doamne,cat de superficiali....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eu FECIOARA, el... FECIOARA.
Eu incapatanata, orgolioasa, " eu stiu", "eu WonderWoman", eu rezolv tot. El orgolios, imatur, imprastiat, cateodata rupt de realitate, mai mic cu doi ani decat mine... Certuri?! Multe! Impacari? Multe!
Dar cei mai important ... ma iubeste... si nu uita niciodata sa-mi spuna... Iar undeva acolo in adancul lui stie ca fara mine n-ar mai fi ....EL...(si eu la fel)
Mii de pupici,
LauraFlo
P.S. Da Doamne sa se trezeasca barbatii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Claudia draga mea,te rog da-mi voie sa ma
si eu.
Loredana draga ne dai niste sfaturi
Sa nu-ti fie cu suparare da eu nu prea inteleg ce vrei sa zici
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriel spune:

Eu balanta, ea rac, eu mai mic cu 2 ani, noi o fetita fecioara care a combinat incapatanarea unui rac cu una a unei balante!Combinatie mortala !
Noi sa fim sanatosi!

Gabriel - tatic de 2 ani!
http://www.familia-mea.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Gabriel, adevar graita-i cu incapatanarea racului. Eu rac incapatanat el berbec incapatanat, in final o combinatie mortala. Dar cum spunea Laura important este ca ma iubeste si iubeste si pe puiul nostru tot rac.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Gabrielilor amandoi,vretzi sa ziceti ca racii sunt incapatanati??
Io-te ca pe asta no stiui si mi-s rac(se vede ca am numai pareri bune despre mine)
Dar suntem si sensibili mama ,mama unu doi se lasa cu nu-i asa?

Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arian spune:

quote:
Initial creeata de carola

doamne,cat de superficiali... Sunt barbatii astia,iar dezamagirea este mult mai mare atunci cand “ai impresia” ca cel de langa tine este altfel.de ce nu pot sa priceapa ca atitudine ta schimbata are ca si cauza faptul ca nu te mai simti la fel de importanta si ca te neglijaza? De ce crede ca el are dreptate si ca tu TREBUIE sa iti ceri iertare. Mai sunt si incapatanati. Ufff!

Parafrazand,

"doamne,cat de superficiale... Sunt unele femei, iar dezamagirea este mult mai mare atunci cand “ai impresia” ca cea de langa tine este altfel. de ce nu pot sa priceapa ca atitudine ta schimbata are ca si cauza faptul ca nu te mai simti la fel de important si ca te neglijaza? De ce crede ca ea are dreptate si ca tu TREBUIE sa iti ceri iertare. Mai sunt si incapatanate. Ufff!"

Suna la fel de "bine" si intr-un sens si in celalalt, pare-mi-se...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

quote:
Originally posted by arian

quote:
Initial creeata de carola

doamne,cat de superficiali... Sunt barbatii astia,iar dezamagirea este mult mai mare atunci cand “ai impresia” ca cel de langa tine este altfel.de ce nu pot sa priceapa ca atitudine ta schimbata are ca si cauza faptul ca nu te mai simti la fel de importanta si ca te neglijaza? De ce crede ca el are dreptate si ca tu TREBUIE sa iti ceri iertare. Mai sunt si incapatanati. Ufff!

Parafrazand,

"doamne,cat de superficiale... Sunt unele femei, iar dezamagirea este mult mai mare atunci cand “ai impresia” ca cea de langa tine este altfel. de ce nu pot sa priceapa ca atitudine ta schimbata are ca si cauza faptul ca nu te mai simti la fel de important si ca te neglijaza? De ce crede ca ea are dreptate si ca tu TREBUIE sa iti ceri iertare. Mai sunt si incapatanate. Ufff!"

Suna la fel de "bine" si intr-un sens si in celalalt, pare-mi-se...

HA!HA!HA!

te-ai simtit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arian spune:

quote:
Originally posted by carola

HA!HA!HA!

te-ai simtit?

Irelevant. Chiar daca da, chiar daca nu, paralela de mai sus tot functioneaza.

Cu o mentiune: mi-am permis sa schimb enuntul ultra-general ("cat de superficiali sunt barbatii astia") cu unul mult mai restrictiv ("cat de superficiale sunt unele femei"). Mult mai mult decat o diferenta de nuanta.

Nu stiu, e posibil sa fiu incapatanat, se poate sa neglijez uneori fara a-mi da seama femeia de langa mine, probabil ca astept scuze mai multe decat ar trebui... Nu pot spune nici da, nici nu, atata vreme cat nu fac toate acestea (daca le fac intr-adevar) constient.

Dar sa fiu etichetat la gramada drept "superficial" - sa-mi fie cu iertare, nu pot accepta! Evident, as putea replica aici ca dovada indiscutabila de superficialitate este insasi extrapolarea total nediscriminativa mentionata mai sus, dar nu o fac pt ca prefer sa cred ca vorbele respective au fost asternute pe hartie (ecran?) intr-un moment de furie sau macar nemultumire extrema.

Facand abstractie de cele de mai sus, e haioasa problema si sunt extraordinare unele dintre raspunsuri (cu o mentiune cu totul si cu totul speciala pt loredana_groza: "ia-ti altul macar de proba..." )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

quote:
Originally posted by cesaria

...
Sa te fereasca sfantul de berbeci.Nu stiu altii cum or fi , da' berbecu meu e atat de orgolios si incapatanat...

Heeeei, io's berbeaca, da's super!! Pe bune, sa tot fi in preajma mea!!
Lasand gluma la o parte, eu am fost incapatanata si trebuia sa am intotdeauna dreptate pana am dat peste capricornu' de barbatu-miu care pur si simplu ma ignora cand eu sunt pusa pe cearta. Asta ma duce la marginile rabdarii si cedez. Nu suport sa nu fiu bagata in seama si asta e punctul slab cred al oricarui berbec.
Loredana Groza sfatul tau e intr-adevar "unic" ca sa ma exprim frumos.

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cesaria, si eu gandesc la fel. Daca vrei sa fii cu EL, atunci faci si compromisuri. La un moment dat va face si el.
Sunt 2 personalitati diferite in fiecare cuplu, nu pot exista perfectiuni !

Gabriel, cam la fel si la noi.
Eu - balanta, el - rac si bebita noastra - fecioara !
Dar e bine si frumos !

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput