Mamici de ian-feb 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Adlemi am vazut ca esti on-line. Ce faci, cum te simti?
Ai iesit din spital?
Eu tot la birou fara chef de treaba. Noroc cu canapeaua ca ma pot relaxa in voie.
Ramona unde esti? Ce ai facut la doctor?
Cam slaba animatie pe forum in dimineata asta.
Pina acum suntem 3 pt. intalnire: eu, Lia, Diana.
Pupici,
Layla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Salutare fetelor!!!Am ajuns acasa(in sfarsit!)si primul lucru pe care l-am facut(dupa ce m-am cantarit)a fost sa intru pe forum sa vad ce s-a mai intamplat.
Eu ma simt bine,si BB la fel-topaie pe acolo prin burtica,joaca leapsa...sau face bungee-jumping tinandu-se de cordonul ombilical.
Exceptand atmosfera din spital(ca de spital)m-am distrat super bine(asta dupa ce a plecat Ioana cu Arturicii).Acum 2 seri,de exemplu,ma plimbam cu scaunul cu rotile pe holul spitalului si faceam curse urmarind asistentele.Care asistente cred ca au dat petrecere azi ca au scapat de mine.Le-am disperat si le-am innebunit.
Ieri dimineata,inainte de cerclaj,se trezesc ele sa-mi ia sange ca sa vada cum e cu coagularea.Problema nu era ca-mi ia sange,ci faptul ca venele mele sunt destul de invizibile si m-au cam spart...Drept urmare,m-am ratoit la asistenta si i-am spus ca stau bine cu coagularea ca daca la cat sange mi-au luat nu am murit,inseamna ca-i bine.Si pt ca tot nu renunta la ideea ei ai facut-o vampiroaica.
Bun,ma duce la sala pt cerclaj.Ma intind eu acolo,anestezista incepe sa-si faca treaba si eu ma uitam la neonul din tavan.Care neon a inceput deodata sa danseze si eu radeam de mama focului.Ancar ma intreaba de ce rad(o fi zis si el ca-s nebuna...)si eu ii zic "danseaza lampa...zici ca-s junkee".La care el:"ce-i aia junkee?".Si eu,razand:"adica,imi bag in vena...ho,ho".Si am cazut intr-un somn adanc precum frumoasa din poveste.Cand m-am trezit nu prea stiam eu exact ce se intampla,dar cand m-a dus Bestia(e un nene mare si urat si chior)cu scaunul inapoi in salon incepusem sa claxonez.Si la putin timp dupa,am inceput sa misun.Bineanteles ca prima chestie pe care am facut-o cand am ajuns in salon a fost sa mananc(Ioana stie de ce...).Apoi au urmat liticele la 6 ore cu mialgin,si iar m-am ratoit la asistenta ca ma ciuruie ca pe sita si fundul meu e vanat si nu mai stie de el...Si-am dormit ca porcul(cica de la injectii).
Si azi dimineata,cand imi murise speranta ca mai plec acasa(deja am stat 1 saptamana)vine Ancar la control la 8.30 si eu ma plimbam creanga...Si m-a chemat la sala,si-a bagat ochiul in gaura si...MI-A DAT DRUMUL ACASA!!!Bineanteles ca dupa ce am iesit de acolo cantam"Campionii,campionii"si"Avem echipa,avem valoare"(caci chiar avem!).E,si la 12.00 am plecatsi sincera sa fiu,cred ca asistentele au dat party dupa plecarea mea.Am fost sa-mi iau la revedere de la ele cu Stuart(care a stat cu mine in spital)si le-am rugat "sa-mi pregateasca un pat la ele in celula peste 3 luni".
E,dragele mele,asa m-am distrat eu si ma bucur ca am venit acasa caci dupa o saptamana de stat in spital pana si orasul asta infect pare mai frumos decat este.
IOANA,astept un semn de la tine si Arturici si sa-mis pui unde-ti trimit lista de nume pt BB-i si apropos,cartea cu nume de BB care era la Mihaela,se afla in posesia mea si astept sa ne vedem sa ti-o dau.
Si O ZI MINUNATAT LA TOATA LUMEA,PRECUM VREMEA DE AFARA(cel putin cea din Bucuresti e super ok).
Va pupam tare,tare
Adlemi si BB de 25 de saptamani

Mergi la inceput

Adlemi ma bucur ca esti OK, am ras de m-am spart cand am citit aventurile tale din spital.
Bine ca ti-ai pastrat buna dispozitie. Ai grija de tine si de BB.
Pupici, Layla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Fetite cu burtici,
Vin si eu la intalnire, daca o faceti.Si vin unde vreti voi, chiar si la Ploiesti. Totusi eu sunt cea mai "mobila" dintre voi (nu ma doare nimic, nici macar capul, nu am contractii, burtita e mai mica).
Suntem 4 (de fapt 8)!Diana, Lia, Layla si Adina.
Adriana, nu vii? De Andruska mi-e jena sa intreb, ai zis ca se simte cam rau. La fel si Adlemi.
Sper sa ma conectez de acasa sa vad ce, cum, unde.
Va pup pe toate,
Adina+BB25W

Mergi la inceput

Sincera sa fiu,eu nu prea am inteles ce e cu intalnirea asta(probabil efectul injectiilor).Dar,cred ca mi-ar placea sa ne vedem.Sunt de altfel destul de sportiva si de mobila, dar trebuie sa ne dea si sotul voie(teoretic...).Mai repetati odata ce e cu intalnirea asta caci eu sunt batrana,bolnava si gravida si stau cam prost cu capu...
AdinaIulia,am inteles(sper ca am inteles bine) ca stai pe undeva pe langa Bucur Obor.Si daca am inteles bine,este bine-caci eu stau in blocul cu ACr-ul.Am inteles bine?Si stai fara grija,Adlemi(adica eu)nu se simte rau.Se simte chiar ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff BINE!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

URA, ADLEMI!!!
BRAVO, BRAVO! Asa tonus, mai rar!
Eu stau in blocul de vis-a-vis (cu Optinova). Daca ne straduim, putem sa ne privim reciproc pe geam!
Mergem impreuna, daca vrei. Vin cu masina la scara sa te iau.Si stam cat vrei tu (plecam repede daca nu e in regula)
Asteptam fetele cu detaliile: unde, ce, cum.
Pupici,
Adina+BB25W

Mergi la inceput

Dragele mele,
Referitor la intilnire eu zic ca duminica ar fi cel mai bine, pe la 10-11 dimineata, iar locul de intilnire undeva in Dr. Taberei.
Lia, Diana, Andruska -poate vine si ea, Ramona stau in Dr. Taberei, eu cu Adriana in Militari si cred ca Dr. Taberei este locatia cea mai buna.
Adina si Adlemi am inteles ca aveti Internet acasa, deci putem stabili amanunte si maine.
O asteptam si pe Adriana sa se hotarasca, ea poate vb. al tel cu Andruska si Ramona, poate vin si ele.
Ar fi super sa ne vedem mai multe burticute.
Andra tu ce faci in weekend?
Layla

Mergi la inceput

Adinuta,fata,ca stam una langa alta,n-ar fi nimic,dar vad ca si BB-le tau are 25 de saptamani ca si BB-le meu.Poate ii si facem odata(adica in acelasi timp).Dar pana una alta,putem sa ne vedem la Mc de la B.O.sa crapam impreuna ceva...Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Salutare mamicutzelor
Ce mai faceti? Eu incerc sa citesc ce mai scrieti, daca nu scriu, dar imi ia prea mult timp. Cred ca atunci cand o sa intru in prenatal o sa fac lectura acestui forum.
Fetelor, am fost aseara la cursul pentru viitoarele mamici. Este misto. Nu am facut respiratii sau chestii de genul asta. Pur si simplu ne-a povestit tot ce se intampla in timpul travaliului si al nasterii normale. Saptamana viitoare vorbim despre cezariana.
Deci:
- contractiile BH, care ca si durere pot fi asociate cu cele de ciclu sunt foarte normale pentru ca bb-lul se tot intoarce, plus ca uterul se pregateste de nastere. Face si el exercitii, se intinde, se agita si el, na.
- la spital sa nu mergem decat cand contractiile dureroase sunt la 15 min. Inainte nu are rost. De abia atunci incepe colul sa se deschida.
- durerile sunt din cauza ca se dilata colul, dar si bazinul, tendoanele din fata si spate. Colul trebuie sa ajunga la 10 cm. dilatatie iar asta poate dura intre 1-5 ore.
In rest ne-a povestit despre cum de desfasoara o nastere, cum capul copilului intra in bazin, si cum iese, cum se intoarce, cum doctorul il apuca de cap il rasuceste inspre stanga si dreapta ca sa poata iesi. Am vazut pe video o nastere filmata chiar in Filantropia, de la epiziotomie pana la eliminarea placentei. Interesant.
Ne-a povestit ca bebe se poata bloca in bazin si atunci se intervine prin cezariana. Este interesant. Cum sa dormim, cum sa ne ridicam, cum sa intram in masina, cum sa stam pe scaun, cum sa mergem (adica cu coloana drepta). E misto.
Fetelor sa fiti atente la miscarile bebelusului. Ne-a spus ca beb se misca cam de 5-6 ori pe zi, dar difera de la bebe la bebe. Daca cumva sesizati ca miscarile sunt mai slabe ca intensitate sau mai rare, fuga la doctor. Se poate ca bebelului sa nu-i mai placa ceva si atunci trebuie provocata nasterea. Multe lucruri din ce ne-a spus stiam deja, dar este reconfortanta sa le auzi din gura unei moase, care stie cel mai bine ce se intampla. La nasterea vaginala erau prezente 3 persoane, iar la cezariana erau cam 5.
Au fost la curs si mamici care erau in spital, cu probleme, mai mici in sarcina ca mine. Eu eram a 3-a care ar trebui sa nasc. Si era si o tipa la 42 ani, la primul copil, care a nascut azi (prin cezariana, bineinteles).
Ah, sa nu uit: cand incepe travaliul sa nu intrati in panica. Se creaza un cerc vicios, din care cu greu mai iesi. Te sperii, anxietatea creaza o tensiune in uter, nu mai exista contractii, dar exista durere si de durere de sperii si mai tare. Trebuie sa nu uitam ca de 9 luni ne pregatim pentur acest moment si atunci, in sfarsit, vom vedea creatia noastra si a partenerilor nostrii.
Haideti fetele, ca mai este un picut. Eu sper sa intru in concediu cat mai tarziu cu putinta.
Noi nu am cumparat nimic, am tintit niste magazine, dar la inceputul lunii viitoare mergem sa facem aprovizionarea pentru necesitatile de zi cu zi ale noastre si ale lui bb.

Va pupam, Diana si bebe mi, gras si jucaus de 34 sapt.

Mergi la inceput

Fetelor,dar ce-i cu linistea asta pe forum?Dormiti?Munciti?Sau ce?
Ma gandeam eu ca intru pe forum si sarbatorim intoarcerea mea cu o sampanie virtuala dar...e liniste!
Eu am atata energie in mine si vorbesc aproape singura pe forum...
DESTEPTAREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!M-AM INTORS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput