doamne,cat de superficiali....
Raspunsuri - Pagina 3
cesaria spune:
Buna fetelor
Eu ce sa zic, el berbec...cred ca am spus tot cu asta. Oricum, vorba unei fete, el deja are dreptate in privinta unui lucru inainte de a-l exprima verbal. Si, culmea este ca, de multe ori are dreptate .De, ce sa mai zic. Se mai intampla sa mai fiu si eu cea cu dreptate cateodata
Sa te fereasca sfantul de berbeci.Nu stiu altii cum or fi , da' berbecu meu e atat de orgolios si incapatanat .Da am gasit solutia: .Si e grozav. dar iti trebuie nervi de otel rau de tot!.Da' eu l-am ales nu?
Si mai zicea cineva ca femeile sunt complicate, dar si barbatii trebuie sa te porti cu ei cu niste manusi...
geo10 spune:
Cum noi suntem pentru ei o adevarata enigma, asa si ei sunt de neinteles pentru noi. Vesnica dilema. Tot ce putem face, indiferent ca suntem femei sau barbati, este sa ne modelam unii dupa altii, sa ne acceptam asa cum suntem, cu bune si cu rele. Perfectiunea nu exista, si de-ar fi s-o cautam ,ne pierdem timpul.
Probabil ca D-zeu in nemarginita lui gandire asa a considerat ca e bine.
De-ar fi sa dezbatem acest subiect (femeie-barbat) n-am termina niciodata.
georgiana
nadina spune:
quote:
Originally posted by carola
[
Ca zodii noi nu suntem compatibili deloc. I-a ganditi-va o fecioara (care critica mereu si mai este si ironica) cu un leu (care vrea el sa fie stapan si sef ,nu suporta ironiile ,criticile).
Eu fecioara,el leu. Si suntem impreuna de 10 ani. Cu bune si rele. Au fost momente pentru fiecare din noi in care am zis gata, punct, s-a terminat. Si uite ca suntem tot impreuna, iar de 1 an si 2 luni si parinti. Sa fie compromisul cheia succesului? Sa fie iubirea? Cine mai stie?...
Pupici,
nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
Sense spune:
Am citit mesajele voastre si mi-au placut teribil . Noi , eu si adoratul meu sot , nu sunt nici de un soi compatibili. El " de vita nobila " , eu de" de la tara " , el " interiorizat " eu " exteriorizata " , el " psiholog " , eu " agronom "( am absolvit aceeasi facultate ), el " Capricorn " - semn de pamant , eu " Balanta " sens de aer" , el " tata " , eu " mama". Si , totusi suntem el si eu, adica noi. Dar EU , vreau sa raman asa cum sunt, chiar daca intr-o casnicie se spune ca unul dintre soti il va schimba pe celalalt dupa " chipul si asemanarea sa ". In casnicie e nevoie de toata RADBAREA si COMUNICAREA ce poti sa o dai. Va pup pe toate.
As fi vrut sa pun si o floricica la sfarsit, dar nu mi-a reusit.
lulu75 spune:
Oricate iluzii ne-am face, marea majoritate a barbatilor se pun pe primul loc pe ei. Daca trebuiesc facute sacrificii, tot noi femeile trebuie sa le facem pt ca "femeia isi urmeaza barbatul". Nu spun ca nu exista si exceptii dar sunt prea putine. Norocul nostru, al femeilor, ca Dumnezeu ne-a daruit rabdare.
Lulu
alina constantin spune:
Fetelor, sunteti mortale!!
Ce sa zic, si noi avem diferente de opinie, dar incercam sa discutam si sa ajungem la un punct comun. De cele mai multe ori reusim doar discutand, dar mai sunt si momente in care mai tipam (eu) si incercam sa calmam spiritele (el), sau ne certam amandoi pana cedeaza unul din noi, (eu, de obicei), numai ca sa fie bine.
Si al meu e berbec si mai e si oltean, combinatia mortala, va dati seama. Important e ca in general incercam impreuna sa rezolvam problema si sa trecem peste maruntisurile care de multe ori iti fac viata amara. Va pup.
http://community.webshots.com/user/alina_constantin
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by joxy
O relatie trainica se bazeaza pe:
1. respect
2. compromis-uri
3. comunicare
restul.. maruntzishuri...
tine minte... Nici tu, nici el.. nu sunteti perfecti !
Cu respect,
Florin
Perfect scris, dar mai vreau sa adaug ca nimeni nu poate schimba pe nimeni, ci poate doar (eventual) sa-i dea un exemplu pozitiv, ca apoi celalalt sa “inteleaga”…
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
remy spune:
Si al meu sot e incapatinat si orgolios cind ne certam ies scintei cel putin eu nu ma abtin si nici nu ma las pagubasa daca am dreptate asa ca uneori el se lasa pagubas.El geaman si eu fecioara
cl spune:
quote:
Originally posted by loredana_groza
ia-ti altul macar de proba...pacat ca esti indragostita
Asta da sfat!!!
Claudia