Mamici de mart-aprilie 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Bine v-am gasit fetelor!Mi se pare mie sau sunteti mai tacute?[Eu eram tare sprintena pana acum,dar de 2 zile de abia ma scol din pat.Voi aveti stari de epuizare?
Pentru ca vorbeati de cadouri, ce vreti sa va aduca mosu ca mie mi-ar placea un ceas de marca,mai era si un parfum dar de cand cu nu mai suportam dacat parfumuri barbatesti.(intoarcem capul dupa un barbat care miroase bine)

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Voi ce planuri de revelion sau de sarbatori? Ca eu ma gandesc cu groaza ca deja voi avea o ditamai burtica in perioada aia, si o sa fie destul de greu cu deplasarile......
Asa ca nu prea ma hotarasc nici in principiu ce-o sa fac....probabil craciunul in familie, dar si aici apare problema "a cui familie?", dar sa zicem ca gasim o solutie de compromis pana la urma..... Dar de revelion?! ca azi am primit o propunere de revelion la o cabana la munte..si m-a cam speriat ideea....o saptamana la munte....parca mi-e teama ca n-o sa pot face fata? Sunt eu paranoica?

Mickyyy 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Si noua ne-au propus niste prieteni sa mergem la o cabana la munte. In principiu, as merge, dar cu conditia sa fie cald, ca sa nu racesc. E doar o idee. Alternativa ar fi la "plapumioara"

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

La noi, mamicilor, cum imi spunea mie tata (saracul, Dumnezeu sa-l ierte!), "avantajul calaretului e...calul!", adica eu sunt de fel din Sinaia, asa ca la Sinaia facem sarbatorile, la mama acasa. Eu nicaieri in alta parte nu am gasit atmosfera mai frumoasa de sarbatori decat la munte acasa...de cate ori am petrecut in Bucuresti, nu am simtit atmosfera aceea magica...Iar daca mai e si zapada..e absolut fantastic. Vom petrece o zi doua si pe la Brasov si Bran si cam atat. Legat de voi , care aveti propuneri pentru cabane la munte, e adevarat suna f. tentant, insa trebuie sa verificati personal conditiile. Daca mergeti chiar la cabane, sa stiti ca nu sunt multe cabane cu conditii foarte bune...insa daca mergeti la vile, (ca am vazut ca aici in Buc. se fac confuzii intre vile si cabane)sunt destule renovate si cu conditii cel putin acceptabile. Daca veti merge prin zona , puteti sa ma intrebati ca aflu mai usor detalii de la prieteni de-ai mei, va ajut cu placere. Ar fi pacat sa nu profitati de cateva zile la aer curat.
Multi pupici,
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Noi facem Craciunul in familie. In amandoua familiile. El este din Curtea de Arges si plecam inainte de Craciun, mergem de Craciun la biserica (socrul este preot, deci nu putem sa lipsim) si apoi venim la Pitesti ca sa petrecum si cu mama.
Noi vrem sa ne schimbam apartamentul, incepem sa cautam in decembrie, asa ca suntem pe buget de austeritate. Deci revelionul il facem prin zona.
Am fost tentati sa mergem de Craciun la Sinaia (era o oferta acceptabila fata de cele de Revelion) dar ne-am adus aminte de austeritate .

Mergi la inceput

Ajutati-ma va rog cu o informatie!Am rh pozitiv si sotul i are negativ .Mi s-a spus la centrul de sange unde am facut analiza sa stau linistita ca daca mama are pozitiv totul e in regula
Acum ma intalnesc cu niste prieteni si dandu-le detalii despre sarcina le mentionez ce va spuneam mai sus.Mi-au spus ca este in continuare incompatibilitate pentru ca daca bb are rh tatalui corpul meu va dezvolta anticorpi si am cam intrat la idei ca mi se parea logic .

Voi ce parere aveti ,dati-mi-un ajutor!!!!!

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

'Grupa sanguina de tip Rh este importanta in cazul unei incompatibilitati intre tine si partenerul tau (numai in cazul ca tu esti Rh-negativa iar el Rh-pozitiv).'
nu te mai lua dupa toata lumea care nu este bine informata.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Oana, stai linistita pt ca nu are absolut nici o legatura rh-ul taticului cu bebe-ul.Incearca sa-ti asculti prietenii, sa le multumesti pt informatiile deosebit de utile pe care ti le impartasesc, dar sa nu te lasi influentata decat de medicul tau.

Pupici,
Cosmina

Mergi la inceput

Multumesc Malina dar stii tu toate cele rele ti se pare ca ti se intampla la un momenta dat.Ma ingrijoram ,ca mi se parea destul de logic ce spuneau, cu producerea anticorpilor.
Bb meu a stat toata ziua mai jos de buric pe mijloc si m-a jenat cand stateam pe scaun Pot sa fac ceva sa-i scimb pozitia?Cand stateam pe scaun mi se intarea un pic si burtica.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oani spune:

Oana, si eu stiu ca daca TU ai RH-POZITIV, tatal nici nu mai conteaza ce fel de RH are. Spre exemplu, sotului meu nici nu i s-a cerut sa-si faca RH-ul, din moment ce eu sunt RH-pozitiv. Problema ar fi dc tu ai avea RH-negativ si tatal pozitiv. Asa ca stai linistita, nu este nici o problema.
, Oani

Mergi la inceput