Cum slabim (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Adreea, nu "trebuie" sa faci nimic din cee ce nu iti doresti sau nu poti face din motive obiective!!! E important sa tii o dieta care sa te satisfaca si pe plan emotional, altfel te stresezi aiurea si risti sa faci cura degeaba... Daca nu poti manca supa de varza, asta e si basta... Si eu am facut-o pentru detoxifierea organismului si pentru schimbarea metabolismului. Am de gand sa trec la Montignac, fiind ceva mai sanatos, de lunga durata - un mod de viata. Si noi, cele care avem probleme cu cantarul (minore sau majore), trebuie sa ne cam schimbam modul de viata!!! Eu asta intentionez sa fac si asta iti sugerez si tie. Sa incepi Montignac, fetele ziceau ca nu e complicat si nici scump. Si, neaparat sa incepi ceva forma de sport, fie el si "power walking" (plimbare in ritm alert timp de aprox. 50 min.-1 ora), mai ales daca nu ai timp sa faci ceva organizat, sa mergi la sala sau la inot.

Deci, nu te descuraja, nu e nici o tragedie ca nu poti tine regimul cu supa de varza (nici eu nu putut manca supa pana nu mi-am gatit-o eu asa cum am vrut). Multa bafta cu Montignac si poate ne luminam impreuna. Oricum, eu vreau sa incep cat de repede, dar trebuie mai intai sa citesc cartea. Si atunci cred ca voi incepe de prin 1 decembrie...

Succes in alegerile potrivite, Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut toate fetele!
Adi, multumesc mult pentru incurajari. Intradevar aseara, dupa ce am ajuns acasa si m-am inarmat cu o lingura, m-am decis sa fac o ultima tentativa. Din pacate am fost foarte aproape de la propriu. Asa ca m-am hotarit sa renunt la varza si sa tin metoda "totul pe jumatate " pina imi gasesc cartea lui montignac sa ma documentez
Adi, tu ce carte ai si de unde ai luat-o? Am cautat ieri in toate librariile ro de pe net dar nu am gasit nimic de montignac.
Va doresc la toate sa slabiti frumos si sanatos si va pup!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Eu am luat cartea lui Montignac de la o taraba din piata Moghiros, si acolo am gasit si cartea cu retetele Montignac pe care chiar am folosit-o. Nu costa mult, pana in 200000 lei amandoua.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Cand ai luat cartea si care este titlul exact? Sunt 2 volume ?!!!??? A slabit careva cu dieta Montignac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,
Eu am slabit cu Montignac, inca tin regim. Cartea se numeste "Ma hranesc, deci slabesc"- cea cu regimul. Cealalta cu retetele nu stiu, aceea este pentru perioada de dupa regim, cea de mentinere, dar si in prima carte vei gasi ceva retete.
Daca mai ai intrebari, nu ezita.

Ruxandra

Mergi la inceput

E complicat de tinut? E cu scheme complicate si imbarligate? Cartea te ajuta mult?

Mergi la inceput

Buna Furni,
Este foarte usor de tinut, nu trebuie sa cantaresti alimentele. Sunt cateva reguli de baza care trebuie respectate cu sfintenie, altfel nu slabesti. Cartea te ajuta sa intelegi procesul in sine. Vezi ca am postat eu regulile pe scurt la acest topic.

Ruxandra

Mergi la inceput

Auziti, da' meniurile le faci usor? Meniurile din carte sunt de facut si in Ro s-au sunt traduse (cu ingrediente de nu stii ce sunt)? Fetele care tin regimul, aveti retete usoare si testate de voi (nu d'alea de tipul spume cu avocado, pastravi cu migdale si alte complicatenii)? Monicaa, chiar poti manca snitele adevarate de porc si sa slabesti ???!!!

Mergi la inceput

... si mai razi si niste cascaval??? Pai eu ma ingras numai daca ma gandesc la niste snitele d'astea, parol!

Mergi la inceput

O sa iti raspund eu in locul monicai: da, poti manca snitele de porc cu cascaval ras....si vei si slabi. Si mie mi-a fost greu sa cred, dar am mancat chiar si ciorba ( fara cartofi si morcovi), friptura in grasime, conopida cu maioneza.....si am slabit.
Incearca...si ai sa te convingi. Trebuie doar sa respecti regulile...

Ruxandra

Mergi la inceput