nu mai suport durerea. E prea mult ptr mine
Raspunsuri - Pagina 3
anis spune:
Mariana ,capul sus! Dumnezeu ne da intotdeauna numai cat putem duce!
Esti o luptatoare si ai reusit sa iesi din toate , daca esti aici!
Mult noroc!
AniS
camelia-daniela spune:
Dragä Mariana,
imi pare räu cä treci prin momente asa de grele!!!
Nici nu stiu bine ce sfat sä-ti dau...dar l-am recunoscut un pic si pe al meu in descrierea ta.
Cind vrea sä mä pedepseascä, sau sä mä facä sä-mi ies din fire, ceea ce la mine este cam greu, face exact ceea ce stie cä uräsc!!!
Dacä il abordez, de-abia asteaptä sä-mi spunä cä nu e treaba mea...la care eu ii räspund cä vreau sä stiu pe loc ce are, cä nu-mi place sä träiesc situatii nelämurite!!!
Acum depinde de la situatie, la situatie...ori imi spune ce are si asa ne descärcäm amindoi, gäsind in final o solutie, ori nu-mi spune si face pe imbufnatul in continuare.
In ultima situatie ii räspund cä asa imi dä de inteles cä nu mai are ce discuta cu mine si s-a täiat filmul!!
Atita timp cit mä ignorä si nu simte nevoia sä-si deschidä sufletul in fata mea, pentru mine nu mai are sens o viatä in doi!!!
Dacä se poartä asa si dupä atacul ästa, fac si eu ce vreau, iar dacä mä intreabä unde am fost, sau ce am fäcut, ii räspund si eu cä nu e treaba lui!!...dar la noi nu a durat mai mult de 2 zile o ceartä...tot el a venit la mine si m-a intrebat de vorbä!!!...dupä care, ne-am discutat pinä in pinzele albe!!!
E posibil sä te facä pe tine vinovatä, datoritä faptului cä ai pierdut copilul...incearcä sä-i explici, cä la fel de mult suferi si tu de pe urma asta si cä ai nevoie de ajutorul lui, precum si el de al täu. Spune-i deschis ceea ce simti si asa poate il atingi la coarda sensibilä si-si deschide si el sufletul. Nu te certa cu el...mai degrabä incearcä sä-l intelegi...dar cere-i sä te inteleagä si el pe tine.
Nu-i läsa impresia cä esti o femeie slabä, cä in starea lui actualä nu cred cä ar avea nevoie de asa ceva...el se pare, cä a predat steagul, atita timp cit face lucruri neobisnuite pinä atunci!!!...pentru mine sunä ca un strigät de ajutor din partea lui.
Stiu cä-ti cer prea mult, dar dacä il iubesti, cred cä se meritä sä incerci...de dragul lui. De cind este lumea asta, am fost sortite noi, femeile, sä aducem jertfe mult mai mari decit bärbatii!!!...de aici denotä si faptul cä sexul nostru este de fapt, cel puternic!!!
Capul sus si infruntä viata cu elan, dragoste, credintä si putere!!!...totul pentru familie!!
Si te mai rog ceva...nu este momentul sä-ti plingi de milä...asta o sä te släbeascä si mai tare!!!
Si eu mi-am plins de milä de citeva ori pinä acum, dar cind am realizat ce fac, m-am indirjit si mai tare si am luat taurul de coarne!!...la mine a functionat si cred cä si la tine, dacä vrei!!!
Te pup cu drag, Cami.
mariana_flo spune:
Dragii mei, am revenit. Nu am cine stie ce vesti bune, dar parca am reusit sa incepem sa comunicam. Mi-am luat examenele, cu nota 5, spre rusinea mea. Nu eram eu de 10 dar pana acum n-am luat mai jos de 7. Asta este. Am sa recuperez de-acum incolo. Sper. In sfarsit am aflat ce-l framanta pe sotul meu. Ma acuza ca m-am grabit in dorinta mea de a avea un copil. Apoi gravida fiind, am ramas somera, iar acum am salariul mai mic cu 20$ decat castigam inainte. Am intrat in datorii mari (bani dati pe consultatii medicale si pe medicamente) si le-am acoperit printr-un imprumut la banca. De rezolvarea problemelor financiare el s-a ocupat in totalitate. Si spune ca acum, cand m-a vazut pusa pe picioare a clacat el. In plus, in aceasta perioada l-au sunat parintii lui, si i-au promis ca-i cumpara o casa in schimbul casniciei noastre. Suparat fiind, spune ca a alunecat foarte usor pe panta betiei ptr ca era mult mai simplu sa nu se opuna valului. Si cum la servici avea destui cheflii, s-a lipit de un astfel de grup. Aseara mi-a adus un carton cu prajiturile mele preferate. Mi-a spus ca el nu stie cum sa-si ceara altfel iertare. Sper sa reziste tentatiilor viitoare.
mirelam spune:
Draga mea, cum adica ii cumpara o casa in schimbul casniciei? Adica sa va despartiti?
Dumnezeule, nu-mi vine a crede. Ce parinti.
(5 ani si 8 luni)
beatrix spune:
Buna Mariana!
Felicitari! Ma bucur pentru tine!
Imi dau seama ce socrii ai daca au ajuns pana sa-i ofere o casa sotului tau contra casniciei cu tine! Doamne fereste! Cu toate astea eu zic sa nu incerci sa ii spui lui cat de nemernici pot fi! cred ca si-a dat singur seama si ca probabil il doare! sunt proprii lui parinti totusi! e bine ca a realizat cine sunt, sper! Daca el te-a ales pe tine inseamna ca te iubeste! asta cred ca e cel mai important, sa va iubi si sa luptati impreuna pt problemele voastre! se spune ca timpul le rezolva pe toate! iar ca sa rezinte tentatiei de a iesi cu colegii la una mica eu zic sa incerci sa faci un program in doi dupa-amiaza! chiar daca asta inseamna doar o simpla plimbare in parc! deci cu alte cuvinte sa aiba activitate si dupa servici!
Multa fericire!
Bia
PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!
ManuClau spune:
M-am umplut de nervi cand am citit povestea ta, mai ales ultimul mesaj. Nu inteleg cum niste parinti sa poata vrea sa distruga cu premeditare viata copiilor lor!!! Si in problema MireleiV, cauza despartirii lor erau tot parintii lui.
Cum pot fi niste parinti atat de egoisti? Atat de inconstienti incat sa nu-si dea seama ca astfel ii fac rau propriului copil?
Am auzit asa de multe cazuri in care parintii au reusit sa desparta o familie...Si mai ales parinti de barbati! Mame!!!!
Eu sunt insarcinata in 17 saptamani si numai gandul ca poate am sa fac vreodata vreo greseala in sensul asta, ma infioara.
Barbatii sunt chiar atat de lipsiti de personalitate in fata mamelor lor? Ar renunta la o familie pentru a se intoarce la sanul mamei? Daca copilul meu ar face asa, cred ca l-as da afara pe usa!
Bine ca sotul tau si-a revenit, sau macar incearca sa revina pe calea cea buna. As dori sa te pot sfatui in vreun fel, dar nu stiu ce ti-as putea spune care sa te ajute.
Oricum, te asigur ca sunt alaturi de tine sufleteste, ca si toate celelalte fete de altfel!
Mult succes si iti doresc sa va impacati si toata povestea asta urata sa se termine cat mai repede.
Manu & burtica
Aliada spune:
O casa contra casniciei voastre????Sa inteleg ca el a fost tentat de asta?Dar ma rog ce au ai lui impotriva ta?
Sper sa-i fi venit mintea la cap.E bine ca a scos raul la suprafata si te-a lamurit dar de asemenea sper sa faca ceva in directia asta!Multa bafta in continuare la examene.Nu te mai necaji ca de cinciul luat,principalul e ca l-ai luat.Stiu din proprie experienta ca nota aia de 5 are uneori valoare in aur!
gabrielat spune:
Draga Mariana, ma bucur mult ca ti-ai mai revenit.
Si pe mine m-a scandalizat egoismul parintilor lui.
Important este ca el sa nu le dea ascultare.
Stiu din experienta ce inseamna sa nu te vrea soacra sa faca tot posibilul sa te desparta.
Da Manu, exista parinti atat de egoisti care nu realizeaza ca pot distruge viata propriului lor copil.
Eu am o intreaga poveste privind acest subiect, am mai spus cate putin pe forum despre asta si nu mai repet aici. Dar am noroc ca sotul nu a ascultat-o pe mama lui si nu a crezut-o si si-a revenit pana la urma.
Asa ca Mariana mult succes in continuare si mai tinene la curent.
gabi
camelia-daniela spune:
Dragä Mariana,
eu nu mi-as mai face griji din cauza socrilor, atita timp cit sotul meu vine la mine cu o cutie cu präjiturile mele preferate!!!...asta spune tot!!!
Acum este rindul täu sä-i dovedesti cit de mult il iubesti...de multe ori, cele mai mici gesturi, aduc bucuria cea mai mare!!!
Succes!!!...si pune-l pe picioare!!!
Pupici de la Cami.