Bebelusi de aug-sept. 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

O sa incerc sa-ti retransmit pozele, Cristina.

Sper sa te ajute mai mult !

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/album/100824764ITFXgO?519

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Daniela, n-am apucat sa vad toate pozele, dar este o frumusete Oana ta! Si e tare durdulie si rozalie, ptiu, ptiu, sa n-o deochi! Sa-ti traiasca!

http://community.webshots.com/user/r0isin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mersi, mersi, Roisin !
Se umfla sufletul in mine, zau asa !

Pupici si tie si Mirunei (ei in special pe gropitza din barbita !)

Pa !

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/album/100824764ITFXgO?519

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Dana_ene sa-ti traiasca frumusetea, e asa de dulce, s-o maninci nu alta !

Cristinamh, ai primit cumva si poza lui Radu de la mine? Am trimis-o ieri pe ambele tale adrese, dar cea trimisa pe yahoo mi s-a returnat nu stiu din ce motive.

Te rog sa ne treci si pe noi pe listutza de intalneala din 7 decembrie, ca asa am zis de ieri si vaz ca m-ai sarit! Sunt pedepsita cumva?

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Draga Cristina ,

Albumul cel mai complet cu Alex se gaseste la urmatoarea adresa :

www.community.webshots.com/user/alex_230903

pentru toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

ce scumpicica e tiza mea, Daniela, imi vine sa o iau la mine acasa. bravo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

fetele care s-au aventurat cu portocalele si mandarinele, cum au reactionat bebeii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

pentru mine este ok ca intalnirea sa fie pe 7 decembrie or 11; o sa fie cam nebuneala sa stam de vorba, sa hranim copilasii, sa ii schimbam la scutecel(poate va fi cazul, nu credeti?) si chiar sa ii adormim... dar altfel nu ar avea atata farmec!

MihaelaS, ai 2 fete superbe, sa iti traiasca! Si noi avem la patut ratuste ca ale voastre dar Ioana mea abia acum a inceput sa le descopere si se uita la ele, in timp ce fata ii experimenteaza toate expresiile posibile si imposibile! baietelul meu implineste 10 ani in ianuarie si abia aseara mi-a aspus un mare secret: ca o iubeste pe aia mica tare mult dar in fata altora nu vrea sa recunoasca absolut deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Raluca mersi mult! sa-ti traiasca si tie copiii, sa creasca mari si cuminti.

Eu am fost azi cu ambele fete la serviciu si toata lumea o intreba pe Diana daca nu vrea sa o dea pe Silvia si ea le spunea ca nu, ca e surioara ei si ca o iubeste mult.

Cristina, am tirmis poza pe care o asteptai de la mine, cea de la 3 zile sa o inlocuiesti la "ingerasii la lumina zilei".

Mihaela, Diana si Silvia

http://community.webshots.com/user/mihaela_s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

mai, da ce bebelushi simpatici pe aici! felicitari, dragi mamici (implicit si mie )pt. munca depusa!
dana-ene: gagalicea onutza e dragutza foc, sunt mandra de tiza mea!
iuliana: te plangeai atat ca emma e mica, nu mi se pare deloc! nu stiu cum or fi restul bebelushilor americani, poate mai dolofani, dar important mi se pare sa fie sanatoasa si nici grasimea in exces nu e buna. citeam undeva ca poti sa faci un copil obez inca din perioada de bebelush. emma e f bine!
cristina:
dupa ce am postat mesajul, cu ramasita de neuron mi-am dat seama ce era de facut!

eu am fost azi o tura prin mall, avea tati pofta de o cafea si sper sa avem noroc pe 7! dar oricum nu se scoala oamenii la 11 ziua sa vina la mall!
cred ca o sa ma umplu de noroc, a tras azi erik un kk mare, care a iesit din pampers aproape pana la ceafa. dar dupa cine era fericit nevoie mare si gingurea de mama focului. mai ales dupa ce m-a spalat mami la funduletz, am fost f fericit! trebuie sa jucam la loto, neaparat.
am observat ca daca il imit pe erik cand face gu, gu sau se screme il amuza f tare ca incepe sa zambeasca!

Mergi la inceput