doamne,cat de superficiali....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Cesaria tare bine le mai spui.Ma simt mai bine cand stiu ca mai sunt si altii.Eu am mai spus-o: am o mare nedumerire si vreau sa aflu daca toti barbatii sunt la fel de egoisti sau doar al meu.Inclin sa cred ca da(persoanele de fata se exclud).
Nu suntem nici noi perfecte dar parca egoismul si orgoliul lor afecteza mai tare pe cei din jur si la un moment dat obosesti.
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Carola,

dupä atitia ani de cäsnicie, al meu a acceptat cä sint incäpätinatä si in ultimul timp imi spune destul de des:"stiu cit de incäpätinatä esti, asa cä eu nu mai zic nimic, cä stiu cä tot ce vrei tu faci!"
Nu este un sentiment de victorie??
Pe de-o parte nu este chiar asa de sänätos si de aia il mai laud si pe el, ca sä-i gidil un pic orgoliul, sau chiar ii dau dreptate!!!
Dar eu am zis mai tot timpul ca el, si am fäcut ca mine!!!...si am reusit atitia ani de zile...bineinteles cä am fäcut si multe compromisuri, chiar mai multe decit el!!!
Bineinteles, cä am auzit chiar in ultimele zile textul descris de tine, Carola, cum cä eu nu fac nimic bine din ce fac si am incercat sä-i explic punctul meu de vedere, dupä care urmeazä textul spus de mine mai sus....dar crede-mä cä acum imi este egal de ce zice, sau face el!!!...vreau sä fac exact cum mä taie pe mine capul fiindcä sint convinsä cä este cea mai bunä solutie pt. mine si pt. familie, in momentul actual si chiar pt. viitor. Asa stau pe picioarele mele, ba chiar am 4 picioare ( cu 2 servicii!) si am si timp pt familie!!!
Dacä gresesc, imi cer scuze, si-i dau dreptate!!!

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Si noi ne certam, ca sintem groaznic de incapatinati amindoi: eu zic ca eu am gresit, el o tine p-a lui ca a fost vina lui.. Si-n plus, ne si place sa discutam in contradictoriu, venim cu argumente.. :)

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Hahahahahahaha!...Sinteti nemaipomenite, fetelor! O adevarata placere sa va citesc!
Acuma nu stiu daca chiar toti sint egoisti, dar la ORGOLIOSI si INCAPATINATI - subscriu!!! Unde mai pui ca al meu e si in zodia berbecului... va dati seama ce da chestia asta combinata cu cromosomul Y - o bomba!!
Dar eu una incerc asa: "...Dragule si scumpule, stai numa' un pic sa-ti explic ca de fapt parerile noastre nu sint chiar asa de diferite cum par la prima vedere, doar stilul de a aborda problema e puuuutin diferit...bla-bla-bla-bla-bla-bla!!!!" Asta, daca se intimpla sa fiu calma si cu chef, nu zic ca nu ma mai prinde si pe mine pe picior gresit si atunci concluzia lui este (ca aseara!!): "Cu mina pe inima" - si-si duce mina la piept!! - "cu mina pe inima iti spun ca eu femeie mai zapacita ca tine nu am vazut in toata viata mea!..." Dupa care suspina lung si adauga: "Noroc ca ai tu, asa, farmecul tau de zapacita!..."
Concluzia: trebuie sa ne detasam, fetelor, asta-i. Si pe cit se poate sa nu tinem suparare si sa incercam sa zimbim uite asa:, si sa le mai dam cite un, si sa mai siiiii...., ca asta este cu ei!!! Joxy a scris foarte frumos si si noi cu teoria stam excelent, practica insa ne omoara!!!
Pupici,
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dar stiti care a fost plata la mine pt. o astfel de victorie???....nervi tociti si pär alb!!!
Poate peste citva timp imi spune: "draga mea, aräti cam obositä, putin uzatä si ceva mai nervoasä ca de obicei...as vrea sä te schimb cu alta mai tinärä si mai zburdalnicä!!!"....ehhhh?...päi la asa ceva, trebuie sä-i dau dreptate, nu???
Acum intre noi...dacä ar fi sä-mi spunä asa ceva, i-as zice:" du-te nene!!!...si la revedere, bay-bay, arrivederci, aufwiedersehen!!!...si sä-ti träiascä!"
Am ajuns deja la faza de nesimtire totalä, cind nu mä mai clatinä nimic pe lumea asta, in afarä de copiii mei.

Pupici de la Cami.
P.S.
Parpalak...as vrea si eu sä aud o datä din gura lui, cä e greseala lui!!!...cä nu l-as contrazice!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Fetelor draga eu nu l-as subscrie pe al meu sot la ORGOLIOSI si INCAPATANATI.M-as subscrie mai repede pe mine.
Si asta pentru eu am intrat in casnicie fara sa lepad 'eu ma pot descurca si singura'.Si el e cel care m-a 'vindecat' si acum pot spune ca suntem 2:o echipa.
Si ce a spus Joxy e perfect adevarat.Comunicare,respect pentru parerea celuilalt si compromisuri.
E normal ca fiecare sa aibe parerea lui si sa creada ca e mai bine asa si nu asa etc.Tot ce conteaza e sa gasesti drumul de mijloc.
Orgoliul,incapatanarea,egoismul sunt si ele bune.Fac parte din caracterul unui om dar ca si orice altceva "ce e mult strica".
Secretul nostru: discutam, daca e nevoie si o noapte intreaga, pana ajungem la o solutie care sa ne multumeasca pe amandoi.
Calea asta mi se pare cea mai normala.daca as tine mortis sa faca cum vreau eu, sau as face ce ma taie capul fara al consulta...ei bine....pentru mine asta inseamna ceva de genul...iau copilul la bataie ca nu face ce trebuie, in loc sa incerc sa-l conving cu vorba buna sau cu exemple.
Victorii...unul asupra altuia nu exista in cazul nostru.Iar a cere scuze cand iti dai seama ca ai gresit (vorba aia..oameni suntem) mi se pare tare natural si normal.Si e o metoda buna de a aplana conflictele.

Sa fiti sanatoase si frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Si la urma urmei, de ce ne-ar durea gura sa spunem :"ai dreptate, tu scumpule, te rog sa ma ierti, n-am inteles bine, ca doar nu-ti pot citi gandurile" - indiferent care a fost problema, fraza asta pune capat oricarei cenfruntari.
Da, poate o sa spuneti ca ma las calcata in picioare....dar nu-i asa, il las sa i se para ca a castigat batalia, in schimb EU SUNT CEA CARE A CASTIGAT RAZBOIUL.
In momentele noastre de liniste, ii amintesc ce am facut eu pentru el, cum il calmez, cum il iubesc, etc....si el a inceput sa-mi multumeasca pentru ca sunt asa de inteleapta.
In familia noastra , cel mai des se folosesc "Multumesc" "Te rog sa ma ierti" "te rog sa-mi explici" "te rog sa ma ajuti".....
Evident ca tot cum am gandit eu fac, dar el e fericit ca m-a indrumat si am gasit amandoi o solutie. Si pana la urma asta devine un mod de viata, un mod de comunicare, si de colaborare, asa am devenit o echipa.
Cel mai destept cedeaza! (si castiga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Eu nu am pus mesajul aici ca sa ma plang de el,eu eram chiar amuzata de situatie si de faptul ca am realizat cat de imatur este .

Dar eu nu sunt incapatanata. El este. Bine,sunt si eu ,dar mai putin. El parca este ca si un copil mic. Vrea ASA si ASA este bine si trebuie sa se faca ASA.

Eu deja gresesc (in viziunea lui) mereu. Incat cred ca am devenit eu o greseala.(in viziunea lui)

Ca zodii noi nu suntem compatibili deloc. I-a ganditi-va o fecioara (care critica mereu si mai este si ironica) cu un leu (care vrea el sa fie stapan si sef ,nu suporta ironiile ,criticile).

Cataghe,tu vorbesti de diplomatie. Eu cateodata nu o mai am.izbucnesc si spun tot.

Daca mi-ar zice ca vrea sa ma schimbe cu alta, m-as oftica rau de tot. dupa ce ca eu mi-am pierdut anii sa il educ cat de cat,acum se duce cu lectiile invatate in alta parte? Nu !

Chestia cu formulele de politete este pentru cei cu “cei 7 ani de acasa”. Cine nu le-a invatat,nu le foloseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Eu sunt Leoaica...el e Fecioara...Eu 'tun si fulger', el e de o calmitate de nedescris...care te face sa ' traznesti'...Si dupa o intreaga ' furtuna'...el are aproape mereu dreptate...
Sunt de o incapatzanare de nedescris...Ce bine ar fi sa pun teoria in practica...sa pot sa-l iau cu binishorul...of of ce bine mi-ar fi...Dar e greeeeuuuu, mai fetelor !
Noroc ca uitam repede...si iese soarele

Camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Si eu la ce categorie sa-l incadrez?Cred ca merge la spitalul de nebuni!
Eu sunt rac cu asccendentul in leu se pare,el fecioara.....vesnica perfecta fecioara(care suntezi fecioare nu datzi da` zilele astea am niste nervi pe el
Am vazut subiectul si urmatorul raspuns,am uitat de cine este postat,am vrut sa subscriu imediat,dar nu am putut.
Oricum nu e tarziu,de acord.Ce nervi am
Nicole&Amira

Mergi la inceput