Cum slabim (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Furni draga eu te cred ca nu-ti vine sa crezi..dar asa cum spune si Ruxandra ...functioneaza treaba.

Eu am acum o alta intrebare...
Poate vi s-a intamplat ca eu nu prea pricep de ce si cum.

So...de cand tin regim am avut 2 praguri..de aproximativ 4-5 zile.Adica cantarul a aratat aceeasi greutate.De fiecare data pragurile au venit dupa ziua in care am terminat ciclul.Si de fiecare data in zilele astea m-am subtiat vizibil si rapid..desi cantarul a ramas la fel.Acum tocmai am trecut de al 2-lea prag si in 4 zile am sarit 2 gauri la curea.
Are careva o explicatie????!!!!

Pupici si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare!
Azi mi-am luat si eu cartea "Ma hranesc deci slabesc" de la taraba din Rosetti - 80.000 lei si pina la ora asta mi-a placut ce am citit. Am de gind sa incep treptat prin modelarea obiceiurilor de cumparare a alimentelor caci asta cred eu ca este cel mai important, cel putin la mine. Ca degeaba vreau eu sa maninc disociat sau nu stiu cum daca imi umplu cosul cu cornulete, piscotele, ciocolata si alte chestii...
Furni, din ce am citit eu pina acum nu prea merge sa maninci snitele de-adevaratelea si sa slabesti. Dieta are doua faze: Faza 1 in care scapi de surplusul de kg, care este putin mai stricta si Faza2 de mentinere care este mai lejera si in care poti minca chiar si snitele dar numai in mod exceptional si in cantitati rezonabile.
Va doresc la toate spor la slabit! Pina una alta eu ma documentez si pina termin documentarea sa traiasca metoda "totul la jumatate"

Va pupicesc,
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Monica sa stii ca eu am observat ca sunt balonata si grea in zilele de ciclu, e posibil sa pastrezi apa in tesuturi....oricum eu ca sa evit probleme de genul asta ma cantaresc la 1 saptamana...si in felul asta progresul este evident.

Ruxandra
P.S. o explicatie stiitifica n-am ,din pacate

Mergi la inceput

Ruxandra la asta m-am gandit si eu, desi nu ma prea balonez in zilele cu pricina.Oricum nu e asa grav..adica nu ma stresaza ...dar mi-ar fi placut sa stiu de ce.
Asa sunt eu mai tzacanita...imi place sa am explicatii stiintifice pentru orice.

Andronix..reteta pe care am dat-o eu..apropo de snitele...nu sunt chiar snitele adevarate.Lipseste faina, uleiul e de masline si e putin (la tigaie de teflon buna ) iar 2 linguri de cas ras la 8 bucati mi se pare rezonabil.Oricum ramane ou cu cas in farfurie..deci nici nu-l folosesti pe tot.

Bafta la documentatie si spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Buna,

Se mai aliniaza careva la start la supa de varza maine???
Sau o sa alerg de una singura si ajug pe locul 2?

eu ma pun cap de lista:

oLo inaltime:1,74m greutate:66 kg obiectiv: -6kg

spor la varza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea30xi spune:

Dragele mele, am citit tot ce s-a scris pana acum despre dieta cu supa de varza si am reusit sa ma abtin pana in momentul acesta. Observ deja ca sunt fete care au renuntat sau sunt dejamagite de rezultate. Nu vreau sa descurajez pe nimeni insa...eu am tinut aceasta dieta acum 2 ani. Rezultatul: -4kg Rezultatul dupa 2 luni: +5 ...si nu va povestesc cat m-am abtinut de la mancaruri grele,dulciuri si alte alea! Nu va mai povestesc cum inghiteam acea ciorba de varza, cu cat chiiiiiiiiin...eram atat de bucuroasa cand vdeam ca ma suporta mai usor cantarul...DAR NU TINE MULT MINUNEA!!! Asa ca, fara sa supar pe nimeni, nici nu mai vreau sa aud de metode de slabit "iute si degraba". Vara trecuta am tinut o dieta bazata pe puncte, se aseamana cu regimul Montignac..aveam voie sa maninc ce-mi poftea pipotica dar nu aveam voie sa depasesc 40 puncte. Am slabit incet, sigur si sanatos!! Se regleaza metabolismul si nu este nevoie ca dupa un timp sa simti nevoia sa intri cu totul in frigider si sa nu mai iesi
va pup si va doresc..."subtiere" usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pupicei pentru toate fetele subtirele sau in curs de subtiere !

Dupa rusinosul esec cu supa de varza, azi dimineata mi-au auzit urechile urmatoarea intrebare: Al catelea regim este asta care il incepi si nu il termini? Asta in timp ce imi pregateam micul dejun proteino-lipidic... Ei bine, DA asztazi 21.11.2003 incep faza 1 din metoda Montignac. Imi doresc multa rabdare si chibziunta si mult spor la salbit!

Totusi, citind invataturile lui montignac nu m-am putut abtine sa ma intreb la modul cel mai serios cu putinta : Doamne, cum o sa trec eu Craciunul fara sa maninc deliciosul cozonac facut chiar de mine?
Este o intrebare la care nu am gasint inca raspunsul complet...

Oricum multumesc tuturor fetelor care m-au sustinut si m-au incurajat in deciziile mele, va multumesc ca sunteti aici si pot invata de la voi. Nu numai la acest subiect ma refer.

In incheiere dati-mi voie sa las aici pentru posteritate dimensiunile mele actuale: 1.70m inaltime si 84 kg

obiectivul vizat: sa pierd 15 kg

PS Monica, eu am citit reteta de snitele dupa ce mi-ai spus tu ca ai pus aceasta reteta. Intradevar in reteta este fara pesmet. In acelasi timp sunt insa de parere ca poti foarte bine in faza 2 sa maninci un snitel autentic sa zicem o data la 2-3 luni. Mai ales daca il insotesti cu alimente bogate in fibre ex: salata verde, pentru atenuarea urmarilor. Nu de alta dar fara snitele definitiv nu as fi fost capabila psihic sa incep aceasta dieta. Si nu numai snitele dar si alte delicii, vezi cozonac

Pupici multi si spor in cu kilutele si sa ajungem toate frumoase si apetisante...

Andreea

Mergi la inceput

Draga Andreea

Iti urez multa bafta si nu uita..suntem prin zona.Cand ai nevoie....
Cat despre dilema cu cozonacul...n-am raspuns.Si eu merg in tara de sarbatori si nu stiu cum am sa ma descurc cu prajiturelele.Mai vedem noi,ca pana atunci mai e.
Inca o data...spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Si daca de sarbatori ne bagam si noi picioarele in ea de dieta, si vom vedea dupa 02.01.2004 ce-o fi? Ca doar in 5-6 zile fara regim nu ne umflam vazand cu ochii, ce dracu! Asta nu e viata! Pai asa o vom duce toata viata????? Eu propun sa tinem pana atunci cum putem (mai este 1 luna, avem sanse mari) si daca in zilele alea vom pune 1- 2 kg la loc, da-le dracu, le dam jos in Ianuarie.Eu asa fac. Decat sa-mi curga balele in farfuria altora si sa stresez si pe cei din jurul meu, dandu-le explicatii cum ca sunt la cura (de sarbatori).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

In primul rind Salut!
Nu ma indoiesc ca ma veti primi si pe mine, sau???
Ce entuziasmate sinteti voi de Montignac!!! atit de entuziasmate incit m-ati facut sa sterg de praf cartea pe care o am de ceva vreme....
Mie insa, acum ca si atunci cind am cumparat-o mi-a produs o depresie...
Eu seara, acasa, dupa ce maninc pe la 21(alta ora nu am, din nefericire) daca mi se face pofta de "ceva bun" incerc un mar si, cind colo, ce sa vezi? rau mai mare ca asta nici ca im pot face!
Problema mea cea mai mare acum e ca eu vreau sa tin si postul si nu stiu cum le-as putea impaca pe amindoua!
Alta surpriza! tocmai ce ma obisnuisem cu orez fiert doar cu putin delikat si apoi combinat cu tot felul de legume. Aseara am avut parte de un alt dus rece: "OREZUL ALB E O GLUCIDA REA"

ce subterfugii as putea sa mai aplic fiindca de azi cind mi s-a facut frica de orez chiar nu mai stiu incotro sa apuc....

In privinta sarbatorilor, eu nu imi fac probleme: daca reusesc acum sa slabesc vreo 3-4kg inseamna ca totul functioneaza si o pot lua de la capat dupa. In general eu nu exagerez, dar cina aia la ora 21 ma doboara!

eu am de slabit vreo 15kg!

Mergi la inceput