Bebelusi de aug-sept. 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Sisi spune:
Draga mea Cristina, ce frumos din partea ta ca te gandesti la mine, asa este, nu as putea veni in timpul saptamanii oricat de mult as vrea. Pe de alta parte in week-end e foarte aglomerat, daca sunteti si voi de acord e bine sa incercam dimineata, poate e mai bine. Intentia e sa venim cu bbii, nu?
Nu am nici eu nimic impotriva sa imi dau numele - Roxana. Oricum apar in multe poze si s-a dus "misterul misterios". Pseudonimul l-am pus la plesneala si dupa aia m-am obisnuit cu el. Ba chiar imi place si as vrea sa raman cu el. Asa ca, te las pe tine sa decizi daca imi pui numele sau nu... Na' ca ma pricep si eu la delegat responsabilitati!. In loc de spital, poti sa pui poza de la cateva zile (cea cu patutul), oricum noi am stat in spital doar doua zile. De la botez ti-am trimis deja pe mail, iti trimit acum si pentru restul.
Acum cateva minute Petra a inceput sa gangureasca la taica'su! El facea gu si ea raspundea la fel. Nu mi-a venit sa cred dar am fost si putin geloasa... Avea o fatuca asa de scumpa si il sorbea din ochi cu maaaare atentie, sa prinda orice sunet.
http://community.webshots.com/user/sisi03
Sisi spune:
Am o mare dilema. Nu stiu cum sa incadrez varsta. Pentru perioada de intre o zi si o luna trec la o luna? Atunci intre 1 luna si 2 luni cat spun ca are - o luna sau doua? M-am zapacit asa ca nu stiu cum sa denumesc pozele. Voi cum ati facut?
Cristina, cum iti e mai usor, sa iti trimit pozele pe mail sau le iei de pe webshots daca iti spun care? Mie imi e tot una, doar ca nu stiu acum chestia asta cu varsta...
http://community.webshots.com/user/sisi03
cristinamh spune:
ei, sa vedeti ca ma crede nebuna lumea! zice ca nu am ocupatie si ca de-aia ma ocup de site... sotul meu e tare suparat, ca de cand lucrez la calculator el nu mai are loc de mine sa se joace. dar partea buna a lucrurilor e ca intaresc "legatura tata-fiu". e obligat sa se joace cu andrei. ma laudam cu ce-am facut fratelui meu, care se uita la lunga lista de bebei... si sotul meu ii spune ca mai vrem si sa ne intalnim "TOATE?!" "nu, probabil jumate de lista". si a zis ca ar vrea s-o vada si pe-asta, bebei+mamici+tatici la un loc. credeti ca avem loc sus la mall??? ex: 10 bebei=20 adulti+10 carucioare. daca duminica e aglomerat, cand atunci?
pozele pt backgroud sunt bune. cele in care e o singura imagine, ca 00206, 209, 227... imi place barza, parca s-a curentat saraca asa ii stau penele! daca imaginile aduc a jucarie sau au legatura cu viata unui bebelus sunt ok.
fetelor, cand vorbeam de nume reale ma refeream doar la prenume. uneori reiese din nick despre ce e vorba, dar alteori... ca sa vedeti despre ce vorbesc intrati pe site la cine sunt poznasii si tineti mouse-ul pe casuta mea sau a iulianei, fara sa dati click. am legat numele de casuta, desi imi dau seama ca nu toata lumea are poze pe net... o sa vad eu ce solutie gasesc pentru mamicutele fara site. acum ma gandeam ca in casutele respective sunt si tatici... daca vor, astept si prenumele lor!
ce ma fac cu andrei ca "naparleste"! mereu m-am stresat sa nu inghita fire de par, iar acum la el in patut e dezastru. parul de la nastere, care are cam 4 cm, a inceput sa cada... si cade... (tati zice ca naparlim amandoi in acelasi timp ). toata ziua stau si adun, si nu-l mai pun cu fata in jos ca linge tot ce prinde. aveti vreo solutie? mie mi-a trecut prin cap sa-l tin cu tichiuta, dar n-o suporta...
azi i-am dat suc de morcov... a mai incercat cinva sa faca? mie mi-au iesit dintrun morcov de vreo 20cm cateva lingurite. dintr-un mar mititel imi iesise o cescuta... asa de putin iese din morcov?! de placut cred ca i-a placut. am renuntat la lingurita si i l-am dat cu biberonul. l-a mancat tot. acum astept sa vad reactia. sper sa nu fie ca la mar.
cristina si andrei
ps. mesajul l-am scris ca de obicei pe zi, si il expediez inainte sa ma apuc sa citesc ce-ati mai scris! asa ca sa nu va suparati pe mine...
craluca spune:
Cristina, poza Ioanei nu apare pe site! Ai idee de ce?
Eu ies in fiecare zi afara, chiar daca uneori e mai rece, totul este sa nu ploua sau sa fie ceata deasa. De obicei merg in 23 August dar si in Titan este ok. Daca vrei, suna-ma la 0788 102 154 si iesim. Eu plec pe la 11.30 de acasa si stau in parc pana pe la 13.30.
Varsta mea trebuie citita invers la profilul personal ... asta este tot secretul!
Nu uita sa ma pui la socoteala pentru intalnirea de la Mall!
Eu ii dau bebelusei mele suc de morcov de 2 saptamani. Acum am ajuns la 50 ml pe zi si ies dintr-un morcov si jumatate. de saptamana viitoare vreau sa ii dau si suc de mere.
dana _ ene, sa ne vezi si pe noi cum stam langa patutul bebelusei si ii ascultam fiecare sunt si ne minunam si ni se pare ceva nemaipomenit! Adevarul e ca e tare veselandra si rade la oricine. dar se chinuie sa "spuna" cate ceva pana face "spumite" la gura si apoi se ineaca cu saliva! E mortala!
mihaela_s spune:
Fetelor sa ma considerati si pe mine alaturi de voi sufleteste la intalnirea pe care o pregatiti. Tare mi-ar placea sa vin si eu sa va cunosc ca imi sunteti toate tare dragi dar din pacate, nici daca veti mai face o intalnire in primavara, nu cred ca voi putea fi alaturi de voi, drumul pana la Bucuresti dureaza 10-12 ore si nici nu avem unde sta. Ei, dar ca sa fiu optimista, cine stie...
Cristina am sa mai caut ceva animalute si iti mai trimit.Numele lui tati e Ovidiu, mi se pare o idee buna sa-i pui si pe tatici, ca doar nu i-am facut singure! Dar atunci numele site-ului ramane "mamici"?
Raluca, sa inteleg ca Ioana are un fratior? Cati ani are? Si eu am o fetita mai mare care peste 5 zile implineste 7 ani. Poate schimbam impresii despre comportamentul celor mari vis-a-vis de mititei.
Noi ne pregatim de sarbatori. Nu cele de iarna ci cele de nastere:in 20 e ziua sotului meu iar in 22 a Dianei, asa ca sa te tii....fiica-mea are de gand sa-si cheme si cativa colegi acasa ca sa se distreze.
Silvia gangureste de cateva saptamani cu ghe, ghi, achii, iar cand se plictiseste de distractie si de gangurit incepe o miorlaiala de parca ar fi o pisicuta:aleeeeiii, aliiii,eeeee, cam asa ceva.Ii plac tare mult caruselul cu ratuste si animalutele din patut pe care le studiaza neincetat si ii mai place sa stea pe picioarele mele si sa povestim, asa stam fata in fata si e super incantata.
Cristina, acum am vazut pe site cu ingerasii la o luna cum se plimba literele dupa mouse, e tare dragut, ai niste idei super!
Va pup mamici si bebelusi.
Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
cristinamh spune:
sisi, varsta ma intereseaza doar ca sa stiu la ce capitol sa trec poza respectiva. daca tu vrei posa la 2 luni si are 1 1/2 luni, e alegerea ta! la fel de bine o poti pune si la 1 luna. eu cand le-am ales m-am chinuit sa le iau cat mai aproape de data de 2 a fiecarei luni.
pe webshot e o problema, cand ai facut albumul ai si-au facut propria dimensiune. dar si de pe mail tot download folosesc, asa ca... si pe mail pot veni cu denumirea corecta, ca sa nu ametesc bebelusii.
dana_ene, neaparat pe sub panza de mir sa ai un prosop gros, sa absoarba repede apa si sa tina de cald. sa ai pe suzy cu tine si un bibe mic cu ceai(mai bine le cari degeaba decat sa plangi...). la biserica am dar 300.000 la rezervare si nasa 400 la slujba. pt ce trebuie cumparat du-te si vorbeste cu preotul, ca o sa-ti dea lista cu ce trebuie. obiceiurile difera si de la biserica la biserica!. apoi, de ce ii dai vigantol cu lg? ca are picuratoare si ii poti pune direct in gurita. daca tii mortis la lg pune 3 picaturi in ea.
ooo, deja astept intalnirea de la paste! daca vin si fetele din new zeeland am da lovitura! oricum intentiones sa fac album separat pt fiecare intalnire, aparatul meu stocheaza cam 130 la rezolutie mica si vreo 45 la mediu. si le punem bine-nteles sa le vada lumea.
iuliana, intra pe site, uita-te la poze si la comentariile de sub ele si daca vrei sa adaugi ceva sub ale tale, scrie-mi. dar sa raman doar asa, emma, fara nici o lamurire... si fii tare cu socrii, mai e putintel. iti tinem pumnii la vaccin, si o sa t descurci. de fapt, cand am fost noi la vaccin, nu l-am tinut eu pe andrei, ci asistenta. o alta ii facea vaccinul. cred ca asa o sa fie si acum. ok, astept alta poza de la botez.
tigresa, cum sa venim fara bebei?! ar fi fost haios sa ne intalnim si cand eram gravide... si daca urcam toate pe aceeasi scara la mall poate o blocam!
cu fontanela stiam ca sunt probleme daca e prea mare... ca e prea mica n-am auzit pana acum. in schimb, am vazut la tv o emisiune cu sectia de ortopedie de la spitalul gr alexandrescu, si erau bb cu piciorusele strambe din glezna si le puneau cizmulite de gips la 1-3 luni si se remedia. dar daca depaseau varsta, pe la 8 luni ajungeau la operatie. ziceau ca depinde de dr ca sa depisteze din timp eventuale probleme, dar eu nu-mi aduc aminte sa-i fi studiat labutele. voi stiti ceva? (dupa nebunia cu asimetria pliurilor, mai lansez si eu una...)
Lista pt intalnire: roisin, oana_noemi, irinuca, cristinamh, tigresa. Asadar ramane pe 7 decembrie la ora 11am?
cristina
cristinamh spune:
iuliana, an nevoie de mailul tau. eu an sters ca nu mai aveam loc. trimite-l la chornoiu@icf.ro, ca iti trimite arhivele sotul meu de la servici
Yasmin spune:
Mihaela, greu cu adresa ta in yahoo, ca mi-e teama sa nu fie plina si te chinui cu atasatele.
oana_noemi spune:
Hop si eu!
Pt cristina: sper sa nu ploua sau sa fie prea frig! Eu zic ca dimineata la 11 nu e asa de aglomerat. Lumea, in general, dupa-amiaza are chef de plimbare! Eu vin cu tot cu catzel, cu purcel...Eu peste tot merg cu Erik, mai putin la epilat si coafor cand ramane cu tati acasa! Nu am pe nimeni cu care sa il las. Am intrat pe site si imi place! Bravo! Nu mi-am dat seama ca am trimis asa multe poze, decat dupa ce am intrat pe site. Scuze! Nu am preferinte in privinta pozei, iti las mana libera sa alegi tu, pe cea care iti place si are rezolutie buna. Referitor la nume nu cred ca e greu de ghicit cum ma cheama!
Alte detalii tehnice despre bb:
Apgar 9, ora nasterii 16:10.
Iuliana:
normal ca ai izbucnit la nervi! Asa se intampla mereu cand cineva tine in el. Cand nu mai suporta, spune tot ce il enerveaza, iar cei din jur se uita la el ca la nebun. Mai ales ca pt ei de multe ori pt cei din jur e ceva minor! Mai bine, spune-le tu usurel ce te
deranjeaza, asta in cazul in care se poate remedia situatia si nu bati toba la urechea surdului.
Succes la vaccin! Eu cand m-am dus cu Erik nici nu m-am putut uita, mi s-a strans inima, iar de felul meu nu sunt sperioasa si n-am nici o problema cu injectiile!
mai vroiam sa scriu, dar cum imi vin ideile in cocoloase...
Numai bine si sper sa ne vedem!