Mamici de mai-iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Multzumim Cindy !!!

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuClau spune:

Mie nu mi-a spus doctorul inca nimic de analizele astea. Cand ar trebui facute (in ce perioada a sarcinii?) Ziceti-mi si mie, ca incep sa ma sperii!!

Manu & burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Cred ca prin lunile 3-4, in caz de ceva, DOAMNE FERESTE, sa se poata lua masuri.

mi-a spus dr. ca pe 16 decembrie imi face si testul D3, la sange. am inteles ca e ceva pentru Down....stiti mai multe, va rog?

erikauta, mamicuta,
ce iti face maseluta?

uite, vezi ca ti-am facut versuri? :-)

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

Manu, nici mie nu mi-a dat nici un fel de analize, mi le-am facut eu, din proprie initiativa, asa, prin iunie, deci cu cateva luni inainte de a ramane insarcinata, pentru ca auzisem vag de ele si am avut catel toata viata. asa ca probabil o sa ti le dea mai tarziu. oricum, am observat ca fiecare doctor are obiceiurile lui.
cindy (9 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

madutza, sunt la primul copil.
Am citit si eu ca la prima sarcina misca pe la 4 luni si jum.,iar la urmatoarele sarcini mai devreme...De abia astept sa ma duc luna viitoare la medicul meu sa-i spun. Cred ca nici nu o sa ma creada.
In schimb, medicul de familie a zis ca este normal sa miste...
Colega mea mi-a spus si ea ca la fel i-a miscat bebe, mult mai devreme decat se astepta...
Nu conteaza, sanatosi sa fim !
Peste 2 zile, intru in 18 saptamani..
Va pupic pe toate !
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Doamne fetelor ati scris atat ca iar o sa trebuiasca sa scriu nu stiu cate mesaje ca sa raspund la toate mesajele, ca uit ca de obicei ce voiam sa spun la fiecare.
Oricum, in primul rand, La Multi Ani Alyssa . Numai bine de acum inainte, relele sa raman in urma si sa ai parte de multa sanatate si tu si toata familia ta, intelegere, iubire si numai momente de implinire (pe toate planurile). Sa ai un bebita sanatos si tu sa nasti usor. Pupicei.
Mai fetelor, de unde luati voi semnuletul ala cu Happy Birthday ca eu nu-l gasesc cu nici un chip. Si nici pe ala cu smiley-ul care sa rostogoleste de ras (ala chiar imi place mult, e mortal).
Crsi, noi suntem in saptamana mai "mica" decat tine, de-aia nu a mai zis nimeni nimic de miscat, sa vezi cand om simti cand una cand alta, ce discutii aprinse. Dar trebuie sa mai asteptam ceva, eu mai am mai mult de o luna :-(
Eu cred ca nu e anormal ca l-ai simtit mai devreme, ca bebe oricum face tumbe mult mai devreme, si ma gandesc ca depinde de anumiti factori, ca toate celelalte evenimente care difera de la o graviduta la alta, cat de rapede simti miscarile lui.
Tu il simti frecvent acum?

Pupicei.

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 11 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Madutza, nu iti face prea multe griji din cauza ranii pe col. Eu ma mir putin ca vrea sa o trateze acum, da probabil stie mai bine. Sora mea a avut o rana pe col si doctorul i-a spus ca la nastere se poate resorbi singura, daca nu ii va face atunci cauterizare. Nu a disparut, dar nu a avut probleme, a nascut normal, chiar dupa termen si bebe a fost perfect sanatos. Mama a avut o rana pe col si i-a trecut fara cauterizare. La noi a fost in familie ca si eu am avut una si inca urata dar am tratat-o acum cativa ani si acum e totul ok.
Anka, puteti avea acelasi UM dar ovulatia sa fi avut loc la date diferite si atunci bebe are varste diferite. unii medici merg dupa UM, altii, dupa ecograf si masuratori stabilesc varsta aproximativa a sarcinii.
Oanna, depinde cum a calculat medicul, mie mi-a calculat de la UM, tie proababil ti-a calculat de la probabila data a fecundatiei care de obicei e 2 saptamani mai taziu decat UM.
Noi folosim calculul de la UM ca sa putem face comparatie intre noi, referitor la anumite evenimente care au avut sau vor avea loc, ca aia e o data certa.
Irinusha, nu te necaji, si eu sunt ca tine, n-am inca pofte si ma uit cu scarba la mancaruri, si greata e permanenta nu scap de ea decat in somn. Din fericire insa nu vomit si cand incerc sa mananc, reusesc, uneori mai greu alteori mai usor, si e tare greu sa gasesc ceva care sa ma decid ca poate fi mancat.
Eu insa sunt in urma ta cu sarcina, sper cand oi ajunge la 15 saptamani sa nu mai am greturi, da cine stie. Si cum mi-e asa de greata, nici cu celelalte "pofte" nu mi se arata, asa ca sotiorul meu e la fel de nefericit ca al tau, desi vad ca nu zice nimic saracul cred ca vede cat de rau imi e.

Pupicei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

quote:
Originally posted by Irinel
Mai fetelor, de unde luati voi semnuletul ala cu Happy Birthday ca eu nu-l gasesc cu nici un chip. Si nici pe ala cu smiley-ul care sa rostogoleste de ras (ala chiar imi place mult, e mortal).
Pupicei.

Irinel, cand scrii raspunsul, in partea stanga la Smiles ai in partea de jos "Show Entire Smile List" .Apasa pe el si vei vedea toate Smilies care sunt disponibile

Claudia

Mergi la inceput

Mersic Claudita , nici nu-mi vine sa cred ca n-am vazut ca m-am holbat asa atent la toate smiley-urile da nici nu am citit ce scria cu albastru...
Vai ce mult imi place asta...
Acu sa nu credeti ca am dat in mintea copiilor...
...Pai de unde stiti ca am trecut de ea??...
Asa ca Irinusha, nu esti singura

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Pai, cred ca trebuie sa dam in mintea copiilor pentru ai intelege mai bine pe copii nostri.

Claudia

Mergi la inceput