg in minus! Vreau si eu!!!
Marturisesc ca inca nu m-am apucat de montignac, dar o s-o fac cat de curand. Insa am cateva nedumeriri si v-as ruga sa ma luminati...
De ex. va tot aud spunand ca nu este voie paine, etc, dar eu intelesesem ca este voie totusi sa mananci paine si paste integrale sau orez brun, dar numai cu legume. Am inteles gresit???
O mare nelamurire am in legatura cu uleiul. Adica ai voie sa manaci o salata in care ai pus ulei cu o feliuta de paine integrala? Sau paine cu zacusca. Sau pilaf cu ciuperci sau legume in care sa fie si ulei (legumele calite). Va rog sa-mi raspundeti ca sa tin regimul cum trebuie...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Eu am slabit destul de bine inainte de a ramine gravida si am folosit o reteta proprie adica multe salate in care am pus numai nitel ulei de masline cu otet, nici o mincare cu sos, eliminarea completa a dulciurilor concentrate, fructe in moderatie toate impartite in trei mese pe zi si fara a depasi 1500 calorii pe zi. Plus ca in fiecare seara faceam o plimbare de 20 de minute in pas alert. N-am slabit repede, cam 2-3 kg pe luna dar nici nu m-am ingrasat la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ava spune:

Salut fetelor,

Scarmanus felicitari pt cele 10 kg !

Andronix multumesc de raspuns. Cred ca ai dreptate si sper sa pot sa maninc in asa fel incat sa nu ma mai ingras. Am s-o incep mai usor cu Montignac si sper sa mearga. Aveam insa nevoie de cateva zile mai drastice ca sa-mi educ vointa si sa-mi micsorez dimensiunile stomacului. De altfel am inceput sa-l recitesc pe Montignac intre timp ca sa imi reiprospatez principiile.
Trebuie sa va spun ca indiferent de kg eu admir la voi fetelor echilibrul interior pe care i-mi pare mie ca-l aveti.

Furni iti inteleg supararea si eu eram la fel, dar nu stiu de ce fetele astea (numai citindu-le mesajele mi-au dat putere). Sper sa ma tina. Curaj si tu poti! Chiar daca o s-o dai in bara in urmatoarele zile sa stii ca pana la urma ai sa gasesti solutia.

Andronix incerc sa acesez pagina cu poze (frumoasele) si nu reusesc AJUTA-MA! Mereu imi spune ca adresa este gresita.

Va pup

Iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna Fetelor

Scarmanus bravos!

Claudia...la Montignac se poate manca numai paine de cereale si numai dimineata.Daca e sa pui ceva pe ea, pui marmelada facuta numai din fructe (nici cel mai mic adaos).Eu nu am gasit in magazine, dar mi-am facut singura.Pun la "La Bucatarie" retetele.
Pastele neprelucrate si orezul natural se pot manaca cu o singura MARE conditie: sa nu contina nici pic de grasime.Am sa pun la retete un sos de rosii ca sa-ti faci o idee.
Paine la salata nici vorba.De fapt treaba cu paine va trebui sa iasa din obiceiurile tale alimentare.

Ava...te-a instruit Andreea..nu mai repet....so..spor la treaba.

quote:
Caut mai degraba un regim care sa imbine cit mai multe alimente si care sa nu ma tina flaminda toata ziua. Daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscatoare.

Delidana nu-s experta in regimuri..dar Montignac s-ar potrivi cerintelor tale.Mai citeste pe la noi pe aici si partile 5,6.Daca nu te lamuresti, intreaba.

Ionela bine ai venit si spor la slabit!

Ce sa va mai spun? La mine merge bine..am stagnat 4 zile si acum o iau iar in jos.Sper ca pana sambata viitoare cand plec in tara sa scap si de kg nr 12.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Monica, Carmen, Roxandra care tineti si aveti succese cu montignac, pt care va felicit, puteti sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:
cu cafeaua am inteles - slaba sau decofeinizata cu sau fara indulcitor, zahar - NIKA! ok, nu e problema, beau 1 cafea/ max 2/zi cu 2 pastilute de zaharina, ceaiurile fara nimic
alcool - deloc, se rezolva si asta, caci vinul rosu, care e permis ocazional, nu-mi place
tigarile???? nu vreau sa ma las de fumat deocamdata (am de fapt vreo 6 luni de cand am riinceput fumatul dupa aprox. 28 de luni de abstinenta: sarcina 9 + alaptat 19)

multam si felicitari pt kg aruncate la gunoi

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Salutare
Tot plimbandu-ma pe forumuri, am descoperit un alt 'regim' sa mananci NUMAI cat ti-e foame. ORICE, fara restrictii. Dar sa te gandesti BINE daca intr-adevar vrei sa mananci ca ti-e foame sau mananci ca ti-e pofta.
Adicatelea, la fiecare imbucatura sa filozofezi: mai mi-e foame au ba? Si daca-i numa de pofta, nu mai mananci. lasi pe mai tarziu. Cica face minuni regimu asta.
Daca-l mai si combinati cu Montignac sigur slabitzi!!!

Io am scanat cu cateva luni in urma Cartea lu Montignac, Mananc deci slabesc. Din pacate este needitata (adica e cam alandala-n pagina) si e in franceza. Dar daca cineva doreste, o pot trimite prin mail. Si mai am si 3 carti de retzete, care stau cumintzi, la prafuit, in raft. Le-am cumparat asta vara, cu mare tam-tam si de atunci nu am facut nici o retzeta de acolo!!!

Dar le pot scana, daca sunt suficiente doritoare. Dar la editat nu ma bag, ca n-am timp. (dar tot in franceza-s, sa nu ma puneti sa le traduc!!! Ma gandesc ca daca sunteti destul de motivate, impuscati 2 iepuri dintr-un foc: slabiti si invatzatzi franceza)

Inte timp, m-am cam razgandit sa slabesc... ma ganesc ca totusi 65 kg la 1,74 e destul de OK. Plus ca am si 2 copii... (stiu, stiu, nu e o scuza). Cum o da D-zeu!

Pupilici,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Danza draga, din nefericire eu fumez in draci.Incerc sa ma las si acum ca merg acasa e tocmai un inceput bun, ca la ai mei nu se fumeaza.
Nu-mi amintesc sa fi gasit ceva in cartea lui M ceva de fumat..poate doar ca nu e sanatos.

oLo eu sa stii ca-s doritoare de carti cu retete.Si nu de altceva dar imi place sa gatesc si am prins de la cumnata mea care locuiesti in Lille niste retete frantuzesti mama mama.Cu franceza nu e bai..ma descurc si mai invat si ceva pe parcurs.

Mergi la inceput