Ati nascut pe cale naturala sau prin cezariana?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Si eu am tot doua cezariene la activ...La cerere...

Laura si bebitele: Bianca (4 1/2 ani) si Ramona (1 an + 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu am nascut pe cale naturala dupa un travaliu de 12 ore.Am fost foarte optimista in ceea ce priveste nasterea,poate datorita faptului ca unele cunostinte de-a mele au nascut foarte usor si durata travaliului a fost foarte scurta.Daca as mai fi insarcinata as opta pentru operatia cezariana.Mult succes!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Naturala, nemedicata, durata: 45min. Cool!!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu am nascut prin cezariana si pt. ca am vrut, dar si pt. ca nu se putea altfel, riscurile fiind prea mari pt. amindoi: sarcina era depasita, colul era spastic, nu se dilata desi aveam contractii de mai multe zile, iar eu fac crize de tahicardie paroxistica cu extrasistole ventriculare si, dupa cum le-am spus tuturor care ma intrebau de ce vreau sa nasc prin cezariana: chiar daca ar fi un risc de 1%, eu nu vreau sa mi-l asum, eu vreau sa-mi cresc copilul! Cam asta-i tot.

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Pe cale naturala, relativ usor.
Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silan spune:

Eu am nascut prin cezariana,la numai 7 luni jumate, fiindca aveam placenta praevia.Mi-am revenit foarte repede, taietura este mica si nu mi-a creat probleme deloc.in 5 zile fugeam pe scarile spitalului. Adevarul este ca in Romania ,,a naste in conditii omenesti,, este o ineptie. Am avut ocazia sa petrec cateva ore in sala de travaliu, iar modul in care erau tratate femeile este inacceptabil. Asistentele se uitau la televizor iar bietele femei se chinuiau groaznic. Din partea asistentelor se mai auzea si cate o replica de genul: ,,ti-a placut sa te f... acum taci si indura,, (scuze limbajul, dar asa au spus.)Nu calmante, nu consultatii nu nimic.Eu am avut bani si de aceea nu am avut probleme dar cele care nu au sunt tratate mai rau ca niste animale. Daca ar fi sa aleg modul cum as naste, as alege cezariana. O recomand celor care au o toleranta scazuta la durere si probleme de sanatate. Cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

In Romania, am nascut prin cezariana, cu toate ca doream sa nasc normal. Am facut ce mi-a zis doctorul meu in care aveam mare incredere, si totul a fost foarte bine. M-am refacut repede , acum taietura nici nu se cunoaste(s-a mirat si o doctorita de aici, ca nu vedea taietura de la cezariana!)nu m-a durut nicodata operatia si de infectare nici nu a fost vorba.Sa-i dea D-zeu sanatate acelui medic cu mana si suflet de aur!
Am cotizat si eu acolo ceva mai mult simbolic, pentru ca asistentele se miscau ca pe ata, erau dragute si atente, medicul acesta fiind si sef de sectie, si pe cat de bland era cu pacientele lui , pe atat de corect si dur era cu asistentele carora le cerea sa-si faca treaba bine . Im primele 2-3 zile dupa operatie, femeile care serveau masa, ne aduceau la pat masa, daca ziceam ca nu putem sa ne ridicam din pat, si daca vroiam un ceai ceva ne faceau. Poate pare paradoxala aceasta situatie vis-a-vis de ce grozavii au mai fost povestite aici, intamplari de groaza de prin spitale, dar in cazul meu asa a fost cum am povestit, si asta s-a intamplat in Romania. Deci se poate si acolo sa fii tratat in conditii bune, depinde pe mana cui incapi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am nascut pe cale naturala, nasterea fiind indusa, deoarece aveam 42 saptamani de sarcina si bebe nu vroia sa vina pe lume. am avut travaliu lung si foarte dureros, contractiile nu erau bune si era sa ajung la cezariana. noroc ca totul s-a terminat cu bine. am ramas cu teama cumplita de nastere naturala, si acum visez noaptea suferinta de atunci. nu cred ca as mai putea sa trec prin asta. data viitoare voi alege ori epidurala, ori cezariana (asta ca ultima metoda). oricum, nu mai vreau sa traiesc momentele acelea cumplite.

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinanunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Mica cezariana, cum se numeste stiintific, asta inseamna cezariana cu un copil foarte mic. Pustoaica mea a avut 1,700kg si din motive medicale n-am nascut-o normal. Nu stiu ce sa spun, daca as fi din nou insarcinata, cred ca mi-ar fi teama sa nasc natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Am nascut prin cezariana in primul rand pentru ca am avut de prin luna a 7-a o hipertensiune indusa de sarcina. In plus BB a avut perimetrul cranian destul de mare (42 cm) si cordonul ombilical infasurat de doua ori in jurul gatului. Asa ca nici nu s-ar fi putut altfel sau ar fi fost ingrozitor!
M-am refacut destul de repede as spune si pana acum (sunt aproape 11 luni de la nastere) n-am avut nici un fel de probleme.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput