Mamici de ian-feb 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
A_Iulia spune:
Adlemi, cred ca muncim si dormim in acelasi timp. Eu doar motai (ma vezi cum mai apar, mai dispar...)
Vrei sa ne intalnim la Mc sau mergem duminica cu fetele? Ma gandesc sa nu fie prea solicitant pentru tine. Cum vrei tu. Eu pot azi dupa 17:30 sau maine dupa-amiaza (dimineata vreau sa merg la Niro - supermarketul ala chinezesc).
Si sa stii ca sampanie bem toate in cinstea ta!
layla spune:
Adlemi da, mai dormim, mai muncim, eu mai intru si plec sa nu zica lumea ca nu fac nimic.
Dienuca multumim de informatii. Cred ca noi sutem cele mai burticoase, au am 33 saptamani si 1 zi. Tu ce faci in weekend? Nu vi si tu la intalnire?
Pina la urma cum ramane cu intilnirea: duminica -dimineata- Dr.Taberei?
Layla
Andra28 spune:
Fetele, o sa incerc sa vin si eu duminica,mumai sa-mi spuneti unde si la ce ora. e cam departe Dr Taberei de mine, dar merge si asa.
Pupici,
Andra-in sapt 31 & bebe burticos Alexandru
layla spune:
Andra tu in ce zona stai? Poate te intalnesti cu Adina si Adlemi (ele stau la Obor) si veniti impreuna spre Dr. Taberei.
Layla
Andra28 spune:
Cam complicat sa ma intalnesc cu ele ca stau pe Soseaua Giurgiului. Dar nu asta e problema, lasa ca vin cu autobuzul 173.
Eu acum mai stau doar jumatate de ora la servici si incerc sa intru pe net maine seara ca sa aflu ce ati hotarat in ceea ce priveste ora si locul.
Va pup si astept hotararea,
Andra-in sapt 31 & bebe burticos Alexandru
dienuca spune:
Fetelor, as veni si eu, dar este cam departe de mine. Eu stau in Balta Alba Titan, si de aici pana la Dr. Taberei ... ohoho, e ceva de mers. Nu ma simt rau, dar obosesc destul de repede.
Distractie placuta fetele.
Pupicei si we placut
dienuca spune:
Layla, da noi suntem cele mai mari. Dar o sa ne ajunga din urma repede, celelalte fete.
Apropos, cum faci fata activitatilor lui bebe?
aramona spune:
'Neata, 'neata...la mine...
Acu am reusit sa termin de citit, in firma am ajuns tarziu si a si trebuit sa plec la un Beneficiar (Ura!!!, a fost cu folos, am castigat licitatia...)...Acu incerc si eu sa vin din urma!
Ieri seara am ajuns la tanc, tocmai ce a picat si omul de la bebelusul tau care a venit cu marfa comandata de mine! Eu am facut fixatie pe produsele nemtzesti de la ABC design (se gasesc in Prisma, la Loris Company) si patutz de la ei am cumparat. Daca in prisma patutzul costa cca 5,8 mil lei (lus drumul pana acolo, inca vreo doua sute...), de pe site acelasi produs l-am cumparat cu cca 5,2 mil. lei...Am comandat si un set de lejerie de la Mondocarp (3 piese: pernutza-miiiiica, cearsaf si pilota), pe galben cu ursuletzi, e o culoare ce mie imi place f. mult, e tare vesela...si a fost 525 mii lei...In total cu atentia de rigoare am scos din buzunar cca 5,7 mil...Urmeaza sa-mi aduca si saltelutza, am optat pentru cea de durflex, daca ma tzepuiesc, asta e! Cea de iarba am intzeles ca face cocoloase si nu vreau sa runc banii pe geam!
Layla, patutzul este pliant, poate fi folosit si ca tarc, e cu rotzi cu frana(asha am vrut, sa-l pot misca ushor, si va spun ca e chiar ushor de tras, ieri am facut curse cu el prin casa...), are un etaj superior (pt. bb pana la 5 luni), are jos fermoar pentru cand creste mai mare copilul, sa poata iesi ushor din pat...E f. bine lucrat (calitate nemtzeasca!) si mie imi place. Nu e ieftin, Adriana spunea de paturile de cca 2 mil. din Taiwan, etc... Are dreptate referitor la pret vs. calitate, eu am vazut doar de cca 3-3,5 mil made in Taiwan, Thailanda si la ce neamuri de priviri oblice or mai fi facute, insa am preferat sa dau mai mult in favoarea calitatii...Mai ales ca eu am pus mana pe ele, le-am incercat prin "zgaltzaire", am facut comparatie la lucratura, material, etc...
Stiu ca exista patuzuri de lemn si la 2 mil, dar eu am facut de la inceput o "fixatie" si asta a fost!
Adriana, Andra, nu am apucat sa probez patuztul ca sotzul meu, nestiind de "intentiile" mele, nu a vrut sa-l desfacem, a zis sa-l lasam asha macar o zi, sa ne obisnuim, si ca VREA EL SA-l INCERCE! Sa-l las? Picioarele lui sunt si mai lungi...
Cel mai "nelinistit" a fost "cutzulache" meu de numai 60 kile, Rottie-ul de care va spuneam, care a vazut ditamai "dihania" de pat, ceva nou pentru el, si a trebuit sa-l iau cu frumushelul, sa se obisnuiasca cu noul obiect...Sa-l fi vazt ce privire de caine batut si cu urechile pe spate era cand ma apropiam cu patul de el...
Sunt taaaare destepti cainii, poate sa ma contrazica cineva?
Oricum, ieri am fost tare fericita, am pus si lenjeria, sa vedem cum ii sade patului cu ea (vesel, zic eu), numai bb-ul lipsea! Plus ca coltzurile patuzului (bleu), se asorteaza perfect cu perdeaua din dormitor...
HAi sa va zic acu si de medic...Am o infectie urinara frumushica, (nr leucocite marite, diverse chestii prin urina), asha ca am intrat si eu in clubul "ampicilinoaselor". Asta e, daca-i musai, cu placere!
Mi-a dat sa iau si Tardyferon fol (cu acid folic), papa fata si buline roz dc. a sha a zis nea' doctoru'...Eu ziceam ca nu-i bai mare ca am hemoglobina scazuta, da' dr. a zis ca nu-i bine!
Si cam atat...colul e la fel, nici mai lung, nici mai inchis, eu nu am mai avut dureri decat minore, normale, la intoarcerea de pe stanga pe spate (si eu, si eu...ca tocmai ati vorbit de asta!), simt burtica mai grea cand stau la verticala, dar e normal, e legea gravitatiei, bb-ul sta si apasa saracul pe ce poate, si deja nu mai e un "fluturash", e ditamai barzaunele...Am discutat si despre concediu, sapt. viitoare vad ce fac, as sta acs sa ma odihnesc, macar cateva zile! No problem, imi face hatie de medical, ca am dreptul...de prenatal imi spunea ca se da dupa 33 sapt. si de atunci gravida nu mai beneficiaza de medical, ca intra direct in prenatal (dc. vrea, n-o obliga nimeni!)
Andra, sar la altceva, spuneai de mocheta...si eu am avut fixatia asta, am "imbracat" si sufrageria si dormitorul cu mocheta, am pus mobila pe ea, arata bine, insa de praf...pe unde nu ajung, asta e...sotzul tau are dreptate. Data viitoare pun parchet si mai vedem...
Lia, ma bucur ca esti mai bine si cu chef de intalniri...Eu in we nu am acces la internet (nu am PC acasa), insa aveti numarul meu de mobil,il are si Andruska si Adriana, si dc. se stabileste ceva si pot veni, o fac cu mare placere! Maine(sambata) nu cred ca pot, am multe de facut, dar duminica, cine stie? Ma sunati, da?
Armai fi multe de spus, le las si pt. alte mesaje, cand imi aduc aminte...Vorba lui Adlemi (simpatica foc, mi-ai placut cu tot ce ai scris, esti pe stilul meu, cred!), sunt gravida, uit, sunt mai grea de cap...SI MODESTA!
Pupici, astept sa mai vorbim.
Ramona (sapt. 32)
Lavv spune:
Layla si Dienuca,
si eu dupa voi :-) Duminica fac 32 sapt.! Spuneti-mi si mie ce ciorapi purtati voi ca eu sincer nu mai stiu!! Azi am unii Jaurais marimea 5 pe care deja i-am rupt la glezne, dar n-ar fi asta problema ci faptul ca sus sunt ca pentru una de 50 kg, cu fundu' micut si nu una ca mine Ati gasit ciorapi ce va ajung sub sani? Astia cred ca sunt buni..dar ce marca si ce MARIME?? 7 o exista? :-))
Week-end placut va doresc la toate, intalniri cat mai fructuoase si eventual un RAPORT luni dimineata (pentru absente).
Lavv si burtica Alex
PS: si noi ne inscriem in clubul bb-ilor Alexandru !(la noi era musai sa fie asa deh! e si nasul, e si strbunicul, plus ca daca aveam si eu frate se numea tot Alexandru, va dati seama voi? MUSAI, nu?
Ioana77 spune:
Salutare tuturor!
Eu am dormit toata ziua, ceea ce nu pot spune despre Arturici care au avut meci incepand de azi-noapte de la 3.
Ane
Daca gasesti ceva dragutz pt cadou da-mi si mie o idee. Eu va trebui sa-mi trimit solii la cumparaturile de Craciun.
Helen
Mie mi se intareste beton burta imediat cum ma plimb un pic. Totusi, de cateva sapt senzatia aceea ciudata de la contractii o am cand unul din arturici se invarte sau iti impinge capul/fundul in afara. Pe langa senzatia aceea de contractare (care apare de data asta doar in dreapta sau stanga)ametesc si incep sa transpir la greu.
Solutia la mine pt BH sunt medicamentele (3-4 No Spa/zi, 4 Utrogestan oral/zi, Gravibinon 1 la 5 zile). Cat am stat in spital luam 2 NoSpa dar primeam mult litic. Si desigur, repaosul este de baza.
Fiecare din noi este dif deci medicul tau trebuie sa adapteze organismului tau tratamentul.
In ultimele 3 luni de sarcina greutatea bbului se tripleaza, deci efortul la care este supus uterul este mare.
Lia
Parerea mea este sa incerci sa faci rost de Utrogestan deoarece are un rol important in a-l ajuta pe uter sa creasca.
Eu de durerile de coaste am scapat acum vreo 2 saptamani dar vor reaparea imediat dupa nastere cand corpul incepe sa-si revina.
Eu sun fan mandarine!
Layla
Tu cu berea eu cu ginul! Din pacate nu pot sa=mi potolesc setea decat dupa ce vin Arturicii.
Monica
M-ai lasat singura?
Corina
Ce se intampla?
Adlemi
Bine-ai revenit!
Papa si pt Arturici o inghetata!
DISTRACTIE PLACUTA CELOR CARE SE INTALNESC DUMINICA!
Ioana si "Arturicii - sapt 30"