Bebelusi de aug-sept. 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Cristina, ma uit la Brumarel si mor de drag. Tare e scump Andrei, iar poza aia cu zambetul care ne da gata, chiar m-a dat gata! De unde i-ai luat toate jucarelele atarnate pe la patut?

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sisi, nu stiu daca ai vazut pozele Silviei, care mai e si Petra, dar seamana foarte bine cu Petra a ta. Are aceiasi obrajori plinuti pe care imi vine intr-una sa o pupacesc si sa-i mananc.
Pupici si pe obrajorii Petrei tale.

Mihaela, Diana si Silvia

http://community.webshots.com/user/mihaela_s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Buna fetelor!!!

Ce de mai site-uri cu poze...o sa am la ce sa ma uit in timpul liber. Le iau pe toate la rand.

Intr-adevar, apropos' de mamici sexy, astept si eu ziua in care voi reveni la silueta de dinainte. De ingrasat nu m-am ingrasat deloc in timpul sarcinii dar ramane de luptat cu burtica. Zici ca sunt in 4 luni; mi-am luat si o bicicleta de fitness, nu prea e ptr. burtica, dar oricum conteaza. Pb. e ca nici nu vreau sa fac efort prea mare, datorita alaptatului. Ramane dupa aceea sa-mi reglez conturile cu silueta.

Irinuca, mi se pare mie sau bebe al tau a stat in acelasi patut cu al meu la spital?? Si tu ai fost tot in rezerva 45, ultima pe stanga??

Vroiam sa va intreb. Voi ati inceput sa folositi deja scaunelul ptr. masina?? Eu am unul care este valabil de la 0 la 18 kg, dar mi-e cam frica sa-l fortez pe bebe.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Tigresa – Da,da,da!!!Si noi am stat in rezerva 45.Ma,da ce ochi vigilenti ai!Super rezerva,nu?Noi cel putin ne-am simtit bine.Si tu ai nascut tot cu dr. Anca,nu?
Eu am luat scaunul de masina azi si ne-am jucat cu el prin casa si am vazut ca sta chiar bine in el.De maine ne gandeam sa-l si montam.

Cristina- Radu s-a nascut la Spitalul Municipal cu Dr. Anca Alexandru pe 28.08 la 9.05 cu 50 cm si 3300.La 1 luna avea 57 cm si 4750.La 2 luni 60 cm si 5800.

Vreau si eu sa ne intalnim!
Fetelor, e careva din Militari, sau Dr. Taberei sau din imprejurimi?

Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fetelor, salvez poze la ora asta
am mai trimis noutati pe site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina,in legatura cu site-ul, nu se pot vizualiza pozele marite.Stii cumva de ce?
Ai primit pozicile ce ti le-am trimis? Le poti folosi la ceva?

Mihaela, Diana si Silvia

http://community.webshots.com/user/mihaela_s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pozele marite se vor vedea la sfarsit, cand trimit tot. acum nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Salutare!

Am reusit si eu sa trimit pozele cu Erik pt site: iata si “datele tehnice”:
Data si locul nasterii : 31 August 2003, Bucuresti, Maternitatea Elias, Dr. Parvu prin cezariana
Greutate: 3600g
Lungime: 51 cm
La 2 luni: greutate: 5000g si lungime: 60 cm.

Daca ne vedem la mall eu vin si cu tati, ca nu se poate, altfel nu ma descurc, iar noi mergem peste tot impreuna. Pe Erik il pun in scaunelul auto. Am un scaunel in car ebb sta intins complet. Il folosesc si in casa balansoar, cand are nervisori. Am mai fost la mall cu el, o data si cu carutul, dar cu masina e mai comod in scaunel.
Eu zic sa nu ne intalnim in weekend, e f aglomerat ! Eu am fost odata cu el in weekend si era cam multa vanzoleala si zgomot, dar Erik a dormit tun !
Nu imi place cum sta in port-bb, parca se balangane cam tare, or e port-bb de kk (nici nu e de vreo firma buna)! Eu sunt mare amatoare de plimbarica asa ca spuneti mai repede cand v-ati decis !
Iuliana, fii fara grija ca ne intalnim si cu tine ! numai bine cand vii tu e caldurica si putem merge undeva la aer ! Nu suport iarna si frigul !

Dana_ene :
In spital, neonatologul mi-a spus sa ii administrez vit D numai picaturi si sa nu ii fac injectie ca nu este eficienta ! In “Mama si copilul” scrie ca se face injectie de vit D numai in cazul mamelor nedisciplinate si neconstiincioase, ceea ce nu e cazul tau. Plus trebuie avut grija cu hipervitaminoza de vit D e f periculoasa. Nu inteleg de ce asistenta vine sa ii faca Oanei vit D. Sunt grijulie, ca doar e tiza mea, nu-i asa ?

Am intrat acum pe site si simpatic foc! Sper sa mai existe si cand or fi copii mari. Imi place de tine cristina ca ai inspiratie. Eu uit de la mana pana la gura ce vreau sa scriu aici. Ziua imi vin tot felul de lucruri pe care vreau sa le spun si seara cand sa scriu uit tot!
Pupici dragi mamici cu copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

vreau sa rectific: erik avea la o luna jumate 5000g, la 2 cred ca avea 5250g.
nu ma deranjeaza sa imi dau numele real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Mihaela, am vazut-o pe Silvia si intr-adevar seamana la falcute si la expresie. Am tot vrut sa iti spun si eu asta dar am uitat ... ce sa mai zic de coincidenta cu numele, mi se pare un nume destul de rar si chiar e interesant ca s-au nimerit atat de "aproape".

Tigresa, eu am inceput sa folosesc scaunul de masina de mult, sa tot fie vreo luna jumatate, pentru ca nu am avut incotro. Dimineata inainte sa plec la munca trebuia sa o duc la mama si fiindca tot eu si conduc nu am avut alta sansa... La inceput adormea in el cu efect instantaneu, acum mai plange putin sau sta cu ochii mari si apoi adoarme. De vreo saptamana am convins-o pe mama sa vina la noi pentru ca e cam frig dimineata si mi se rupe inima sa o scot asa calda din patut si sa ies cu ea in "ger". Cred ca de asta a si racit putin atunci cand avea nasul infundat si vreau sa evit... Oricum nu cred ca pateste nimic de la scaun, mai ales de acum inainte.

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput