Mamici de ian-feb 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Daca nu incapem toate in poza, facem si noi o panorama.

Diana si bebelushul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Buna dimineata,
Am aparut si eu.Sper sa nimeresc Tip Top ul de la Moghioros (mi-a explicat sotul meu pe unde e). Ce bine ca suntem multe!
Astept vesti de la Adlemi (sper sa il fi convins pe sotul ei sa o lase).
Ne vedem maine,
Adina+BB26W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

of, ce pofta-mi faceti cu organizarea intalnirii!

Sunt alaturi de voi, nu scapati de Arturici!

Weekend placut!

Ioana si "Arturicii - sapt 30"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabi spune:

'neatza burticutze
Eu tocmai am sosit de la dr, toate bune si frumoase, i-am spus ca m-am stresat ca nu l-am simtit pe bebe joi cum trebuia, a ras de mine si mi-a spus ca si el doarme ... si m-a programat la ecografie peste o luna, si in ianuarie o intalnire cu medicul anestezist si atunci voi face si o radiografie la bazin , in functie de care voi naste cu cezariana sau natural.In rest toate bune si frumoase dar dorm din ce in ce mai rau, ma dor oasele bazinului de numa, am 60 de kg, vad ca nu m-am ingrasat asha mult, numai un kg de la ultimul control.Si mi-au iesit cam mari proteinele si a zis sa nu manc sarat.
VA pupicesc si va doresc un week fain si multa multa sanatate!
Fabi, Octavi si bebita sapt 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna seara, dragelor!
Astazi toata lumea se odihneste si foarte bine faceti ca sa avem puteri maine sa stam de vorba. Sotul meu este foarte nedumerit ce mai avem de spus unele altora dupa ce zilnic ne scriem si povestim despre noi. Dar el nu-si da seama cate lucruri au ramas nespuse si despre cate vom mai putea vorbi maine.
Noi am fost tare harnici azi: am facut cumparaturi, am pus perdeaua in camera lui Rares (si a iesit o frumusete ) si alte mici reparatii prin casa.
Am vorbit cu Ramona si nu este f. sigura ca va putea veni maine pentru ca are planificate cateva vizite (ziua unui fin...). Va vedea sigur maine dimineata.

Adriana in 29 de saptamani

Mergi la inceput

Mi+am luat patutul roz de la MALL! Era ultimul roz si asta m-a facut sa ma hotarasc. Nu l-am montat inca, dar sper sa o facem in seara asta. Asa sunt de fericita!
In alta ordine de idei am fost si la Niro (vai de mine, ce tiganeala!). Am mai luat cate ceva de acolo, ca sa nu zic ca am fost degeaba, dar am ramas tablou. Ma asteptam sa fie ceva in gen Prisma, dar de fapt sunt niste tarabe, plin de mizerie, chinezi si probabil hoti de buzunare. Este acolo si un magazin gen Prisma, se numeste Dragonul rosu, dar preturile de acolo sunt comparabile cu cele din oras (plus-minus).
inca nu am vorbit cu Adlemi, sper sa ne auzim astazi sau maine dimineata cel tarziu.
Ma duc sa mai fac cateva ture in jurul pachetului cu patutul, sunt asa de nerabdatoare sa il vad montat!
Va pup si ne vedem maine.
Adina+BB 26W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Bravo, Adina!!! Sa-l stapaniti sanatosi si sa se bucure gongutza ta de el. Cred ca o sa fie o minunatie: o fetita frumoasa intr-un patuc roz, o bombonica, nu altceva!!!
Si eu sunt la fel de incantata ca si tine de perdeau cu ratuste din camera lui Rares. Daca as avea pat, acolo m-as culaca in noaptea asta.
Noi speram sa luam patutul saptamana viitoare (de fapt ni-l fac cadou nashicii, dar noi il vom alege). Acum stateam, la indemnul Ramonei, pe site-urile cu lucrusoare pt. bb si comparam preturile. Am inteles ca este f. usor sa comanzi telefoni, apoi vine nenea de la livrare cu pachetelul acasa, il desface si-l monteaza, apoi il platesti. Este f. comod, nu-i asa, mai ales ca preturile am inteles ca sunt mai mici decat in magazine.
Despre Niro si eu stiam ca este cam tziganie. Dupa ce-ai povestit tu cred ca vom renunta la drumul pana acolo.
Abia astept sa ne vedem maine!!!
Va doresc o seara placuta!
Adrianain 29 de saptamani

Mergi la inceput

Adriana, am montat patutul! As dormi fericita in el, dar mai mult ca sigur il stric. Mai ales acum, ca sunt o batoza!
In seara asta (la 11 noaptea) ma duc sa-mi iau mama de la aeroport (a fost plecata la sora mea). Mi-a comunicat ca bagajele ei sunt pline de lucruri utile pt. viitoarea printesa a familiei, abia astept! Nu stiu exact ce imi aduce, stiu doar de 8 biberoane (am rugat-o sa-mi caute biberoane cu gaurica f stramta, si a zis ca a gasit si mi-a luat mai multe variante).
Ce face sarcina asta din om! De cand am aflat ca sunt gravida, nu mi-am mai cumparat mie nimic. Totul pentru BB. Si adevarul este ca ma bucura mult mai mult un cadou pentru ea, decat pentru mine.
Maine dupa intalnirea cu voi am sa recuperez si cainele (saracuta de ea, e neglijata total).
Ioana, urmatoarea intalnire o facem la tine la spital! Ce-o sa mai chefuim cu asistentele! Maine o sa bem un suc in cinstea ta (ca sampanie nu avem voie!).
Adlemi, zi ceva! Sa nu ma lasi singura maine!
Va pup pe toate,
Adina + BB 26W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Eu am vorbit cu Andruska de dimineata si miine ne prezentam grase si frumoase la intilnire.

Diana si bebelushul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ei, am citit de marea intalnire a burticilor! Ne primiti si pe noi, grasanucii, ca doar stam chiar la Moghioros?-saracele fetele alea de la Tip-Top, cred ca vor avea o psihoza cand vor vedea atatea burtici! Si am impresia ca Tip-Top-ul in general este preferat de burticutze, cel putin eu tot acolo m-am intalnit cu viitoare mamici. A ramas maine pentru ora 11? Mai vorbesc cu Lia...
Hope, ti-am ramas datoare cu un raspuns- nr. de telefon de la cabinetul lui Iosup, de la Diagnostics, este 021-231.67.41/42, 0742.062834/0723.399.766. Multa bafta, si ai incredere in puterea lui Dumnezeu.
Va pupic,
Carmen si bb 35 saptamani

Mergi la inceput