Bebelusi de aug-sept. 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

site-ul nostru arata BETON! FELICITARI!
Cristina, iti dau si eu datele noaste: asadar, Sergiu s-a nascut pe 28 august, ora 20.25 la Spitalul Giulesti, greutate 3kg, lungime 51cm si scor apgar 9.
Din pacate eu nu pot sa trimit poze pe mail, datorita dial-up-ului de rahat pe care il am acasa, dar poate ti le dau pe un CD cand ne intalnim.

intr-adevar in weekend este aglomerat in Mall. Eu as opta pentru o zo din saptamana, dar daca majoritatea voteaza pentru 7 decembrie, asa sa ramana.

Iaca, tocmai s-a intamplat o minune, am reusit sa atasez o poza de-a lui Sergiu la 2 luni. Sa-mi zici daca ai primit-o.
Am trimis-o pe chornoiu@icf.ro

Noi papam Milumil la greu. La sf lunii vine tanti pediatra si sa vedem ce zice, daca incepem cu sucurile.
In rest, mami e un pic cam capiata......noroc ca Sergiulica doarme noaptea, dar intimpul zilei are super -program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Aiaiaiaaaaiiiii!!! Cite s-au mai intamplat de cind nu am mai apucat si eu sa intru pe forum...nu este din lene si nici din lipsa timpului pe care o simtim cu toatele cele de aici, ci din cauza ca de acasa de la mine merge f greu, se incarca o pagina cam in 10 min asa ca stau si privesc la monitorul alb pina accesez un sibiect, dar acum mi-am luat inima-n dintzi si am zis ca fie ce-o fi trebe sa mai aflu ce fac bebelushii de-o virsta cu Raducu al meu.
Cristinamh, super fata de fata esti! Ce idee minunata asta cu site-ul special pt bebelusii nostri! L-am vazut si eu rapid asa si as vrea sa stiu cum pot sa-ti trimit o poza? La ce adresa? O sa trimit oricum una pe adresa de yahoo, cea de contact pe care am vazut-o pe site.
Datele noastre sunt: Radu Stefan, nascut pe 17 sept ora 18:50, prin cezariana, la Spit Municipal bucuresti, cu dr Alexandru Badiu, a avut 4,200 kg si 53 cm, Apgar 9, iar acum la 2 luni are 5,750 kg si 63 cm .
Si noi am vrea sa venim la intalnire, speram sa fie o vreme umana de iesit cu bebeii, adica nu vint sau ploaie, chit ca este in interior.
Taaaare sunt curioasa cum arata si alti bebei de virsta lui, ca la "apucaturi" parca ar fi toti facutzi de-o mama .

In alta ordine de idei, Radu este tot un copil agitat, sunt si zile mai bune, dar urmeaza nopti mai "treze" pt mami, si zile mai agitate cind nu-i convine nimic, dar si cind il apuca o serie de gingureli si zimbete cu gingiile alea roz, uiti de toata oboseala si tipetele care-ti sparg timpanele.
Noi papam si completare din biberon, a fost o perioada cind ma luptam sa-l conving sa vrea mai mult timp sanul, dar acum suge vreo 10-15 minute san dupa care in 90% din cazuri cere si completarea.
Sa vedeti faza curioasa: stiind ca o sa vrea si completare dupa san, m-am mult cu pompa si am pastrat cca 75 ml de lapte de-al meu in biberon pt a-l da la masa urmatoare pe post de completare. Ei, vine masa urmatoare, isi face baiatul cheful, suge ca de obicei 15 min san si apoi da din manute si picioare sa vina felul doi, biberonul. Eu fericita, aduc biberonul cu laptele meu incalzit usor, ca-l tinusem la frigider, il mufez la guritza lui si ciu-ciu!!! Tragea o guritza, il scuipa! Am incercat de vreo 3-4 ori, la fel facea!
Nu mai inteleg nimic, doar inainte cu 5 min supsese din san acelasi lapte!!!!!
Asadar i-am facut tot lapte praf ca sa-i dau si of corse, acela a fost acceptat..... Eu cred ca este deja de o smecherie...stie deja ca partea a doua a mesei are alt gust, altfel nu-mi explic, eu credeam ca de vina e biberonul, ca iese mai usor laptele, dar ar fi trebuit sa-l accepte atunci indiferent daca era cu lapte de-al meu sau cu lapte praf. Ei nu! Raducu se pare ca alege dupa gustul laptelui, nu dupa modul de supt...cusurgiu, deh, nu degeaba e Fecioara

Hai ca m-am lungit, o sa intru de-acum mai des pe subiectul acesta ca vaz ca se misca rapid lucrurile!!!

P.S. Irinuca, Roisin pupici! nu ne-am mai vorbit demult...

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

oana, pai de ce nu scrii measajul peste zi? la mine oricum calculatorul e deschis, imi mai aduca aminte, mai trec ceva... ca la uitat sunt experta, seara n-as reusi in nici un caz sa scriu.

Lista pt intalnire: craluca, roisin, oana_noemi, irinuca, cristinamh, tigresa. Asadar ramane pe 7 decembrie la ora 11am?

fetelor, trimiteti linistite pozele pe mailul de pe yahoo, ca eu dupa ce le salvez le sterg si nu mi se blocheaza. mailul celalalt era numai pt iuliana, ca vrea sa-i trimit arhivele cu discutiile de pe forum, si acasa nu am cum sa incarc 3,5Mb. i le trimite sotul meu de la servici, dar nu avea mailul ei. si apoi, n-ar fi problema unde trimiteti, atat ca nu pot accesa de-aca adresa cu ifc.ro si asta inseamna sa-mii aduca pozele de la servici... si e cam complicat pt. el. sau mai bine zis, puneti si voi sare pe rana dupa ce ca abia mai ajunge la tastatura!

oana, de ce sa aleg eu?! ca sa te superi pe mine?! ok, dar sa nu zici ca nu ti-am spus...

anny, nu stiu la cine ai tu cont de dial-ul, ca si eu tot asa lucrez. pe xnet merge f bine dimineata, dar cu pozele trebuie sa ai putintica rabdare. poti trimite prin ftp? asa ar merge mult mai repede. le trimiti tu intr-un folder pe forum si le iau eu de acolo... oricum , au ajuns la destinatie si mailurile lui sergiu si asli

cristina

Mergi la inceput

fetelor, am si eu o rugaminte. am inregistrat situl lui andrei la trafic. ro, pagini personale. ca sa urc in top am nevoie de accesari ale paginii. nu trebuie decat sa o deschideti cat mai des cu putinta. multumim!
am facut acelasi lucru si cu situl nostru, si cand ve-ti vedea pe-acolo iconul de la trafic ro accesati-o repede si des ca sa urcam in top.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

nu scriu peste zi ca n-am timp, si nici nu accesez net-ul decat seara dupa 10 ca altfel ma rupe factura de telefon.
azi de exemplu pana la ora asta site-ul nu a putut fii accesat.
cum trebuie intrat pe trafic ala? sau trebuie doar accesata paginuta lui andrei ca sa fii votata?
eu is cam paralela cu calculatoru'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristino, ti-am trimis pozicile.
La 4 luni: 7090 g 63.5 cm lungime
Fetelor, am pus poze noi pe site..la de la 3 la 4 luni cu pricipesa mea:)). Astea sint numai citeva ca mai am, dar sint inca nedevelopate.
Don'soara mea a mai primit inca 3 intepaturi in piciorus, dar bineinteles ca nu a plins decit max un minutel, nu a avut nici o reactie la vaccinel, ba chiar ieri a ris cit a putut. Am fost si am si pozat-o (sint ultimele 2 poze) la nea poznete.
De ieri am inceput cu meriosr ras si ce se mai linge pe botic, mama mamaaa:))). Cind ii luam lingurita de la gurita incepea sa plinga. Mai papam si miine merisor si incercam para dupa aceea.
Si sa nu uit, Cristina, am votat baietelul:)
Pupiceiii.

http://community.webshots.com/user/emma_ana

Mergi la inceput

oana, nu trebuie intrat pe trafic ro, ci doar deschisa pagina lu fi-miu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor,
Sa ziceyti ca nu-s nebuna !
Iata-ma la serviciu de la ora 9 dimineata, am lasat copila cu tataie si am venit sa-i scanez pozele si sa le trimit.
Crstinuco, le-ai primit si pe-ale mele ?
Stiu ca trebuie sa mai muncesti la ele, dar sa nu ma-njuri prea tare.

Multumesc pentru sfaturile legate de botez. Intr-adevar facem botezul pe 29 noiembrie. Sunt tare multumita.
Am notat tot ce mi-ati transmis, vreau sa iasa bine si la mine.

Ieri i-a facut injectia cu Vitamina D3. Nu este foarte mare fontanela, dar asa a considerat asistenta. Oricum azi dupa-amiaza mergem la vaccin si o voi intreba mai multe pe doctorita. Am emotii ! Mititica mea a plans si ieri dupa injectie vreo 10 minute de mi se rupea sufletul. Cica o ustura, asa mi-a explicat asistenta. Of, ce greu e sa-ti vezi puiul suferind...

Sper sa pot sa va trimit pozele cu odorul meu, sa vedeti ce mandrete am si eu.

Pupici !

Daniela

Mergi la inceput

Cristina, imi place la nebunie paginuta noastra.

Abia astept sa-mi vad si eu gagalicea in foto alaturi de ceilalti bebei.

Am uitat sa-ti spun: s-a nascut cu Apgar 9.

Daniela

Mergi la inceput

GATA !!!!!!!!!!!!!!!

Am reusit sa modific si eu albumul cu pozele Oanei.

Iata adresa:

http://community.webshots.com/album/100824764ITFXgO?519

Astept sa-mi spuneti ce parere aveti de gagalicea mea, care s-a nascut cu greutatea cea mai mica dintre toti bebeii nostri.
Pupici !

Daniela si puiul Oana Maria

Mergi la inceput