Mamici de mart-aprilie 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iamona spune:

SALUTARE...era sa fac atac...nu va gaseam...apoi am realizat ca azi e 1 decembrie si sunteti toate in concediu...
noi am sarbatorit de joi pana ieri thanksgiving...tare e greu sa intri iar in ritm la servici...
am avut 9 la masa de thanksgiving...prima data cand am simtit ace si dureri si burta mea a fost pietroi cateva ore bune...deh oboseala
am mancat pe rupte...m-am ingrasat evident!!
miercuri ma duc la controlul de 25 saptamani....
si la mine s-au inmultit scurgerile....
uneori noaptea in somn ma rasucesc pe spate si dimineata nu ma pot ridica din pat de durere de mijloc...ma chinui sa dorm numai pe o parte ca sa evit durerile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna dimineata, burtici si "LA MULTI ANI!"!!!!
V-ati petrecut bine in week-end-ul asta prelungit?
Eu am dormit mai tot timpul...m-am odihnit, iar acum e foarte greu sa-mi intru in ritm...
Pupici!

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoneta spune:

Buna dimineata Claudelu!Si eu m-am odihnit bine si chiar am fost la plimbarica...cu burtica si tare bine ne-am simtit.E normal sa ne revenim mai greu dar trebuie sa ne consolam cu faptul ca nu mai e mult si luam vacanta de Craciun si Anul Nou care e mult mai mare si mai frumoasa.In plus, unele dintre noi deja intram in prenatal de la 1 ianuarie si o sa avem suficient timp de plimbari si de odihna.
Pupici pe burtici,
Simoneta 27s si bebe 25s

Mergi la inceput

Ai dreptate cu prenatalul...si eu din 1 ianuarie intru in prenatal, deja mi-e destul de greu sa mai merg la servici si sa stau toata ziua numai la calculator si sa lucrez...Am mare noroc ca totusi mi-au adus un ajutor...
Tu nu stii nimic de indemnizatia pentru concediul prenatal?

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

neatza burticutze!
Mie mi-e din ce in ce mai greu sa ma trezesc (de fapt sa ma ridic din pat) dimineata ca sa vin la munca, nu mai am nici un chef, si desi am zis ca voi veni cat mai mult la munca, tare mi-e ca pe la sfarsiutul lui ianuarie imi voi lua "binemeritatul" concediu!
La mine inca n-au adus pe nimeni sa-mi tina locul, desi seful meu parca a inceput sa caute, dar cam fara spor..... De fapt locul meu il va tine o colega, dar daca ramane si cu treaba mea si cu a ei pe cap, n-o sa mai poata face fata, asa ca probabil vor aduce pe cineva in locul ei, si va trece ea in locul meu.....In fine, amanunte nesemnificative.....
Cat despre scurgeri, am si eu de ceva vreme, si's destul de abundente uneori. Dar cea mai mare problema cu care ma confrunt acum sunt arsurile si acizii....nu mai stiu cum sa ma lupt cu ele. Aveti vreo idee de pastile care sunt permise pentru calmarea lor? Ca ma gandeam sa iau niste malox, ca-s din ce in ce mai groaznice .
Si referitor la arsuri, iei mi-a fost rau aproape toata ziua din cauza lor, iar azi-noapte taticul facea 13-14 prin casa, tot din cauza arsurilor , nu se stie motivul la el, dar mie tare-mi semanau a dureri prin simpatie .

Mickyyy 23 saptamani

Mergi la inceput

Claudelu,pentru prenatal stiu ca ti se da 85% din salariu si-l poti lua incepand cu 7 luni si 10 zile.Mickyyy, si noi am suferit in week-end de arsuri...si ce arsuri...Eu dau vina pe mancare prea grasa si stat prea mult degeaba.Mie imi trece cu miere si laptic caldut.
Pupici,
Simoneta si bebe

Mergi la inceput

Si eu ma trezesc tot mai greu dimineata, sau mai bine spus ma ridic tot mai greu din pat...de fapt eu si umblu din ce in ce mai greu...am o burta foarte mare...
Si apropo de arsuri...la noi babele spun ca de aceea avem arsuri pentru ca le creste parutu' la bebelusi...si de luat nu stiu daca ai voie sa iei ceva sau daca exista ceva impotriva arsurilor...
Simoneta eu stiam ca perioada prenatalului este de 126 zile...tu spui ceva de 100 de zile...eu am intrebat la noi la personal si asa mi-au spus fetele...

CFloarea

Mergi la inceput

Claudelu, eu stiu ca prenatal+postnatal nu poate depasi 126 de zile.Deci 63 de zile inainte,63 de zile dupa.De ex. eu am 7 luni incheiate si 10 zile pe data de 10 ianuarie si pot sta acasa in prenatal pana nasc... 21 de zile pana la sf. lui ianuarie+28 de zile februarie+ 6 zile martie (DPN 6 martie)...si as avea in total de cca 55 zile.
Simoneta 27s

Mergi la inceput

Eu mai am o fosta colega de facultate gravida si ea si luna trecuta ne-an intalnit la ginecolog, avea 7 luni si zicea ca din septembrie e in prenatal...la fel si colega mea...
Nu stiu mai mult si nu vreau sa te contrazic...am spus si eu ce am auzit...

CFloarea

Mergi la inceput

Stai linistita ca nu e nici o suparare doar ne intalnim aici sa ne spunem parerile nu sa ne certam.
Pupici.Ai grija de tine.
P.S.Dar ce se intampla cu celelalte burtici?...ca nu dau nici un semn...

Mergi la inceput