Bebelusi de aug-sept. 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Am uitat aseara sa scriu cateva detalii cerute.Data si ora nasterii :23.09.2003 ora 23.54 , nastere indusa.
Nu ma deranjeaza sa imi dau numele , chiar cu el ma semnez ,
Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

craluca, foarte dragut profilul tau personal... mai ales varsta! eu stiu ca toate vrem sa fim mai tinere...

Lista pentru intalnirea din decembrie - (propun 7 decembrie dupa-amiaza, sus la Mall): irinuca, cristinamh, oana_noemi, iuliana (cu sufletul alaturi de noi!)

sisi, pai daca stau sa-l pozez toata ziua normal ca am numai poze cu zambete. jucarelele din patut, daca te referi la cele cu bile insirate alea le-am primit de la un alt bebelus. dar la mine prin patut stau o sumedenie de animale si animalute. tot ce mi-am dorit e o lada plina cu jucarii. daca n-am avut-o eu, o s-o aiba andrei. maimutoii de plus ii strang de prin clasa a noua. acum am cumparat doar unii de cauciuc care chitaie, niste chestii de ros si ceva zornaitori.

craluca, de obicei merg in parc la titan, langa lac, ca e multa liniste. cand vrei sa iesim? numele imi spune ceva, ca e pe la guvern, dar nu suntem rude. noi nu avem rude in bucuresti.

am primit si "poeziile pt printesa", le-am studiat deja si am vazut multe pe care le stiam, dar mi-am adus aminte una care nu era pe-acolo! era preferata mea.

daca nu exista poze de la spital, pun prima poza, la cateva zile. mihaela, astept poza de la 3 zile. nu iti mai face probleme cu intarzierile, alte mamicute nu au trimis poze, sau nu au trimis comentarii si date. tu ai deja nota 10, ai trimis tot ce puteai pana acum.
in schimb uneori am primit multe poze (ERIK). aleg eu?! nu vreau asta. pentru toti ceilalti bebelusi, alegeti pozele (obligatoriu in denumire numele si varsta!!):
1. inainte de nastere (graviduta sau echo)
2. la nastere (sau imediat dupa)
3. 1 luna
4. 2 luni, si de aici asa mai departe.

+comentariul la fiecare poza, cu indicatia pt care e (asta si pe forum e ok, ca aici salvez paginile si e mai simplu decat pe mail)

ex:
la nastere: Silvia Petra. S-a nascut la Spitalul Judetean Satu Mare, 10 septembrie 2003, ora 13.00, 4000g , 51 cm, Apgar 9.
1 luna: Silvia Petra, 4.800 kg, 56 cm. "Are mama o fetita, frumusica foc..."

unele comentarii le mai iau din numele pozei. e bine si asa decat deloc, dar eu redenumesc pozele in album, si atunci pierd comentariul.

erik scumpule, la nastere iti pun poza cu tati. la 1 luna, erik pe ganduri. dar la doua luni sunt in ceata! da-mi de veste ce poza pun. si comentariile la fiecare, of course. daca vrei altceva, spune.

erik, horia stefan - nu am informatiile la nastere. ioana maria,radu petru=apgar? alexandru calin=ora?apgar?

emma - comentariul la poze (si sa nu uiti ultimele date...)

petra, ana miruna - info la 1 luna (kg cm) daca stiti, miruna-comentariul la poze

petra, nu am poza de la spital. ai una in patut cu ochii deschisi. o pun pe-aceea?

of, sper ca nu v-am stresat prea tare, dar pe masura ce lucrez si dau de probleme le notez...
eu as vrea ca pana la 1 decembrie sa fie gata 4 capitole: in burtica, la nastere, 1 luna si 2 luni. dar asta nu depinde de mine ci de voi.
in orice caz, nu promit sa updatez site-ul in fiecare seara. ce-am trimis pana acum a fost doar ca sa va vedeti cam cum vad eu prezentarea, si daca aveti ceva idei sa-mi spune-ti. intotdeauna e loc de mai bine, si daca ma lasa capul (si spatiul pe care il am la dispozitie) le pun in aplicare. multumesc pt laude si incurajari, si tin sa va spun ca neuronul meu se simte f bine de cand e pus la treaba!

daca e abrambureala in mesaj, scuze...

cristina si andrei

ps. criticile la adresa lui erik au fost scrise inainte de mesaj sorry

Mergi la inceput

ma gandeam la weekend pt intalnire caci sisi lucreaza in rest!

Mergi la inceput

am trimis din nou pe site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Ora nasterii lui alex : 23.54
Aici se dau 2 note (apgar) : 8 la nastere si 9 la 5 minute.Treci te rog cum vrei.
Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, eu am ceata pe creier acu' si un car de nervi de nu pot sa gindesc nica, asa ca mai explica o data la tanti aici ce comentariu la poze sa iti fac...asa mai pe larg, ca sa inteleaga si prostul din mine:))...iar datele ti le dau miine cind avem programare la dr la ora 11:10 dimineata, deci ora 21:10 la voi. Ufff..si mine avem si vaccinelul de la 4 luni. Sa imi tineti pumnii ca ma duc singurica fara sot si mor de frica.
Socrii mei nici nu mai vorbesc cu mine dupa ce am spus plina de nervi ca m-am saturat de atita caldura dupa ce in casa erau 27 de grade si copchilu' meu urla de o ora continuu.

http://community.webshots.com/user/emma_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, am s aiti rimit alta poza de la botez. Aia nu mi se pare destul de sugestiva.

http://community.webshots.com/user/emma_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Sisi, e scumpa foc Petra ta, si incredibil de durdulie!

Cristina, iti trimit pe mail restul de date, poate scot si o poza de la eco.

Venim si noi la Mall, probabil ca tot cu tati, altfel nu prea avem cum ajunge... Nu ma deranjeaza nici sa dau numele complet, Corina Gaspar este el, na ca l-am si dat!

Si eu am folosit scaun de masina, d-ala mare chiar, asta pana ne-a facut nasa cadou unul din ala tip scoica... sincer, in amadoua pare ca sta cocosata, dar se simte bine, nu e nemultumita. In cel tip scoica sta toata ziua in casa, ii agat jucarele de maner si e foarte vesela. Ba se uita si la televizor din el, cateodata am impresia ca o sa-mi ceara o cafea sau o bere, sa urmareasca vreun meci de rugby.

Iuliana, 27 DE GRADE? Da ce-s, frate, socrii tai, soparle, au sangele rece, pen'ce le trebuie temperaturi d-astea?

http://community.webshots.com/user/r0isin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Va scrisesem vineri si va spuneam ca asistenta m-a anuntat ca vine sa-i faca Oanei injectie cu Vitamina D3 200.000 U.I. Eram nedumerita atunci, dar, intre timp am vorbit cu femeia la telefon si mi-a explicat ca ii va face injectia asta fiica-mii pentru ca are fontanela maricica si Vigantolul se mai pierde pe lingurita, asa ca ii vor face doza asta de D3 injectabila, dupa care nu ii voi mai da Vigantol timp de 2 saptamani.

Miercuri sau joi merg cu ea la vaccin si am emotii. Sper sa trecem si noi cu bine peste asta !

Cristina, esti de apreciat, zau asa ! Esti foarte bine organizata, cred, daca reusesti sa te ocupi de site. Sa-ti traiasca puiul, ca tare cumintel este, daca o lasa pe mamica lui sa aiba grija si de "promovarea" bebelusilor nostri ! Oricum, ideea mi se pare foarte buna si ma incanta. Incerc sa-ti trimit si eu poze cu fiica-mea, poate ca azi o parte si saptamana viitoare altele, dar sa stii ca sunt 100% pentru !

Am reusit sa-l conving pe tati sa facem botezul mai devreme, adica pe 29 noiembrie (as dori eu !). Dar acum sa vedem daca vor fi si nasii de acord, pentru ca din cauza lor stabilisem initial data botezului tocmai pe la sfarsitul lui decembrie. Ei au ceva probleme perioada asta, dar eu ma cam indoiesc ca pana in decembrie le rezolva si nu vreau sa stau asa, la nesfarsit, cu Oana nebotezata.
Tocmai de aceea, in speranta ca peste 2 saptamani imi crestinesc si eu odorul, v-as ruga pe cele care ati trecut prin botezul bebelului sa-mi dati si mie cateva lamuriri, si anume:
- ce trebuie sa cumpere parintii (crisma, etc. ?)
- ce ar trebui sa cumpere nasii
- cat ati dat la biserica
- ce trebuie sa avem cu noi la biserica
- eventual alte sfaturi utile, in functie de problemele cu care v-ati confruntat voi.

Mai, cum stati cu ganguritul, ca pe noi ne topeste cu "galagia" pe care o face. Are program de gangurit dimineata si seara, timp in care scoate o gramada de sunete, rade si se distreaza cu manutele. Parca din zi in zi scoate mai multe sunete, preferatul ei este "G"-ul, pe care il moduleaza in toate formele. Am mai auzit si faze de genul "BUI" sau "ME" si stam amandoi, si eu si tati, cu ochii pe ea si ne bucuram la fiecare deschidere a gurii ei. Mare minune ! Din ultima saptamana are de lucru la greu cu mainile. Incearca cu disperare sa le bage pe amandoua deodata in guritza si daca prinde cumva un degetel, trage din el doar-doar o iesi ceva laptic de-acolo. Daca mai si gangureste atunci cand are mainile in gura, ies niste sunete de "ne udam" si eu si ta-su !

Cu productia de lapte stau critic. Adica, ii bag tzatzica in guritza mai mult pentru moralul meu, fiindca nu stiu daca mai trage ceva. Ar mai fi ceva laptic daca ma mulg, dar am impresia ca biberonul a castigat batalia asta, fiindca a devenit copila prea lenesa sa mai munceasca la sfarc, il molfoleste ca pe tetina si daca vede ca nu iese laptele asa usor ca din biberon incepe sa se enerveze, trage de sfarc si-l face prastie, da din maini si din picioare si se inroseste de nervi. Asa ca renunt, dar tare rau imi pare ...
Am ajuns deja la suculetul de morcovel pe care i-l dau cu lingurita, iar pe cel de mar il bea cu biberonul, ca-i mai multicel. Crestem, crestem...

Poate ca faceti o intalnire si prin preajma Pashtelui, asa cum propusese si Iuliana, ca sa se faca mai maricei bebeii si sa se mai incalzeasca putin vremea, astfel ca sa putem veni si noi, cele din provincie. Eu una as veni in conditiile astea, ca tare mi-ar place sa va cunosc !

Hai, ca mai "vorbim", va trimitem pupici si eu si Oana !

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Buna fetelor!!!

Ma inscriu si eu la intalnirea de la mall.Sper sa reusesc sa ajung.Voi intentionati sa veniti si cu bebelusii??

Horia Stefan s-a nascut pe 21 august 2003, ora 9:20 la Sp. Municipal, cu lungimea 48 cm si greutatea 3100g.
La 1 luna: lungimea 52 cm, greutatea 4300g.
La 2 luni: lungimea 57 cm, greutatea 5650g.

Irinuca: Da, tot pacienta dr.-ului Anca sunt. Intr-adevar, rezerva a fost super, mai ales ca am avut si ocazia sa o compar cu alta. Initial m-au trimis la rezerva 42, de 3 locuri, mai putin grozava. Pe urma am fost mutata la 45, dar nici astazi nu stiu de ce, ptr. ca nu eu am cerut lucrul asta .Asa se pare ca au primit instructiuni infirmierele. Dar de ce, si de la cine, e un mister. Oare cine se ocupa cu administrarea locurilor in rezerve??

Dana_ene: Ce stii despre fontanela? Eu sunt putin cam speriata ptr. ca baietelul meu are fontanela mai mica decat o au marea majoritate. De aceea ii dau doar o picatura de vigantol pe zi, si am redus doza de calciu pe care o iau eu zilnic.
Intr-un fel e bine ca faci botezul in post, o sa fie mai liber la biserica.La noi a fost super aglomerat, 6 botezuri in acelasi timp, cu o groaza de invitati la fiecare. Iti trebuie o panza alba de 2m patrati, o fasa, un prosop, un sapun, untdelemn si lumanare bineinteles. Plus cruciulitele de pus in piept.Toate le cumpara nasii.

Va pup!
Toate cele bune.

Mergi la inceput