Mamici de mart-aprilie 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
Claudelu spune:
Micky, vezi ca vine week-end-ul si sotul tau va fi tot timpul la calculator, de altfel ca si al meu...sa nu te enervezi pe el..:)))))))
Eu deja sunt agitata, asa ca nu stiu daca ma pot abtine...
Maine din nou la lucru...m-am saturat de lucru, abia astept sa intru in prenatal...
CFloarea
Mickyyy spune:
claudelu, eu ma lupt de zor cu un cash-flow...tot ala de ieri....i-am explicat sefului ca e imposibil sa-l aiba gata in juma de ora, asa ca tre sa fie gata pentru banca pana marti, dar eu trebuie sa-l predau azi dupa-amiaza ca sa aiba el timp sa-l verifice si sa-si dea ok-ul final. Asa ca's ingropata in balante, bilanturi si alte documente contabile.....nici macar la tastatura nu prea mai ajung, asa de vraiste el a mine pe birou......
Oricum, sunt incantata deocamdata, se pare ca sunt pe drumul cel bun, ca mi se cam inchid sumele pe-aici cum trebuie (cel putin deocamdata)
Mickyyy 23 saptamani
Mickyyy spune:
Hehehe...week-endul asta n-o sa mai stea gramada pe calculator pentru ca n-o sa fim in bucuresti....plecam la parintii lui la braila, si acolo nu are calculator!!
Desi are cumnatul lui la care vom ramane peste noapte, chiar acum mi-am adus aminte ca ieri se chinuia de zor sa ia nu stiu ce jocuri sa i le duca si lui....asa ca mare diferenta nu va fi. Ba mint, va fi, pentru ca de data asta nu o sa mai stau sa ma uit la tavan pentru ca televizorul nu merge...probabil o sa ies la plimbare prin oras cu cumnata-mea in caz ca baietii se vor propti din nou in fata calculatorului
Mickyyy 23 saptamani
georgescu oana spune:
Buna fetelor, se pare ca ne-a dat gata vremea asta inchisa sau la voi in Bucuresti este mai cald?
De scurgeri am inteles ca sunt mai abundente cu cat inaintam in sarcina.
Cum stati cu poftele ca eu cum simt miros de mancare simt cum se goleste pe loc stomacul Voi mai gatiti si daca da ce?
oana
Claudelu spune:
Ce bine-i de tine Micky, eu week-end-ul asta chiar ca ma voi uita la pereti...
oana draga, stomacul meu e gol de cam mult timp si nu mai reusesc sa-l umplu...eu am noroc ca stam cu mama si gateste ea ca altfel cred ca n-as apuca sa termin de gatit ca as manca-o toata inainte de vreme ....
CFloarea
roxanacaz spune:
M-am linistit si eu putin pe ziua de azi dupa alte peripetii prin spitale, cu vene, ace, seruri si alte alea. Si sunt obosita rau dupa ce azi de dimineata, la 6, am avut niste dureri groaznice la injectie si...Da' de ce va innebunesc eu cu toate problemele astea?! In orice caz, legat de scurgeri. Ca sa avem o oarece siguranta ca evitam eventualele infectii, medicul mi-a pus ca e recomandat ca periodic sa facem spalaturi cu un irigator cu o solutie cum ar fi "femigin B", care nu face rau la bebe. Asa ca...se poate incerca. Eu asta fac si sunt multumita.
Ela76 spune:
Buna, fetelor!
Am avut o zi/saptamana "minunata" la servici, ca abia am avut timp sa mai intru pe net sa va "vad" macar.
Scurgeri mai mult decat abundente am avut si eu la un moment dat si mi s-au recomandat spalaturile cu femigin B cinci seri la rand si dupa aceea cam o data - de doua ori pe saptamana. Acum s-au normalizat (oricum sunt mai abundente decat inainte de sarcina) si am oprit si spalaturile.
Ce bine de voi, cele care veti avea un weekend atat de lung! Maine o iau de la capat si voi fi numai eu si seful in birou sa ne luptam cu "balaurii" care ne ataca.
De mancat, mi-am propus sa fac peste (ca tot e dezlegare pentru cei care postesc).
Eu sunt foarte obosita si cand ajung acasa ma spal, ma schimb, mananc ceva si ma trantesc la orizontala cu telecomanda in mana. (ce-i drept, doar asta mai apuc sa fac, pentru ca tot tarziu am plecat de la servici) Dar ma binedispune un minut-doua fetita, pentru ca a inceput de vreo 3 zile sa dea serios, incat o simt daca tin mana pe burta. Asta se intampla dupa ce imi iau pozitia orizontala, cu telecomanda in mana) Si uit de toate supararile.
Weekend placut tuturor!
Ela (in sapt 19)+fetita-din-burtica
(27 ani)
Soleil spune:
Ela, asa e cum spui tu, ca puiutul e "jucaus" daca stai la orizontala. Eu mai fac asta doar ca sa o simt - ce rea sunt! Dar ai grija daca stai pe spate sa nu stai prea mult - presezi aorta, sangele nu mai circula cum trebuie, iar "joaca" lui bebe e de fapt agitatie ca nu mai are suficient oxigen... Nu e grav, nu inseamna ca se sufoca, dar e totusi o lipsa... Mie mi-a spus medicul sa evit statul prea mult pe spate, cel mai bine e intr-o parte, pe partea stanga.
Pupici si week-end placut!
Flaviana si "pisicuta" din burtica de 22 sapt
Claudelu spune:
Ufa...in sfarsit...dupa multe luni , am facut aseara dragoste si a fost extraordinar de bine... sotul meu a fost mai grijuliu ca niciodata, chiar si acum imi multumesc pentru seara minunata pe care am petrecut-o impreuna...
Sa va spun ca m-am uitat la un film mai deochiat si ....:))))))))
Colegii ma tot intreaba (eu sunt la servici) ce am patit ca imi luceste fata, ca ii mai luminoasa ca niciodata...
Ufa ce bine a fost...dar totusi m-am tot gandit la BB... cred ca i-a placut pentru de atunci e cam cumintel:)))))
Week-end placut va doresc si multa dragoste!!!
CFloarea
Ela76 spune:
Flaviana, multumesc de sfat! Totusi, de multe ori constat, noaptea, ca fac ce fac si ajung sa dorm pe spate, oricat m-as stradui sa stau pe stanga sau pe dreapta. Sper sa nu-l supar prea tare pe bb.
Abia astept sa se termine ziua de lucru si sa merg acasa! Nu-mi place sa ma trezesc sambata la 7 dimineata si cred ca nici lui bb.
Ela