Cum slabim (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Androix spune:
Madalina ne luam de mina! Cum sa nu te primim dar speram sa nu stam niciuna mult aici decat ca sa dam sfaturi despre cum am dat noi jos 15 kg.
In loc de orez iti recomand garnituri si salate din: rosii, spanac, andive, salata verde, telina, vinete, varza, fasole verde, ardei gras, dovlecel, ciuperci.
Si eu eram convinsa ca orezul cu pui si curry care este atit de delicios este dietetic . Nimic mai fals. La fel si cu cartofii fierti fata de prajiti...
Nu te deprima, omul chiar e logic si sunt convinsa de pe acum ca are dreptate. Sper ca luna viitoare pe vremea asta sa am si niste kg in minus care sa demonstreze concret ca are dreptate.
Monica multumesc mult!
Furni ai dreptate poate compensam altfel: asa ca daca vrem cozonac de sarbatori in ianuarie ne vedem la sala
Sa avem spor si sa auzim de bine!
puskin spune:
Buna Madalina,
Tocmai ma pregateam sa-ti raspund,dar vad ca mi-a luat-o Andreea inainte. Nu stiu insa daca vei reusi sa te descurci cu postul, fara carne si branzeturi.
Spor,
Ruxandra
anda spune:
salutare subtirelelor
am crezut ca ati disparut, ca de citeva zile se lasa linistea peste sobjectu asta, da vaz ca nu. tare ma bucur. am zis sa dau si eu raportul si sa sar cu neshte intrebari ca am intrat in ceata. reamintesc ca am inceput in 11 dieta cu varzau impreuna cu citeva fete. ei bine, s-a gatat aia cu minus 2 kile si am continuat cu montignac si s-a mai dus un kil. so is 3 in total, acu ma lupt cu al patrulea
deci, fetele cu montignac ziceti si mie urmatoarele:
-ce branza si mezeluri (salam, sunca) mancati? cu nume daca se poate va rog mult
-se gaseste undeva in tara asta painea, orezul si pastele montignac, alea negre urate si neprelucrate. vreau firme daca se poate plz
-cereale integrale?? ceata...plz help.
-voi chiar credeti afirmatia domnului M din pretioasa carte cum ca sportul nu slabeste? a fost cam singura fraza pe care n-am prea crezut-o...ummm
spor si ambitie :))
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
furni spune:
Ce bebit scump ai Anda, sa-ti traiasca! Iar miriapodul ala din foto e haios. Poate pui o vorba, dupa ce-o creste mare sa mi-l dea mie.
Daca tot ai incercat mai multe variante, care din regimuri ti se pare mai bun (rezultate versus frustrari)? Azi imi iau cartea si de luni cu toate panzele sus. Da' asa zice nenea M., ca sa nu facem sport?
Androix spune:
Madalina uite-te la retete montignac la in bucatarie. Am postat acolo 2 salate de post. In al doilea rind eu cred totusi ca poti sa tii post si sa urmezi montignac. Daca deprinzi principiile lui montignac adica sa nu amesteci glucidele cu lipidele, ca sa ma exprim super comprimat, atunci poti si singura sa inventezi retete sau chiar sa vezi ca unele mincaruri pe care le faceai corespund regulilor dar poate tu in trecut la mincai cu piine. Deci fa si tu ca mine: citeste mai intii cartea si apoi fa-ti in gind meniul tau.
Eu zic sa nu te descurajezi si sa renunti pentru ca tii post. Chiar si eu voi tine post ultimele 2-3 saptamini.
Capul sus!
Anda, felicitari! Fetele ca tine ne dau curaj in continuare! Deci daca mai suntetzi care aveti rezultate bune spuneti-ne si noua nu le tineti numai pentru voi!
Eu am mincat azi salam de vara uscat nu mai stiu ce nume are...
Dar asta este un mic dejun exceptional deci miine bag fulgi de ovaz si lapte degresat. Piinea este o problema ca nu poti sti daca e cu coloranti sau chiar e buna. Eu una nu cumpar decat pe cea care are in compozitie si tarite care se vad cu ochiu liber si de gasit o gasesc in locul obisnuit de unde cumpar eu si piine alba. Orez si paste in schimb nu stiu, nu m-am gindit inca la asta! Cereale integrale nici eu nu stiu prea bine ce inseamna dar cred ca sint cereale fara adaosuri de miere, caramel si alte alea. In traducere libera cereale goale. Poate ne lumineaza altcineva. Cereale de tot soiul si fara adaosuri de zahar si mai stiu eu ce prostii se gasesc in hala la Obor. eu de-acolo mi-am luat fugi de ovaz. Cit despre sport eu nu am ajuns la afirmatia asta inca, poate e mai pe la sfarsit dar eu cred ca o spune in ideea ca daca faci sport nu are nici un efect daca te duci apoi si maninci cartofi cu orez si macaroane cu zahar. Altfel nu cred in aceasta afirmatie, adik ca nu ajuta deloc.
Sa avem spor!
Va pupicesc,
Andreea
anda spune:
quote:
Originally posted by furni
Ce bebit scump ai Anda, sa-ti traiasca! Iar miriapodul ala din foto e haios. Poate pui o vorba, dupa ce-o creste mare sa mi-l dea mie.
Daca tot ai incercat mai multe variante, care din regimuri ti se pare mai bun (rezultate versus frustrari)? Azi imi iau cartea si de luni cu toate panzele sus. Da' asa zice nenea M., ca sa nu facem sport?
multumim multumim :)) furni draga miriapodu ii pe moarte, adica i-or eshit caltzii si picat fo 3 picioare. foxt jucaria preferata, da' tare muncita si roasa, sarmana :))
regarding the diete, ce po' sa zic?! am ajuns la acea concluzie la care ajunge toata lumea dupa ani de chinuri. nu merge decit cu mancat rational, fara porcarii, nu dupa 6 seara si muult sport. nu exista dieta miraculoase, cel putin eu n-am gasit...
am inceput in 11 cu varza ca sa am motiv sa continui cu montignac. adica sa vad si eu, acolo 2 kile minus. montignac merge incet dar nu ai frustrarile cu privatiunile de la mancare.
eu am avut dupa nastere n-shpe kile...nu mai zic ca mi-e rusine. oricum in sarcina am pus enorm ca n-am avut frana. de atunci ma tot lupt. am ajuns la 70 (inspre 69 :))) si am 170. nu par chiar rotonda, da' nu incap in hainele vechi care is cam 3 dulapuri. asa ca am zis ca ori intru in ele de data asta, ori le arunc. si n-am de gind sa le arunc :))
chestia faina ii ca dupa montignac crescut levelu de energie de nu-mi vine sa cred...
kip in taci
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
puskin spune:
Buna,
Declar urmatoarele :am 1.65m, cantaresc acum 67kg dupa 1 luna de Montignac, si vreau sa ajung la 58kg.De sarbatori iau o pauza de maxim 1 sapt in care o sa mananc ca de regim ( friturici, salate, gogonele, nu sarmale) dar si cozonac si ceva prajituri ( dar moderat).
Sa va spun putin de cerealele integrale: eu am gasit un amestec de fulgi de grau, ovaz, secara, stafide,fara zahar, firma se numeste SANOVITA si am gasit la Angst in DR Taberei si la Billa. La Mega Image am gasit Brown Rice, nu stiu din pacate firma de pe cutie.
Daca-mi mai amintesc ceva folositor va spun.
Ruxandra
Sabina spune:
Fetelor, am si eu o problema mare.De o saptamana am tinut Montignac si am slabit un kil si ceva, f. bine in opinia mea, pt. ca nu mai am de slabit decat inca vreao 3 kile( asat ca sa fiu la categoria se lovesc oasele unul de altul, ca am 1.62 si 51 de kg., insa sunt depuse aiurea rau, asa ca monignac mai reduce din sunculite...) Insa am facut gripa...rau de tot...sotul meu zice ca de la regim, sunteti de acord? Oricum l-am pus in cui deocamdata, la atat miere si sirop de tuse...am mai bagat si painica sau orez cu pui, ca de...sunt racita!
Am facut bine, sau faptul ca nu mancam paine n-are nici o treba cu boala?( mai ales ca mananc fructe din plin)
Va pup!
Sabina & Sofia Galagia
petra spune:
Of,of slabitul asta, ma macina si pe mine. Cum tin regim mai dau jos si cu destula usurinta, cum mai mananc si eu ceva, gata se pune la loc. In orice caz o mare parte de vina o are si lipsa de miscare de care am parte aici. La servici stai pe scaun, apoi in masina si ce-ti mai ramane mai faci un pic de miscare, pe langa aragaz sau masina de spalat. In Ro. mai mergeam de la piata cu 2 sacose plinute, mai urcam caruciorul 3 etaje , mai...mai...dar aici nu se prea intampla astea.
Or fi scuze, ca salide fitnes sunt gramada, dar mai ramane timpul liber o problema.