Mamici de martie-aprilie 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Draga Amelie, nu-ti fa griji...eu am avut probleme mari si mi-a spus medicul ca bb-ul meu e mult mult mai mic decat ar fi normal si in acum e mare mare ca burta mea e cat casa, deci nu te demoraliza fi optimista si capul sus ca totul va fi bine...
Iar in ceea ce priveste placenta 85% din gravidute au placenta jos, dar mai are timp sa se ridice...
Ai mare grija de voi si sa dea D-zeu sa auzim numai de bine...
Fi optimista...
Pupici

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Amelie, imi pare tare rau de ce ne spui, sper sa primesti luni ceva vesti mai bune! Si eu am placenta jos inserata - la eco de 13 sapt era chiar praevia totala -, acum cand am fost la control la 21 sapt mi-a spus medicul ca s-a mai ridicat. Nu stiu cat si cum, ca eco n-am facut - abia pe 2 dec sunt programata. Deci se poate sa se mai ridice. Si chiar daca nu, stai linistita ca nu e asa un cap de tara, poti sa duci sarcina la termen si bebe sa fie super-ok, doar ca trebuie sa ai mai multa grija la eforturi. Iar ca e bebe mititel - poate ca este acum, dar poate sa recupereze super pe parcurs si pana la capat sa ai un bebe mare si bine dezvoltat. Stai linistita, nu te mai amari si odihneste-te, ai grija de tine si de puiut!

Cat despre ingrasat, eu am luat cam 5 kg pana acum si am implinit 21 de sapt. La prima consultatie aveam 64 kg (ceea ce era oricum f mult, eu avand doar 1.60 m ) si cand m-am cantarit saptamana trecuta aveam 69 (medicul zicea 69, eu ziceam 68 ca erau mai grele hainele de pe mine, dar pana la urma am lasat-o ca el). Mi-a crescut burtica, si cam atat, in rest nu prea am pus pe mine. Probabil ma pastrez pentru ultimele luni .
Claudelu, stai tu linistita ca le dai jos dup-aia, important e sa te simti bine si bebe la fel. Desi (nu vreau sa te sperii) mie imi spunea medicul sa am grija la greutate din cauza tensiunii - deja am 14 cu 9, ceea ce e destul de mult...

Pupici!

Flaviana si "pisicuta" din burtica de 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasce spune:

Buna,

Denis si eu am RH negativ; Pe mine m-a programat doctorul sa fac vaccinul pe 15 dec. (deci intre 27 si 30 sapt.) plus testul de diabet (poate sa apara pe perioada sarcinii o forma specifica de diabet, care dispare apoi). Noi momentan intram in 26 sapt, ne plimbam prin burtica si pana acum am luat 5 kg.

Ceci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

mi-am permis sa centralizez greutatile in subiectul asta (le vedem mai usor).
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15647&whichpage=7 daca vreti putem sa continuam statistica greutatilor aici.

amelie sa ne dai vesti bune. si sa fiti sanatoase. Si eu am fost mica (2.800) desi m-am nascut aproape de 10 luni. si nu am avut nici o problema.

Mergi la inceput

Burticutelor voi cum de ati pus doar asa de putin pe voi...ce mancati?

Sa va spun ceva...sotul meu aseara mi-a pregatit o cina surpriza ..a fost un scump..il iubesc mult de tot...E un scump..
Ceau!

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

buna dimineata , mamici!
nici eu n-am putut accesa site-ul zilele acestea. Probabil ca au fost ceva probleme, s-a mai intamplat si alta data.
Amelie, iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine, nu te panica si ai multa, multa grija de voi.
Malina pentru listuta ta, eu m-am ingrasat 4 kg si bebe are 18 saptamani (eu sunt insarcinata in 20)
va pupicesc pe toate,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoneta spune:

Buna dimineatza burticutze dragi!In speranta ca toate problemele pe care unele dintre voi le aveti, se vor rezolva in bine as vrea sa stiu parerile voastre vis a vis de indemnizatia pentru cresterea copilului.Oare intr-adevar ne vom putea creste copiii cat de cat decent?..ca mie una nu-mi vine sa cred.Astept cu nerabdare data de 1 ianuarie 2004 sa vedem daca se aplica acea ordonanta de urgenta.Daca stiti mai multe si mai sigur va rog dati-mi si mie de veste.
Pupici pe burtici.
Simoneta si bb

Mergi la inceput

UUUUUUUau! Este cea mai mare prostie pe care o vor putea face guvernatorii nostri ...pacalesc bietele femei timp de 2 ani si apoi cum se vor descurca, pentru ca obisnuita cu un anumit nivel e greu sa cobori la un nivel inferior...Asta este parerea mea...
Sincer si eu abia astept sa vad daca va intra in vigoare...dar mai este mult pana atunci
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza .
Eu una n-am de gand sa stau mai mult de cateva luni in CIC, asa ca nu ma agit prea tare sa vad ce si cum va fi legea. Ba chiar intentionez sa-mi iau tot cic-ul dar sa vin la munca dupa cateva luni, si sa-mi iau pe langa salariu (care va fi la negru, bineinteles) si banii care are de gand sa mi-i dea statul! Ca oricum pe cei din urma, firma nu-i scoate din buzunar. Acum depinde si de la firma la firma, cat de maleabili sunt sefii, cat aveti de gand sa ramanetzi cu bb acasa dupa nastere.....
Iar claudelu are dreptate, legea asta e cea mai mare prostie, dar afecteaza un numar mic de persone si bucura un numar mult mai mare! E an electoarl, iar voturile n-o sa vina de la cei ca noi (care poate nici macar la urne n-o sa mearga)! Deci...resemnati-va, ca altceva mai bun nu avem de facut, nu ne va lua nimeni in seama adaca facem scandal

Mickyyy 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

eu nu vreau sa fiu rea, insa ei nu fac decat sa incurajeze mai ales pe acele femei care nu vor sa munceasca, vor doar sa profite de pe urma propriilor lor copii, fac copii unul dupa altul si cate 5-10, dupa care profita de banii primit de la stat ani la randul, ulterior nu vor avea grija ca ei sa primeasca o educatie k-lumea, sa investeasca in ei...si uite asa, dragele mele, asta va fii viitorul de maine, din copii facuti din cu totul alte considerente decat cele pe care le avem voi....
Sper ca n-am fost prea dura, dar efectiv asta e parerea mea si tin sa va anunt ca eu nu ma numar printre mamicile cu salarii f. mari asa incat sa fiu subiectiva cand afirm lucrurilr astea. Pur si simplu mi se pare o hotarare partinica si fara folos in viitor.

Mergi la inceput