Mamici de mart-aprilie 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Suntem si noi pe aici dar probabil celelalte fete se multumesc ca si mine sa fie mai pasive in prima zi de munca.Va pup fetelor si o zi linistita.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

S-au petrecut si le este greu sa-si revina:))))))))))))
Si eu m-am intrebat de multe ori chestia asta...
Sper sa apara si ele...
Pupici!

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Eu's prin zona....da momentan prefer lectura....mi-e asa de lene sa butonez....mai ales ca nu prea am inspiratie.......
Astept sa treaca si ziua de azi..si saptamana asta...sa vina sfarsitul de luna.....cand o sa am cam 2 saptamani liber de sarbatori....
La voi mai vine mos niculae? Sau altfel spus, aveti de gand sa le faceti cadouri sotilor? ca mai sunt vreo cateva zile pana la mos.....si sunt in pana de idei......

Mickyyy 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Eu ii pun o sticla de Martini si niste bombonele in bocanci .

oana

Mergi la inceput

Eu ii fac cadou sotului meu, dar nu stiu ce ca in ultimul timp a cam intrecut masura, deoarece eu nu mi-am mai luat toale prea multe si a profitat de ocazie....habar nu am ce sa-i cumpar..............Grea misiune...

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Burticilor....am aparut si eu in sfarsit!! Pentru mine a fost o perioada grea, de aceea nici nu v-am mai scris. Vineri noaptea am facut o criza de rinichi, cu dureri mari ce raspundeau in partea dreapta fata la apendice, nu am inchis un ochi toata noaptea. Am avut frisoane, temperatura 38, greturi mari (ca mie imi e greata in general de la pastile si m-am indurat totusi sa iau un paracetamol ca sa imi scada temperatura ) dupa care , pentru prima oara de cand sunt gravida am pe la 4 noaptea. A doua zi trebuia sa plec la Bv. Din fericire a fost fratele meu cu mine pana la Sinaia , dupa care am condus singura pana la Bv. Treaba e ca pe drum , cat a condus frate-meu si eu am stat in spate pentru ca ma durea rau rinichiul,am din nou, ca inainte am trecut pe al doctorul de familie sa imi dea reteta si sa imi spuna ce am...facusem colica renala...Desi imi spusesem ca nu iau nici o pastila pana nu ajung la destinatie ca sa nu vars iar, de durere de oase si de spate am luat o pastiluta mica de No-spa.....si pe la Paralele 45..am oprit urgent ca stiti ce a urmat!! Cine m-o fi pus sa inghit pastila aceea?? In fine, am ajuns seara la Bv, cu greu, ca au fost vreo 2 accidente nasoale pe la Predeal si Timis , iar cand m-a vazut sotul meu s-a speriat mama, mama ...Observasem si staim si de la alte gravide, ca atata timp cat conduc eu , nu mi-e greata, insa cum stau in dreapta sau in spate ..ma apuca..desi asta nu mi s-a mai intamplat, ca si pe la 3 luni am mers in dreapat si n-am avut nimic. Probabil de la pastilele acestea. Toate zilele astea nu am luat decat pastile efervescente si supozitoare, altceva nu pot sa inghit. De 2 zile ma simt mult mai bine. Azi dim. m-am intors singura la Buc. Am condus fara probleme. Insa in continuare nu pot lua prenatalele car estiti si voi cum sunt, niste pastile mari si gretoase. Cam asa am petrecut eu......
va pup,
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Sunt si eu pe aici, desi am treaba pana peste cap. La mine si la sotul meu sambata a fost o zi "intens lucratoare". Duminica am fost prin vizite, iar luni am facut curatenie generala (cu exceptia spalatului geamurilor) + spalat + mancare... Asa ca va dati seama ce weekend odihnitor am avut.
Si acum am treaba pana peste cap...

Va pup si va doresc o saptamana usoara!
PS. Micky, la Mos Nicolae cred ca o sa ma gandesc abia dupa ce iau salariul saptamana asta.

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Diana, ma bucur ca te simti mai bine, dar eu in locul tau tot as apela la medicul de familie pentru un concediu medical, chiar daca nu e prea grava problema...macar asa mai profiti si tu si stai sa te mai odihnesti putin, acasa sau la brasov, cum iti e mai la indemana. Eu iti doresc multa multa sanatate, dar daca mai poti sa te menajezi, profita acum! ce-as profita si eu....dar doar de la niste arsuri pe piept...nu prea cred ca o sa ma lase nimeni sa pierd vremea pe-acasa.....
No-spa provoaca intr-adevar stare de voma, iar mie medicul mi-a recomandat sa evit sa ma urc la volan dupa ce iau asa ceva.
Pe mine m-au enervat aia de la firma de catering care au adus azi mancarea tarziu.....si a fost sleita...si mi-era foame....iar acum mi-e greatza rau de tot.....

Mickyyy 23 saptamani

Mergi la inceput

draga Ela ai mare grija de tine si de bb... sunt de aceeasi parere cu Micky sa-ti iei concediul medical...ti-ar prinde bine un pic odihna...
Sanatate multa!!!

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Merci, Micky, dar nu mai e nevoie acum de concediu medical , mai ales ca mai am 2 zile de respiro pentru ca e seful meu plecat din tara si intentionez sa stau la serviciu cam cat sta trenul in halta (hihihi!!) ...adica doar cateva ore. Am venit pe la 12:30 si plec acum acasa. Maine tot asa vin si plec, nu stau mult... Bine , macar ca ma simt mai bine. De No-spa nu stiam ca da senzatii de greata, mie care mi-e greata de la orice pastila.....nu am mai tinut cont!!
va pup si sanatate!
Ps. Pentru sotul meu, Moshul Nicolae a venit de vineri seara, i-a adus un set Gillette, ca el chiar avea nevoie, i se terminasera astea de barbierit, si i-a mai adus underware si sosete...Mosul Nicolae din mine e mai practic de fel
Va pupicesc pe toate,
Diana

Mergi la inceput