Uraaaaaaaaaaaaaa! Ne-am inmultit! Vine si Carmen! Banuiesc ca tu esti cea mai "inaintata" in sarcina. Asa ca o sa avem ce afla de la tine acum si dupa ce vei naste.
Adrianain 29 de saptamani
Fetelor, iar ma faceti sa oftez aici singura ca eu nu am cum veni... dar ma bucur f mult ptr. voi si va urez distractie placuta, conversatii cat mai utile si reconfortante (vedeti voi cum reusiti, chiar daca sunteti asa de multe...:) ) dar bineinteles ca apoi o sa ne povestiti si noua si o sa ne trimiteti poze. Abia astept!
Pupici,
Helen - sapt 30
Buna ziua burticute,
Azi am fost la "congresul gravidutelor" de la Tip Top.
De data asta chiar ca am fost multe:Adriana, Lia, Diana, Ramona, Carmen, Andra cu BB cel mare Andrei, Georgy, Adina, Alina si eu.
Pentru ca toata lumea este nerabdatoare sa vada pozele m-am conformat si iata adresa la care le puteti vedea:
http://medialab.designitions.com/carmen/
Pentru ca ne-am simtit atat de bine am propus sa ne vedem mai des, eventual si cu sotii nostri. Subiectele nu au fost epuizate, ne-am dat seama cand sa plecam ca mai aveam atatea de vorbit, incat am mai stat si jos la taclale ca babele, spre mirarea tuturor oamenilor ce treceau pe linga noi si se uitam ca la urs.
Pupici la toata lumea,
Layla - cu BB "Dulci"