nu mai suport durerea. E prea mult ptr mine

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mariana, ti-am urmarit si eu povestea. Nu pot sa spun decat ca ma bucur ca sunteti din nou impreuna. Sarbatori fericite!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mariana, nimeni nu are dreptul sa iti dea sfaturi pentru ca nimeni in afara de tine nu stie in ce situatie te afli si ce sentimente ai. Indraznesc si eu insa sa iti sugerez sa te increzi in Dumnezeu ca El ne da necazurile pentru a ne intari si pentru a ne apropia de El si toate pe lumea asta sunt in mainile Lui. Sa nu te temi de ce va fi mai incolo, tu roaga-te lui Dumnezeu sa iti dea multa rabdare, pentru ca orice vine sa primesti ca pe vointa Lui si sa inveti ceva.
Indraznesc sa postez mai jos o mica rugaciune care cred ca include esenta modului in care ar trebui sa gandeasca orice crestin:

Doamne, da-mi puterea sa primesc cu suflet linistit, tot ce-mi va aduce ziua de maine. Da-mi puterea sa ma las cu totul in voia Ta cea sfanta si in fiecare clipa sa stai in preajma mea si intareste-ma.
Orice veste va aduce ziua de maine, buna sau rea, invata-ma sa o primesc cu inima impacata si cu incredintarea neclintita ca Vointa Ta sta asupra tuturora.
Fie ca, in tot ce fac si in tot ce spun, Voia Ta sa-mi stapaneasca cugetul si simtirea; iar cand asupra mea vor veni imprejurari neasteptate, ajuta-ma sa le implinesc, dupa Voia Ta.
Da-mi puterea sa lucrez cu tarie si cu intelepciune, fara sa stanjenesc sau sa amarasc pe aproapele meu.
Ajuta-ma, Doamne, sa pot duce povara zilei de maine, cu toate cate le va aduce ea. Struneste-mi vointa si invata-ma sa ma rog, sa sper, sa cred, sa indur, sa iubesc si sa iert. Iar cand ma rog, fie ca Tu Insuti sa fii Cel ce se roaga in mine.

Amin.
Iti urez sa fii tare si sa ai multa credinta.
Nu uita sa ne tii la curent!

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Draga Mariana ,
Am citit si eu povestea ta si cred ca nimeni nu te poate intelege mai bine decat cel ce este intr-o situatie asemanatoare sau care a trecut prin asa ceva.Eu spun totusi ca merita sa mai incerci sa ii mai dai o sansa daca il iubesti cu adevarat si in legatura cu socrii tai sa iti iei inima in dinti si sa pui punctul pe "i".
Si eu am 26ani si un baietel de 4 ani ,casatorita de 6 ani ,devreme dar asta a fost nu imi pare rau pt ca il am pe Bogdan si asta conteaza cel mai mult.Si la mine problema cea mai grava este bautura,nu se intampla f des pt ca nu ii permite meseria dar si cand se intampla mai ales in ultima vreme imi e sila .Nu este violent,nu vb urat cu mine sau cu copilul dar efectiv nu stie ce face ,ce spune ,vorbeste fara sa gandeasca ,canta ,urla si alte chestii care oricum nu se pot spune.A doua zi ii pare rau ,este un sot aproape perfect daca nu ar fi problema asta dar ce sa facem nu le putem avea pe toate,nu?De multe ori i-am spus ca divortam cu toate ca il iubesc ca pe sufletul meu si stiu ce om este si nu cred ca as putea face pasul asta .Dar trece o i-au de la capat,acum ca am putere si ca sunt tanara ,nu stiu mai tarziu .Acum avem si ceva probleme financiare,ceva datorii si cred ca acum si asta il indeamna mai tare sa isi gasesca alinarea in alcool,eu ii explic mereu ca asta nu e o rezolvare si ca trebuie sa gaseasca o modalitate sa nu mai bea deloc pt ca pt el asta este leacul,si ca sunt alaturi de el.Chiar saptamana trecuta a fost una din faze si am plans si ma tot intreb mereu "de ce eu Doamne?" ,"cu ce am gresit?"Am tot discutat cu niste prietene si concluzia :asta este viata ,este o lupta ,fiecare nu drumul sau ,sunt probleme mult mai grave decat ale noastre si eu sper ca va fi totul bine si cred ca e adevarat ca "Dumnezeu nu iti inchide o usa fara sa iti deschida alta".Si pe mine sper sa ma ajute Dumnezeu si sa fie bine si tie iti doresc acelasi lucru si mai ales sa ai un copil care ,cred ca iti da cea mai mare putere sa lupti indiferent cat de greu iti este in viata .Iti doresc tot binele din lume si nu dispera pt ca daca ai speranta totul o sa fie bine.

Cosmina

mina

Mergi la inceput