Cum slabim (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Salut, fetele !!! La mine, ca la altele cateva de pe aici, a fost a patra zi din cura de varza, dar am cam luat-o prin balarii !!! Am rontait niste popcorn cu mama mea. Nu am mancat aproape deloc azi si nu am pus in gura pic de supa super iute de varza . La sport nu m-am dus. Sa-mi fie MAAAREEE rusine!!!

Eu fac aceasta cura sa mai scap de vreo cateva kg, nu se duc ele prea multe jos, ca fara sport tot aia e. Insa vreau sa imi schimb putin metabolismul si, cand termin cu dieta asta, trec pe Montignac - poate citesc si cartea pana atunci...

Va urez un weekend placut si usor digerabil! Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Adimercedes, iata, gasca te sustine moral si “iti iarta” popcornul… dar te indeamna in ce-a de-a 5-a zi sa ramai totusi intre cele 300g de carna si 6 rosiiiiiiii… brrr, nici in salate nu puneam odata 6 rosii !!!

Sus moralul, ca deja slabim… iar effort facem oricum: CU TASTATURAAAAAAAAA !!!

Darael... Ce Pofticel... !!!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dava spune:

Oare se pot combina fructe cu branza in regimul Montignac? Stie cineva? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna Dava

Una din regulile Montignac e sa nu combini fructe cu nimic si sa le mananci dupa minim 4 ore dupa ce ai luat masa sau dimineata pe stomacul gol, cu jumatate de ora inainte de a lua micul dejun.
Deci la intrebarea ta raspunsul e NU.

Mergi la inceput

Multumesc, Monicaa! Ma gandeam si eu ca, daca se combina legume si branza, poate merg si fructele. Dar, daca asa e legea... asta e!

Mergi la inceput

Mai am o intrebare: o ciorba facuta cu muuuulte legume se recomanda in aceasta dieta (Montignac)?
Gata, de acum incep sa caut retetele in Internet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna Dava,
Poti manca supa cu multe legume, dar in care sa nu pui MORCOV, CARTOFI,MAZARE SAU FASOLE BOABE. Poti pune ceapa, telina, fasole verde, conopida, pastarnac, verdeturi.

Mergi la inceput

Aha! Si banuiesc ca nu merge alaturi nici o felie de paine, fie ea si super gustoasa paine neagra, de secara. Citesc in paralel despre aceasta dieta si mi se pare faina. Cam multe grasimi, dar putem alege sa nu mancam atatea. In rest, principiul suna logic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

am tinut si eu cura cu ciorbita de varza de fapt sunt in a sasea zi.Am o problema azi toata ziua am avut niste arsuri in stomac groaznice am ros 4-5 maalox si inca ma racaie, azi am mancat vita plus salata verde si bineinteles supa.
manie am orez cu frcute si legume si spre sa imi treaca durererile de stomac ca nnu as vrea sa atentez la iaurt tocmai la final ca tiganu la mal.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Flavia

am tinut si eu cura cu ciorbita de varza de fapt sunt in a sasea zi.Am o problema azi toata ziua am avut niste arsuri in stomac groaznice am ros 4-5 maalox si inca ma racaie, azi am mancat vita plus salata verde si bineinteles supa.
manie am orez cu frcute si legume si spre sa imi treaca durererile de stomac ca nnu as vrea sa atentez la iaurt tocmai la final ca tiganu la mal.
Flavia

Bine ai venit in clubul ronataitorilor de varza ! Arsurile arata ca ai avut o anumita problema cu stomacul, probabil o gastrita hiperacida anterioara acestui regim. Ce sa zic ? Regula numarul unu este sa nu urmezi un regim care sa-ti faca rau, asa ca eu iti sugerez sa intrerupi si sa treci pe o alimentatie usoara, ca de copii mici macar pt cateva zile, cu mancaruri usoare, eventual "totul pe jumatate", dar cu mese dese.

In rest, multumim pt suport si iti tinem pumnii sa te faci bine !!!

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput