Mamici de ian-feb 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
ad_risnov spune:
Buna seara, burticoaselor!
Abia acum am aterizat si eu acasa si am citit mesajele voastre. Ati fost super harnicutze!!!
Adlemi, esti o povestitoare f. talentata. M-am prapadit de ras citind aventurile tale in spital. Cred ca atunci cand vei naste o sa canti cu doctorul Lambada. Ai grija sa-i trimiti versurile din timp. Bravo pentru starea ta de spirit si multa, multa sanatate!
Ramona, sa stapaniti sanatosi lucrusoarele lui bb. Te-am intrebat de ele pentru ca eu am intrat pe bebelusultau si am vazut doar 4 modele, Cam si Chicco. Cum de ai luat ABC Design daca aceste modele nu sunt expuse???
Dienuca, te-ai dus la Filantropia pentru curs? Multumim pentru informatii. Sper sa-mi fac timp si eu sa ma duc la un astfel de curs.
Lia, dragalasa bine ca ai aparut si tu din nou. Iti duceam dorul! Ma bucur ca esti bine si ca poti sta in continuare acasa. Eu a trebuit sa-mi iau trei zile de concediu pentru zilele de recuperare. Asa ca i-am fentat si maine o sa stau si eu acasa. Mai avem de montat sina de PVC pe tavanul camerei lui bb si sa punem perdeau pe care am luat-o azi de la magazin, gata finisata. Daca ai nevoie vreodata de parchetar ti-l recomand pe al nostru. Este f. serios si f. bun in meseria lui. Plus pretul f. mic pe care il ia de montat pentru un metru: 50 000 lei.
Lavv, eu am cumparat dresuri Mondex de Sibiu, fara lycra, de 20 DEN, marimea 5 si chiar ii pot trage pana sub sani. Se intind foarte mult si nu te strang. Eu am fost f. multumita de ei si costa max 35 000 de lei perechea.
Fetelor, si mie mi se mai intareste burtica destul de des. azi noapte chiar am avut ceva dureri jos, chiar inauntru si nu ma puteam indrepta de mijloc cand am mers la baie. M-am cam speriat, dar azi mi-a fost bine, desi am mers enorm de mult pe jos (de la Izvor, la Cocor, apoi la Universitate). Am cam exagerat iar acum ma dor ingrozitor picioarele.
Am vorbit si azi cu Andruska, iar la ea fac ravagii arsurile. Are perioade cand nu poate dormi noaptea de arsuri. Nu am stiut de propunerea vostra cu intalnirea de duminica, dar eu pot veni si cred ca si ea. O s-o intreb in seara asta si va spun. Deci, ramane la ora 11 unde??? Eu propun Tip Top pentru ca sus, lla etaj, stiu ca nu se fumeaza. Ce ziceti? Putem bea un suculet, manca o praji sau o pizza. astept sa-mi spuneti unde vreti voi si eu voi veni sigur, poate si cu Andruska.
Pentru fetele care cereau sugestii pentru cadoul de Craciun pentru sot eu azi am umblat printr-o gramada de magazine si m-am gandit la cateva variante:
-o cravata frumoasa
-o camasa, sau o cravata+o camasa asortate
-un portofel de piele
-un ac de cravata de argint sau de aur
-o pereche de manusi (de piele, imblanite, etc)
-o umbrela frumoasa (eu cred ca asta o sa-i iau pentru ca nu are)
-un set de gantere (pentru sportivi)
-o racheta de tenis (daca practica tenisul)
-un puzzle de vreo mie de piese (noua ne plac tare mult)
-un fular de lana sau casmir (evident, barbatesc)
si multe altele, in functie de ce preferinte poate avea respectiva persoana.
Noi, de exemplu, facem pe 9 dec 5 ani de cand suntem impreuna si 2,5 ani de la casatorie. Am vazut ca se poate face un puzzle cu o fotografie personala, sau tricouri imprimate cu poza dusa de tine. Ma gandesc la ceva de genul asta pentru Cosmin, ca de poze impreuna nu ducem lipsa, sau una cu mine burticoasa. Pana atunci insa mai studiez piata.
Astept sa mai discutam despre intalnirea de duminica, daaaaaaaaaa???
Va pup.
Adriana in 29 de saptamani
layla spune:
Buna seara burtici,
Am ajuns si eu de la birou cu picioarele butuci, noroc ca am venit cu masina caci altfel...
Adriana ce harnicuta ai fost azi!!! Eu sunt de acord cu propunerea ta la Tip Top ora 11, eventual noi ne putem intilni in drum (poate ca data trecuta, oricum mai vb).
Lavv eu am urmat sfatul Adrianei si mi-am luat dresuri Mondex, numai ca mai groase 70 DEN - nr. 3. Dresurile ca si chilotii de altfel ii port sub burta.
Si eu am avut aseara arsuri, cred ca asta a fost motivul pt. care am ras o cana de bere (daca lapte nu aveam in casa...).
Pentru cadoul de Craciun pentru sot variantele mele momentan sunt o camasa sau un pullover.
O seara minunata,
Layla
ad_risnov spune:
Revin cu vesti din partea Andruskai!
Si ea este incantata de ideea de a ne intalni duminica. Deci, va veni cu siguranta. Ramane la ora 11, la Tip Top???
Layla, venim noi sa te luam de la Gorjului, ca prima data pentru ca pe mine cu siguranta ma va duce Cosmin.Sa venim sa te luam la 10.45. Cred ca cel mai bine e asa ca sa nu mai cobori si sa urci scarile de la metrou. Vorbim, dar in principiu facem asa.
Pupici.
ad_risnov spune:
Fetelor,
Ce faceti??? Cum ramane cu intalneala de duminica?
Astept sa stabilim sigur la ce ora si unde!!!
Poate maine cadem de acord.
Layla, vorbeste tu cu Lia, iar eu o sa iau legatura si cu Ramona.
Va pup si va urez noapte buna!
Diana_b spune:
Sint de acord cu intilnirea de la Tip Top, cred ca o sa ma aduca sotul cu masina, daca mai vrea cineva sa vina ... Poate Andruska, ca tot sta peste drum de mine, dar nu stiu cum pot lua legatura cu ea. Am o intrebare: la Tip Top au wc ? Ca pt. mine a devenit o a doua locuinta .
Azi am fost la dr. V-am spus ca bb s-a intors cu capul in sus in noaptea cu eclipsa de luna ? Ei bine, s-a intors. Si are ditamai capatina. A zis dr. ca e dezvoltat ca la 34 saptamini si ceva (eu duminica fac 33 sapt.) si ca are in jur de 2,5 kg. Si se misca mereu, reactioneaza la muzica, cind vorbesc cu el, e foarte activ, o sa-l fac actor in "Tinar si nelinistit", oricum nu cred ca se termina serialul asta pina creste el mare.
De luni ma duc si eu la gimnastica pt. gravidutze, la Giulesti, a zis ca imi testeaza rezistenta la efort si stabilim atunci ce si cum facem.
Pupici, mai vorbim miine, sper sa nu uit de intilnire, cred ca in ultimul timp mi-a mai ramas doar un neuron valabil, ca uit tot timpul.
Diana - 33 saptamini.
Diana si bebelushul.
georgy spune:
Buna seara fetelor,
Eu de doua zile sunt foarte suparata din cauza unei analize de listeria ce a iesit prost!
Adriana, multam frumos pentru raspuns! Mi-a fost de ajutor...
Nu promit, dar s-ar putea sa ne cunoastem duminica. Ora 11, la Tip Top? Ar fi bine, ptr ca noi stam aproape de Dr Sarii, deci este destul de aproape de Tip Top Moghioros, nu?
Pupici,
Georgy (33 saptamani)
Lia70 spune:
De 2 ore ma zvarcolesc prin pat si acum m-am hotarat sa intru pe forum.
Salutare! Mai e careva insomniaca in halul asta?
Am citit mesajele voastre numai de la pagina 8 si bineniteles ca vin la intalnire!
Ramane duminica, la Tip Top de la Moghioros, la ora 11?
Revin dupa ce citesc si restul de pagini.
Lia70 spune:
Gata, am si facut listuta:
1. Adriana
2. Andra
3. Andruska
4. Adina Iulia
5. Adlemi
6. Diana_b
7. Georgy
8. Layla
9. Lia
10. Ramona
E grozav daca nu se fumeaza acolo! Dienuca nu poti sa vii cu cineva cu masina? Adriana, vine si nasica ta? M-as bucura f.mult sa o revad.
Pupicei si vorbim mai tarziu.
ad_risnov spune:
'Neata, fetelor!!!
Aseara am cazut ca secerata la ora 10 iar acum nu mai am somn si m-am trezit ca si cum m-as duce la munca. Din fericire stau insa acasa si o sa mai rezolvam cate ceva prin camera lui Rares.
Diana, stiu ca au sigur WC la Tip Top, deci nu-ti face griji. Cu siguranta toate suntem dependente de asa ceva. Ce bine dezvoltat este bebicul tau! Bravo si sa ai parte de o nastere usoara!
Georgy, chiar cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji in legatura cu listeria. Daca pana acum s-a dovedit ca bb este OK, asta este cel mai important. Intr-adevar Drumul Sarii este f. aproape de Moghioros. Ar fi grozav sa reusesti si tu sa vii! Stiu ca si Andra28 si Andruska au avut probleme cu analiza de listeria. Poate iti va da Andruska maine mai multe date despre chestia asta.
Lia, multumim pentru listuta. Banuiam eu ca suntem multe, dar ...10 este f. mult. Cred ca va veni si Alina pentru ca sotul ei este plecat cu firma la munte, iar ea va dormi la noi diseara.
Layla, sa nu uiti aparatul de fotografiat, este f. important! Nu mi-ai raspuns, facem cum ti-am propus eu?
Va pup si va astept la taclale.
Adrianain 29 de saptamani
layla spune:
'Neata Burtici,
M-am trezit si eu, mi-am facut cafeluta si prima grija Internetul.
Credeam ca numai eu ma trezesc in creierii diminetii...dar vad ca sunteti si mai matinale dacat mine.
Adriana ramane la Gorjului la 10.45. Bineinteles ca aduc aparatul. Oare o sa incapem in cadru 10 + Alina?
Am adormit aseara foarte tirziu pt. ca Dulcinelul meu a fost f. activ, burtica mea era ca in Alien aseara, chiar m-am cam speriat de cata energie avea si cu cata putere impingea in toate partile.
De dimineata m-am trezit din cauza unui carcel. In rest de abia astept sa ne vedem maine sa stam la taclale.Azi mai incerc sa fac si eu cate ceva prin casa.
Pupici
Layla -cu BB "Dulci" 33 saptamani si 2 zile