Cum slabim (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Androix spune:
Multumesc Anda. Si eu tot asa ma gindeam sa tin cura cu supa de mai multe ori si intre sa tin montignac si sa incerc sa fac si putin sport. Sa vad poate "il pacalesc" pe al meu sotz sa luam si noi o bicla de prin metro sau de undeva dar asta cam pe luna viitoare cand in sfarsit ajungem si noi la zi cu toate daravelele.
Va pup, fetele si dati inainte cu supa!
Andreea
PS Eu am inceput deja de azi sa ma antrenez, adik sa beau 2 litri de apa ca eram deficitara la capitolul asta dar am trecut deja de primul litru, desi cred ca o sa ma mut la toaleta ca oricum o vizitez din 10 in 10 minute. Este normal atat de des?
puskin spune:
Monica,
Cele 4 kg le-am dat jos in 3 sapt si jumatate ( luni fac 4 sapt de regim).
Curmalele contin foarte mult zahar, nu cred ca putem manca ( si mie imi plac foarte mult....din pacate).
monicaa spune:
Multam Ruxandra.Avem eu o presimtire proasta apropo de curmale dar asta e.
Eu fac luni 5 saptamani si 2 zile si am slabit 8 kg.Eu ma cantaresc dimineata la aceeasi ora si stiu ca cifrele respective nu spun adevarul absolut(adica am inteles ca e bine sa te cantaresti in fiecare zi si la sfarsit de saptamana sa faci o medie) dar daca scad e bine.
Plus marea reusita..de 2 saptamani m-am lasat de cafea si fac pe dracu in patru sa mananc in fiecare zi la aceeasi ora.De 2 ori pe saptamana ajung acasa dupa 8 jumate si atunci de obicei mananc fructe sau un iaurt.
Bafta in continuare
DARAEL spune:
Metoda mea de a ma mentine "dupa" este "TOTUL PE JUMATATE", adica mananc doar jumatate din cat pun in farfurie. Si, culmea este ca merge si nici nu mor de foame. Iar de slabit mai mult, atunci nu slabesc - si mananc si din toate... CA ALTFEL
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Androix spune:
Darael, super ideea cu totul pe jumatate dar eu sunt asa de incat as fi in stare sa imi pun de doua ori la rand in farfurie. Nu, acum serios vorbind defapt aici trebuie eu sa umblu serios la cantitati. Si mai ales cand sunt acasa adik seara si in week-end...
Scarmanus, ai toata stima mea! Sunt in totalitate de acord cu tine in ce priveste sanatatea dar pur si simplu nu am atita vointa ca tine sa fac putin sport. Ai sa razi, stiu ca ma cam contrazic, dar o buna bucata de vreme am fost absolut de parere ca la cit sunt de mincacioasa sportul este singura solutie, iar sanatatea nu trebuie pusa in pericol mai ales cand incerc sa fac bb. Acum am ajuns la concluzia ca imi trebuie un punct de unde sa incep ca sa fiu motivata sa merg mai departe si chiar sa fac mai multa miscare. In orice caz eu te admir pentru vointa ta si nu mai retin in afara de miscare tii si ceva regim sau nu? Daca nu tii esti super tare!
Succes la toate fetele si sa slabim frumos si sanatos!
Andreea
monicaa spune:
Nu.
Tin Montignac si fac gimnastica si multa miscare.
Apropo..daca vrei..eu mi-am cumparat o carte de retete pentru Montignac, dar sunt pe criteriul bucatariei nemtesti.
Daca vrei poti sa-ti dau ceva retete, gen Andivele gratin pe care am posta-o deja,cu ingrediente care se gasesc si in tara.
Floare de Colt spune:
Monica, deschide si tu te rog frumos pe forumul "la bucatarie", un subiect cu retete Montignac si da-ne si noua cateva. Poate mai sunt si alte fete care au retete care pot fi aplicate.
Te pup,
Camelia
monicaa spune:
Sa traiti...m-am conformat.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16923
Deci 'La Bucatarie'...'Retete Montignac'.
Pofta buna fetelor
PS Scuzati traducerea dar germana asta ma omoara.Daca vedeti verbul la sfarsit nu va mirati.