Mamici de martie-aprilie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Camelia, eu maine intru in saptamana 16 si pana acum nu cred ca am luat mai mult de 3 kg (din fericire!) - desi ma consideram o predispusa la ingrasare. Cred ca depinde de fiecare persoana. Eu cunosc persoane care au luat 28 de kg si la 5 luni dupa nastere aratau ca fotomodelele, fara eforturi reale. Curaj, deci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

salutari la burtici!

camelia,nu te ingrijora ca si eu am pus tot 8 kg pana acum (sunt in sapt. 23 si 2 zile). cred ca depinde de fiecare organism...
dr mi-a spus sa evit dulciurile, dar eu nu prea mananc dulciuri de obicei si uite ca tot m-am ingrasat!!

bine ai venit si sarcina usoara oana!!

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Mie mi-e teama sa ma urc deocamdata pe un cantar....desi toata lumea imi spune ca in afara de burta, care se vede bine, in rest nu m-as fi ingrasat. Oricum, pe burta am pus mai mult ca sigur cel putin vreo 5 kg, daca nu chiar mai mult.

Aaa...chiar...am zis ca fac sondajul de opinie de dimineatza, dar am uitat ....
La eco au iesit 80% sanse sa fie fetita asa ca am cautat nume de fetita, dar preventiv, ne-am gandit si la nume de baiat. Si cum eu vreau fetita, am hotarat ca numele fetitei il dau eu, iar daca cumva e baiat, ii alege taticul numele...si l-a ales...Cantemir....numai ca mie mi se pare un nume groaznic, nu-mi inspira nimic, desi de vreo 3 zile il tot alinta pe bb cu cantemir....cred ca mai mult sa-mi faca mie in ciuda. Partea proasta e ca eu deja incep sa ma obisnuiesc cu numele asta, si daca cumva doctorul s-a inselat si voi avea baietel...poate n-o sa mi se mai para un nume asa de groaznic Cantemir. Adica...acum e gluma...da ce ma fac daca mai tarziu chiar o sa vrea sa-l botezam asa??? Voua cum vi se pare ca nume Cantemir?

Mickyyy 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

un sondaj interesant (dupa cate am vazut in general toatat lumea a dat kg jos usor) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15647
eu la 18 sapt am luat 2 kg (amandoua in ultimele 3 sapt).
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Eu stau la casa in eremia dar m-am mutat aici in 1994 asa ca nu cunosc prea multe persoane,dar cine stie.
Michyyy eu am luat 6 kg in 14 saptamani.Nu stiu cum te simti tu dar eu obosesc foarte repede si incepe sa ma doara burta .E normal? Voi patiti la fel? Cineva mi-a spus ca ar fi contractii.Ce parere aveti ca mi-e tare frica imi iubesc tare mult bb-ul si nu vreau sa-l pun in pericol.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Salutari gravidutelor,

Luati-ma si pe mine in considerare. Voi naste in perioada 25-28 martie 2004 (dupa ultima echo).

Am luat doar 4 kg pana acum....fata de 30 la primul bebe ....

Ella 17 saptamini si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Bine ai venit printre noi, ellys si sarcina usoara in continuare.
Cred ca totusi e o greseala undeva la data nasterii la tine, ca eu fac maine 20 de saptamani, si mie 2 doctori diferiti mi-au dat aceasi data probabila a nasterii - 28 martie, deci cam in acelasi timp cu tine.

Mickyyy 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Mikky, multumesc de urare.

Nu stiu unde este greseala, dar asa mi-a spus la echo, la CMU, dr. Iosup.

Mi-am facut calculul si pe site si tot asa iese....
Oare unde este eroarea???M-ai pus pe ganduri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iamona spune:

draga ellys
cred ca si tu esti tot in 19 saptamini ca micky nu in 17.
data nasterii nu o puteau gresi.
eu am dat nasterii 17 martie si cica sunt in 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iamona spune:

IATA CA MA INTORSEI...din Florida.Am crezut ca mor de durere de spate de la scaunul din avion desi au fost doar 2 ore juma.
Am fost la sora-mea care m-a rasfatat cu fel de fel de mancaruri cum numai biata mama m-ai facea.Deci...am mancat pe rupte!!!Mi-e si frica sa ma urc pe cantar...si tata a stat cu baietelul meu de 2 ani o noapte asa ca fuseram dupa 2 ani juma si in discoteca ...in jacksonville,florida...dar vacanta s-a dus si acum iar pe metereze la servici...nu ma pot concentra deloc ..sper sa imi treaca ca am de predat un proiect pana lunea viitoare....

M-am hotarat sa imi schimb doctorul si spitalul ...
Dar abia in decembrie dupa prima vizita la noul doctor o sa confirm exact.Mi s-a pus pata sa merg la spital universitar"Stony Brook UniverSIty Hospital" .A fost tare greu sa prind o consultatie...mai ales ca sunt "asa inaintata in sarcina"
in rest...salutari noilor venite...
draga oana si pe mine ma durea rau burta ...ma balonam si aveam gaze+constipatie...dar a trecut
mickky...sorry dar Cantemir nu este pe gustul meu...si noi avem mari discutii cu numele...dar conteaza sa iti placa tie...mie mi-a trebuit mult sa ma obisnuiesc sa il strig pe primul bebe Robert...desi imi placea mult numele

Mergi la inceput