Cum slabim (6)
Raspunsuri - Pagina 4
adimercedes spune:
Androix, scuze, dar eu si inca 2 fete am inceput mai repede. Eu am avut motive intemeiate, ca pe 23 plec din tara si iti dai seama ca nu pot lua oala cu supa dupa mine. Dar eu te sustin si iti urez bafta. Nu prea stiu cat de des o sa pot intra pe DC in acea perioada, dar sunt alaturi de tine cu gandul.
Hai ca poti!!! Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
DARAEL spune:
Si iata ca a venit si ziua 4 – fructe si legume, banane si lapte degresat… Gut, gut, dar o sa adaug si un pic de cacao ca nu suport laptele de cand eram kinder si bunica m-a umflat ca pe gasca cu lapte “ca asa cresc copii mari si frumosi” !!!
Succes tuturor mancatoarelor de varza ! Hm, cand ma gandesc ce “pofta” le facem celorlalte “luptatoare pe frontul kilogramelor” care folosesc alte regimuri…
DARAEL – slabind pe zi ce trece !
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DARAEL spune:
Am revenit pentru oLo si Catalina_Anca, dar si pentru Androix: la sugestia lui adimercedes, o parte din “doritoare” au inceput in 11. Dar asta nu trebuie sa va fie impediment – lansati o provocare pt. luni, 17.11.2003 de ex. SI INCEPETI !!!
Pentru monicaa: imi pare nespus de rau pentru sora ta. Daca o sa gasesc ceva prin carti sau pe la prieteni, o sa iti trimit vreo reteta pentru problema ei. In rest, referitor la aceasta ”cura de 7 zile”, ea este destul de relaxanta daca ai ceva talent gastronomic si daca nu esti prea pretentioasa. Iar pentru deficite majore, cred ca nu este cazul sa vorbim dupa numai 7 zile, mai ales ca regimul este urmat de persoane cu marime XXXXXXL… sa nu rada cineva !!!
Succes tuturor !
DARAEL
PS> Nu sunt fan “7 zile”, ci doar incerc si astaaaaaa…
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DARAEL spune:
Ce frumos am scris si eu si adimercedes... PARCA AM FI COLEGE DE SUPA !!!
DARAEL
simonaM spune:
pt valentinag.draga valentina tu poti sa pui o linguriga se ranch dietic sau o lingurita de ulei de masline si un pic se sare ,dar nu multa.in zilele cu salata numai salata se maninca nu alceva .iar a doua zi poti sa maninci numai fructe dar nu ami mult de 800 gr pe zi si pe urma lapte si tot asa.succespt fetele cu supa de varza(eu am citit o reteta in care se pune in loc de ceapa se pune cozi de ceapa verde o legatura si un dovlecel.astept sa imi raspundeti.pa la toate si bafta la supica de varza.mona78
puskin spune:
Am reusit sa-mi procur in sfarsit un cantar si sunt tare multumita de ce imi arata, adica 4kg mai putin ( acum am 68kg, am plecat de la cel putin 72kg) si sunt tare motivata sa merg mai departe. Mi-am propus sa mai "scap" de 5 kg pana la Craciun, si dupa aceea pana la primavara inca 3kg, adica sa ajung pe la 60kg, greutatea la care arat si ma simt cel mai bine.
Va mai dau raportu' din cand in cand sa va spun cum mai merge.
Va pup pe toate si va doresc sa fiti tari si hotarate!
Ruxandra
monicaa spune:
Buna fetelor
Ruxandra felicitari pentru cantar.E tare incurajator sa vezi cum scad cifrele de la o zi la alta (eu am electronic..de asta o tot dau si cu gramele cand raportez).
Darael danke pentru ce ai spus dar de obicei problemele hormonale tot hormonal se rezolva si in timp.Noi speram ca pana la urma va fi bine.
Cand despre XXXL cine sa rada??? ciob de oala sparta?? eu am de dat jos 25 kg
Mult succes fetelor si raportez cand o sa ajung la -9 kg.
Apropo Ruxandra...ce stii de curmale? putem manca? nu de alta dar mi-e un dor de ele ..eram un adevarat fan.
Androix spune:
Adimercedes, iti multumesc pentru sustinere. Bafta si tie! Ce rezultate aveti in a4-a zi, fetelor? Si mai ales care este secretul de a te mentine dupa ce termini cura? Pentru ca asta este perioada de care mi-e cel mai teama, nu cura. Cura este un exercitiu de vointa. Doar am reusit eu sa ma las de fumat. Dar ce fac dupa? Anda, mai zi-ne din experienta ta cu supa... Cum ne mentinem dupa?
Puskin, in cit timp ai dat jos 4 kg?
Am mai auzit ca supa de varza miroase urit... E adevarat? Nu de alta dar nu as vrea sa ma stie toti colegii avand in vedere ca va trebui sa vin cu varza dupa mine la munca.
Bafta multa fetelor in a 4-a zi! Ati ajuns deja la jumatatea curei! Mai e putin, iar rezultatele sunt pe masura! Va tin pumnii! Ma gindesc ce bine o sa ma simt cand o sa pot purta iar o fusta mai scurta si cand o sa incap in blugii de anul trecut!
scarmanus spune:
Dragelor,
Sper ca nu am devenit prea pisaloaga cu refrenul sanatatea intai. Adevarul e ca pisaloaga au ba, eu tot pe a mea o tin.
Voiam sa va dau vestea mare ca am mai dat jos un kilogram, adica 8 cu totul. Si inchipuiti-va ca azi am paste cu sos de rosii, busuioc si usturoi l apranz!!! De nu ma duc eu direct pe catwalk dupa sta sa-mi ziceti "cutu" (hai ca puteti sa-mi ziceti de pe acuma!)
Spor la treaba tuturor!
Va pup,
scarmanus
anda spune:
quote:
Originally posted by Androix
Adimercedes, iti multumesc pentru sustinere. Bafta si tie! Ce rezultate aveti in a4-a zi, fetelor? Si mai ales care este secretul de a te mentine dupa ce termini cura? Pentru ca asta este perioada de care mi-e cel mai teama, nu cura. Cura este un exercitiu de vointa. Doar am reusit eu sa ma las de fumat. Dar ce fac dupa? Anda, mai zi-ne din experienta ta cu supa... Cum ne mentinem dupa?
Puskin, in cit timp ai dat jos 4 kg?
Am mai auzit ca supa de varza miroase urit... E adevarat? Nu de alta dar nu as vrea sa ma stie toti colegii avand in vedere ca va trebui sa vin cu varza dupa mine la munca.
Bafta multa fetelor in a 4-a zi! Ati ajuns deja la jumatatea curei! Mai e putin, iar rezultatele sunt pe masura! Va tin pumnii! Ma gindesc ce bine o sa ma simt cand o sa pot purta iar o fusta mai scurta si cand o sa incap in blugii de anul trecut!
merge, merge varzaul. zi de banane si lapte. supa nu miroase nicicum altfel decit o ciorba de legume normala....al meu sot chiar zicea ca ce bine miroase si ca ar vrea si el cu fo 3 linguri de smantana. :))
dupa varza, daca n-o iau razna intre timp, mai bag o saptamana si apoi montignac care mi se pare sanatos si la mine functioneaza. ca sa nu te ingrasi trebe sa ai limite dupa, adica vechea poveste..gratare, salata, lactate, nemincat dupa 7 seara si daca se poate sport. eu ma dau cu bicicleta eliptica. juma de ora pe zi dupa ce adoarme edi :)) zic ca-si face banii. de la metro...
traiasca blugii de dinainte de sarcina...mai umpic si pot sa-i inchei. bine ca nu i-am aruncat ca initial am zis ca nu mai incap in ei veci...
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/