Mamici de mart-aprilie 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
Claudelu spune:
Eu azi va las, ca nu cred ca mai am noroc sa intru si de acasa, ca sigur nu-i liber calculatorul...
Pupici pe burtici!!!
CFloarea
diana76 spune:
Multumesc..nu ma asteptam ca si voi sa fiti iubitoare de animale...eu la mine la serviciu sunt cam exceptia din zona....
Vorba ta Malina, oamenii nu sunt in stare sa se poarte cu mila si compasiune cu semenii lor, d-apoi cu niste animale?!
Mamicilor ai caror sotzi au boala jocurilor pe calculator...va inteleg ca nu-i suportati sa-i vedeti cum pierd timpul cu ocupatii de copii prescolari..insa unii barbati sunt copii pana la batranetze... DIn fericire , sotzul meu ne-mai-fiind asa de tanar, nu are boala asta. De fapt munceste f. mult si e satul sa stea cu ochii in monitoare.
Micky, calmeaza-te, aduna-te ca nu zic ca n-o fi de vina si starea ta de gravidutza, insa unii chiar incalca niste limite , exact atunci cand tu nu mai ai rabdare , si de aici certuri, conflicte. Insa trebuie sa te gandesti care iti e prioritatea. Dumnezeu le aranjeaza pe toate cum trebuie fie ca iti faci griji, fie ca nu..
Amelie, ma bucur ca totusi voi doua sunteti ok. Stai linistita in continuare, menajaza-te si fii optimista. Sunt alaturi de tine.
Inaioana, Ref. la dr. Pop, pot sa iti spun ca si eu cand am fost atunci la 12 saptamani cu bb , nu a vorbit cu mine decat f. putin si asta la final cand am inceput sa-l asaltez cu intrebari. EL tot timpul cat am stat intinsa i-a dictat asistentei, insa cu mine nu a discutat....e scump la vorba ....Si eu am fost cam dezamagita in timpul ecografiei si mi-a mai trecut cand i s-a dezlegat limba la sfarsit, si asta numai dupa impulsurile mele.... Secretosi rau radiologii astia, parca nu am dat bani sa ne spuna si noua acolo ce vad
multi pupici cu sanatate.
Diana
malina_mircu spune:
sunt o mare iubitoare de animale. si de ce am zis ca aamenii sunt ff rai pisica mea a fost lovita de un binevoiotr si si acum nu-si foloseste bine laba din fata, pe primul ei pisoi l-am gasit mort, al doilea a fost lovit o data cred ca peste coloana (l-am scapt atunci). si ca sa puna capac aparuse de nu stiu unde la mama pe scara o pisica ffff blanda, dupa 2 zile cineva a facut-o praf si a murit in aceeasi noapte . si asa mai departe. asa ca paziti-va bine animalutele mici.
diana76 spune:
Buna dimineata , burtici.....maaai, da' liniste mai e azi....nu se bucura nimeni, nu se plange nimeni???
Ela, de-abia astept sa ne spui cum a fost la eco la dr. Pop!
Hai, dati si voi un semn sa imi mai inseninati ziua!
va pup,
diana
Mickyyy spune:
Neatza
Chiar ca-i liniste azi...oricum eu am o gramada de treaba in dimineata asta, asa ca n-o sa prea am timp de forum......
diana...io m-as plange, da cred ca deja v-atzi saturat de atata plansete pe capul meu....ca de cand v-am cunoscut numai intr-o vaicareala o tin....asa ca de data asta o sa las pe altzii sa se planga...poate or avea probleme mai importante ca ale mele. Desi azi a fost prima zi de cand am aflat ca's gravida cand am luat pastile , de fapt am luat doar un no-spa, dar oricum, e prima bulina pe care o iau (nici macar de un paracetamol nu m-am atins, chiar si cand am fost racita). Sper sa nu devina o obisnuintza.
Hai ca ma reintorc la muncile mele...o zi buna tututor, si mai vorbim!
Mickyyy 22 saptamani
machetuza spune:
bine v-am regasit, burtici!
ce harnicute ati fost de cand nu am mai intrat pe net... cu bune si rele ati scris, ca sa ma bucurati pe mine cand citesc!!!
mickyy sa stii ca te inteleg in legatura cu acel joc stupid. din pacate am facut si eu cunostinta cu Need4Speed. Si ca
sa-ti spun ce -i sunt prietenii si sotul meu - afla ca au cumparat la comun, volan si pedale pt calculator si organizeaza, in week-end, competitii acasa la unul dintre ei care e burlac. ce zici???Dar partea cea buna din toate astea este ca eu si prietenele "suferinde" avem timp sa vedem un film bun, sa mergem la cumparaturi, sa barfim ca-ntre femei. insa, de cand sunt insarcinata trebuie sa recunosc ca sotul meu isi petrece mai mult timp cu mine. de cand sta mai mult pe acasa, a trecut la jocuri de strategie HalfLife . inca n-a ajuns la performanta de a sta 10 ore la calculator... si hai sa radem ca se poate si mai rau!! vorba dianei- barbatii sunt copii mari, pana la adanci batraneti!!
amelia ma bucur ca vii cu vesti bune!!
diana imi pare rau ca te-au intristat!
am vazut ca ati vorbit despre numele -ilor; pe baietelul nostru il va chema Lucian, sigur, si inca un nume pe care inca nu l-am gasit.
ieri am fost la eco si ne-am intalnit cu bb!! era cuminte si statea asezat cu capul in jos; a crescut bine de la ultima intalnire, insa nu mi s-a spus cat cantareste. am fost ingrijorata cand am auzit ca e asezat deja cu capul in jos, dar dr. m-a linistit si mi-a spus ca colul meu e bine inchis si bb are suficient loc sa se dezvolte in continuare. am venit cam bosumflata pt ca am discutat despre greutate (eu am pus 11 kg in sapt 26) si mi-a spus sa incerc sa evit dulciurile si painea. noutatea a fost ca mi-a recomandat sa merg la gimnastica pt . spunea, ca e de mare folos si ca ma va ajuta sa colaborez mai bine cu el in momentul nasterii. abia astept sa-mi fac programare la centrul Provita (Cluj).
kiara nu fi trista! sa stii ca si la mine la serviciu angajeaza pe cineva in locul meu! doar n-o sa stea 2 ani fara 1 om.
eu mai vin la serviciu doar saptamana aceasta si de la 1 decembrie intru in concediu medical 1 luna si apoi in prenatal de la 1 ian. 2004. de-abia astept sa dorm mai mult dimineata!!!! uraaa!!!!
Simona 27s
Ela76 spune:
Buna dimineata (pe la pranz)!
Abia astept sa se faca 4:30! Mi-am luat si caseta video la mine. Mi-am uitat eu iaurtelul acasa in frigider, dar caseta nu.
Fiti sigure ca voi povesti maine despre cum a fost la dr. Pop Micky, cu mare drag as lua si burticutza ta sa o vada dr, dar nu stiu cum sa facem
Spor la treaba!
Ela
simoneta spune:
Buna ,
Dam si noi un semn de viata.Mai e putin si vine luna cadourilor......si o sa primim multe cadouri...de la tatici in special...ce ziceti?
simoneta spune:
Buna ,
Dam si noi un semn de viata.Mai e putin si vine luna cadourilor......si o sa primim multe cadouri...de la tatici in special...ce ziceti?
Simoneta si bebe
simoneta spune:
Nu stiu ce s-a intamplat de l-au trimis de 2 ori (mesajul).Scuze daca a fost vina mea desi nu cred.Simona (machetutza)si eu de abia astept sa ma trezesc mai tarziu dimineata...
Simoneta 26s