nu mai suport durerea. E prea mult ptr mine
Raspunsuri - Pagina 4
Alyssa spune:
Imi pare bine ca totul este Ok acum. Nu sint experta in relatii,dar incercati sa tineti deschisa linia comunicarii in continuare. Urari de bine!
Alice
Adela P spune:
Am dat abia acum peste subiectul tau, ma bucur ca lucrurile s-au rezolvat cat de cat intre tine si sot. De acord cu Cami, daca a venit cu prajiturile tale preferate la tine, e clar ca nu trebuie sa-ti faci griji in priviinta socrilor. Inca un lucru insa, incerca sa nu-i vorbesti deloc de rau pe ai lui, din contra daca poti gaseste lucruri frumoase sa spui despre ei, vei avea in felul acesta cu atat mai mult admiratia lui, chiar daca nu si-o exprima imediat, o vei simti mai incolo si chiar din partea alor lui.
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
geo10 spune:
Mariana, dupa cum tu spuneai, ai 28 de ani, esti tanara draga mea si viata o ai toata inainte. Sunt convinsa ca va iesi intr-o buna zi soarele si pe strada ta, ai sa vezi.
Eu iti doresc toata fericirea din lume si sa fii iubita de oamenii care te merita.
georgiana
dana_ene spune:
Mariana, draga, cea mai importanta persoana esti TU ! Asa trebuie sa gandesti, cel putin pana va aparea un copil. Apoi, devine copilul cel mai important.
Ai toata viata inainte, cum bine ti-au spus cu totii !
Comunica cu el, parerea mea este ca vrea sa fiti impreuna si asta-i bine !
Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
aba spune:
Draga mea,
In viata nu-i cale inapoi ci doar inainte!
Vorbeste mult cu sotul tau, numai prin dialog va puteti rezolva problemele. Vorbiti cit mai des.
Sa auzim numai de bine,
Camelia.
ErikaM spune:
M- intristat foarte tare primul tau mesaj, iar al doilea m-a facut chiar sa lacrimez, astfel ca la al 3-lea mesaj am sarit in sus de bucurie.Ma bucur foarte mult pentru tine si sunt convinsa ca o sa va mearga bine de acum incolo.
Nu lasa de frica sa treaca timpul, ci fa un bebe ! Iti spun din proprie experienta ca este cheia rezolvarii tuturor neintelegerilor !
Sarbatori fericite !
maryam spune:
Toate chinurile si grelele, interminabilele orori pe care le traim intr-un fel sau altul au darul de a ne face mai puternici, mult mai intelepti si mai fermi...poate ca e prea greu de suportat, dar n-a gresit cel care a spus ca dupa ploaie soarele straluceste mai tare...Ma rog sa gasesti inlauntrul tau taria si puterea de a duce acest greu.Aceasta incercare prin care treci nu e vesnica .Poate nu-i tarziu s-o iei de la inceput...Cu bine, numai BINE pentru tine!
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
ochinegri spune:
Draga Mariana,
prima ta casnicie seamana cu prima mea casnicie. Eu, basca, am luat si bataie grupa mare. Singurul regret pe care il am e ca nu i-am scos ochii. M-am recasatorit, sansa nesperata, ma gandeam ca voi imbatrani singura, si am un sot minunat.
Sigur, va veni si sansa ta. Zic eu, dupa un divort, mai merge unul, daca altfel nu se poate. Oricum, daca bea, nu e de facut copii cu el.
Probabil ca de sarbatori, te simti mai singura si mai trista, te uiti la oameni pe strada si zici "De ce eu?!". Cunosc f. bine senzatia. E naspa rau de tot. Hai, curaj, mai acorda-ti o sansa !
O sa fie bine !
Lili, care nu e prea talentata la scris, scuze.
anapharm spune:
Buna Mariana'
Imi pare atat de rau ca viata e asa cruda cu tine si treci prin prea multe incercari. Meriti sa ai o viata linistita si sa-ntampini bucuriile ei. Cauta, trebuie sa gasesti o varianta de rezolvare. Poate ca aceasta este aproape si inca nu ai observat-o. Uneori, unii oameni reusesc cu succes sa rezolve problemele vietii pe cont propriu. Ajunsa aici, cred eu ca relatia nu mai merita continuata. Esti tanara cu un suflet deosebit si vei gasi in curand ceea ce meriti. Iti doresc tot binele din lume!!! Lupta mai departe si victoria iti va apartine!
Te sarut Cu drag Ana-Maria5 luni
Ana Burtch
anapharm spune:
Buna din nou,
Am citit acum si cel de-al 3-les mesaj. Ma bucur ca a realizat necesitatea scuzelor. Acum este momentul sa te apropii cat mai mult cu putinta de el, fa-l sa simta ca tu esti persoana in care are cea mai mare incredere si ca cel mai bun prieten tot sotia ramane. Apara-ti dragostea in fata oricui si prin orice mijloace. Cat despre parintii lui - m-ai lasat fara cuvinte. Tu-i cunosti cel ma bine si decizia in ce priveste o atitudine pe viitor iti apartine. Stai cat mai departe de ei. Va doresc SARBATORI FERICITE si un bebe sanatos cat mai curand!
Cu drag Ana-Maria5 saptamani
Ana Burtch