Mamici de mart-aprilie 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
iamona spune:
Salutari tuturor dupa o lipsa mai indelungata...insa am citit cu sfintenie ce ati scris...e asa placut sa stii ca te asteapta fetele de la "desprecopii"...acum suntem ca o familie mare
sa va spun si eu doua randuri ca toate sunteti dragute si impartasiti din experinetele zilnice...
in us...vine "thanksgiving"...deci de joi pana duminica va fi liber...eu imi iau si maine ca sa gatesc ca vin niste priteni la noi din albany.Tot de-ale nostre gatesc doar ca va trona si curcanul la cuptor....a fost vreo 15$ ditamai curcanul...eu in ro n-am vazut asa imensitati.
de craciun vom stat acasa dar de revelion vom merge in albany...unde speram sa fie zapada ca la noi in long island rar ninge.
BUCURATI-VA DE SARBATORI....americanii nu prea se pricep sa petreaca sarbatorile de iarna...la ei e o zi libera si atat....impodobesc ei toate magazinele,pomii de la 1 decembrie ,dar starea de spirit este aceeasi....in ro. e mai mult stare de spirit placuta,familie,bucurie decat altceva...
aici sunt reducerile imense de craciun...o sa ajunga sa petreaca la cumparaturi!(nu sunt ei prea departe de asta!)
mi-e tare dor de sarbatorile din ro.....mi-ati trezit amintirile...
pana dupa thanksgiving va urez toate cele bune!!!!!!!!!!!!
simoneta spune:
Draga Oana, stai linistita ca eu ca si Oani(Ioana) car ti-a scris mai sus am rh pozitiv iar medicul meu nu mi-a cerut si rh tatalui (vezi? barbatii nu prea au multe de spus).Ai incredere in medicul tau ca el stie cel mai bine ce e bine pentru tine si puiul tau.
Sarcina usoara,bebe frumos si sanatos!
Simoneta26s si bebe24s
diana76 spune:
Buna dimineata! Hai ca parca ne mai invioraram putzin..asta pentru ca am scapat de urata zi de luni, si de marti...mai avem 2 zile si vine week-end-ul. Eu personal de-abia astept!
Cum va mai simtiti, mamicilor?
BB-ul meu tot cuminte e...
va pup,
diana
denis spune:
Buna dimineata mamicilor.
Oana, ma alatur si eu celorlalte fete si-ti spun sa stai linistita. Eu am Rh negativ si iti spun sigur ca numai in cazul asta sunt ceva probleme (si nici aici asa grave cum le vedeam si eu la inceput!). Deci, relaxeaza-te.
Diana, si bb-ul meu tot cuminte e. Poate chiar mai cuminte decat al tau, pt ca eu nici nu cred ca l-am simtit pana acum. (si am intrat in sapt.20!). Ce sa fac sa-l fortez un pic sa dea din picioruse..????
Cat despre sarbatori, noi vom fi destul de plimbareti. De Craciun mergem la parintii lui, la munte, in Fagaras, apoi o zi doua cu ai mei aici, iar pe urma de Revelion mergem la Calimanesti. Pare o statiune de pensionari, dar am avut o oferta super si ne-am zis sa incercam. In definitiv e cate ceva de vazut si pe acolo.
Va pupic,
Denisa.
bindiu spune:
Denisa, am vazut ca esti din Fagaras. Si eu sunt din Mindra la 7 km de Fagaras si de asemenea de Craciun vom merge si noi la parintii mei. Ce coincidenta, nu? Suntem din aceeasi zona, locuim in Bucuresti, avem acelasi ginecolog(dr. Badiu), o sa nastem la acelasi spital(Municipal) iar bb-ii nostri se vor naste cam in aceeasi perioada. Trebuie sa ne cunoastem mai bine sau poate ca ne cunoastem............
Tu unde ai facut liceul ? Eu la D-na Stanca promotia 1994.
Despre bb al meu aflati ca este foarte neastimparat, misca mereu iar citeodata chiar loveste.
Va pup pe toate si aveti grija de voi.
Mickyyy spune:
Neatza buna tuturor.
Azi am implinit 23 de saptamani, suntem deja maricei! Si cum seful e plecat azi din bucuresti, poate reusesc sa profit si sa dau fuga sa fac o ecografie, ca mi-e cam dor de bebe. Al meu numai cuminte nu e...imi place de el dimineata cand ma trezesc si pun mana pe burtica, exact acolo unde o pun, imi trage si el primul ghiont. Si urmeaza o repriza mai lunga de pentru ca nu-i place deloc masajul de dimineata (ghinionu lui, ca eu n-am de gand sa renuntz la el ), dupa care oboseste si se linisteste vreo juma de ora......si o ia de la capat cu forte proaspete imediat ce simte ca am plecat la munca. Si o tine cam toata ziua in ghionturi, unele mai tari, altele mai slabe.....ba chiar cred ca-l simt si cum sughite....dar totusi e prea mic sa pot spune sigur ca asta e.
Cat despre revelion, se pare ca pana la urma vom merge undeva pe cheile dambovicioarei (a inchiriat cineva o vila acolo)....mi-e un pic cam teama, nu stiu de ce, ca in afara de burta care e din ce in ce mai mare, in rest sunt cat se poate de "normala".
Mickyyy 23 saptamani
diana76 spune:
Ce fain, Micky, sa iti simti asa bine bb-ul...cred ca al tau va deveni un fotbalist...mai bine zis o fotbalista. Legat de sughitzat,sa stii ca eu am citit pe "babycenter" ca incepand cu saptamana 19 (gestationala) poti sa iti simti f. bine bb-ul si chiar atunci cand sughite!! Asa ca e posibil sa nu ti se fi parut, si ca ea chiar a sughitzat!
Denis, sa stii ca eu de vreo luna si ceva ma ghidez dupa spusele doctoritei mele, nu dupa DPN-ul care imi iese din tabelul de pe site. Practic din tabelul de pe site, si eu tot pe 15 ar trebui sa nasc, insa doctorita mea a spus ca pe 18-19 Aprilie....se pare ca ai nostri bb-i au cam aceeasi varsta! Si la tine cu siguranta a miscat pana acum dar nu ai realizat ca este el. Stai linistita, ca si eu stau cuminte. Atata timp cat ma simt bine, burtica imi creste vizibil si chiar mai am unele greturi, sunt sigura ca este ok. Poate ai nostri sunt mai cumintzei. Tot din saptamana a 19-a li se dezvolta auzul si de aceea este bine sa vorbim cu ei de acum ca sa se obisnuiasca cu vocea noastra.
Eu m-am inscris pe site-ul mentionat mai devreme si in fiecare saptamana primesc un mesaj de la ei in care ma anunta ca am intrat in saptamana "X"(gestationala) si imi spun la ce trebuie sa ma astept si ce modificari apar la bb.
Camelia, chiar, ce coincidenta la tine si la Denisa!!
multi pupici,
Diana
machetuza spune:
buna dimineata!
ce bine ca se apropie Sarbatorile!! ne-a cuprins deja atmosfera specifica...
in acest an vom sta aproape de casa, de sarbatori. sotul meu lucreaza in 25 si 26 dec, iar Revelionul il vom petrece la niste prieteni. am refuzat o invitatie foarte avantajoasa la Felix, de Rev - imi place la nebunie sa ma balacesc, dar sincer, nu ma vad in bazinele termale, cu burtoiul pana la urechi...
pana acum ne petreceam Craciunul la bunici, cu familia toata; o sa-mi fie dor de sunetele de clopotei de pe ulite si de mirosul de cozonac raspandit in toata casa... daca ii pot indupleca, poate aduc bunicii in casa noastra...
fetelor, bucurati-va ca va asteapta un week-end prelungit!!!!
luni e 1 dec!!! traiasca romania!!!! nu dati, , va rog!!!
simo si in sapt 27
diana76 spune:
Simonica, ai dreptate!!! eu una nu dau!!! Ca si eu d-aia ma bucur ca se apropie week-endul ca nici noi nu lucram luni si imi voi face o mini-vacanta la Brasov!!!Asa ca Traiasca Romanaia!!!!
malina_mircu spune:
diana si denis aveti rabdare ca si eu ma agitam ca nu il simt dar acum vad ca este din ce in ce mai activ. eu il imping si bat pe burtica si incepe sa se agite. inca nu il simt foarte clar si doar seara cand sunt atenta. dar aseara am vazut burta miscandu-se