Mamici de martie-aprilie 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
ellys spune:
Dupa prima zi a ultimei menstruatii ies intr-adevar 19 saptamani (22.06.2003), dar dupa data conceptiei ies 17 saptamani.
Gresesc undeva??
Ella
georgescu oana spune:
Nici eu nu sunt prea lamurita cu data conceptiei si data nasterii.Uite eu sunt in14 saptamani si mi s-a spus ca voi naste pe 18 aprilie cu toate ca la ecograf trebuia sa am 15 saptamani iar alte fete cu sarcina mai mare sunt apropiate ca data a nasterii.Prima zi a menstruatiei a fost 7 iulie .Propun sa punem toate aceste date poate ne lamurim sau daca stie cineva sa calculeze....
oana
Mickyyy spune:
Neatza burticutze!
Ellys, eu am avut ultima menstruatie cu o zi inaintea ta, pe 21.06.2003, iar numarul de saptamani in care esti se calculeaza de aici, de la data menstruatiei, nu de la data conceptiei. Deci si tu ai 19 - 20 de saptamani, iar bb intr-adevar are doar 17 saptamani. Aici toata lumea foloseste ca data de referinta ultima menstra.
Cred ca daca aveti rabdare sa lecturati, noi am mai dezbatut problema cu numarul de saptamani si intr-unul din subiectele anterioare, dar nu mai stiu exact pe unde.
Mickyyy 20 saptamani
diana76 spune:
'Neata, Mamici! Vad ca ne inmultim pe zi ce trece....ma bucur foarte mult. Bine ati venit Oana si Ellys! Oana, nu stiu daca ai oservat ca data nasterii la tine este foarte aproape data nasterii bebe-ului meu: prima zi a ultimei menstruatii a fost 9 iulie! Si la mine calculele din site spun ca s-ar naste pe 14 aprilie iar doctorul mi-a spus ca pe 19, toata lumea imi zice ca sunt insarcinata in 16 saptamani (maine intru in 16) , iar doctorul imi spune ca sunt in 14....si tot asa, se pare ca asta e enigma noastra.
Legat de greutate, eu tot 62 kg am ca si acum 2 luni. Burtica nu pot sa zic ca ma doare, foarte-foarte rar simt asa cate o durere surda. Sunt un pic ingrijorata insa ca din septembrie pana acum mi-a scazut calcemia foarte mult, sunt la limita, iar luna trecuta stateam forte bine, iar regimul alimentar mi-e aproximativ acelasi. Saptamana viitoare ma duc la vizita lunara la doctor si sper sa imi spuna ce pot sa iau sa acopar nevoia bb-ului meu. Voi v-ati mai luat analize pentru calciu acum de curand?
multi pupici, diana
Ela76 spune:
Buna, fetelor! Intr-adevar, e placut sa ne inmultim!
Micky, eu mi-am ridicat rezultatele de la analize aseara si spre surprinderea mea stau bine cu calciul. Si despre celelalte mi s-a spus ca sunt normale, ca exista niste depasiri ale limitelor date de calculator, dar care sunt cauzate de sarcina si nimic mai mult.
Ela
amelie spune:
Va salut fetelor...am si eu un stres...de vreo 2 zile bb nu mai mai loveste asa incit sa-l simt foarte bine...poate citeva miscari foarte usoare...sint ingrijorata.Ma duc vineri la doctorita dar sper sa nu fie ceva rau...Poate doarme?...Poate n-are chef de joaca?La voi cum e?
Va pup si o zi buna
Amelia si Andreea (24sapt.)
Irismetal spune:
Buna,
Malina sa stii ca eu o sa nasc la Materniatea Spitalului C.F.R.2
Am 20 de saptamani si o sa nasc pe 8-9 martie 2003.
m-am ingrasat 5 kg si nu stiu ce voi naste deoarece nu am vrut sa-mi spuna la eco.
va pup si va urez numai bine.
irina
Mickyyy spune:
Irismetal, am auzit o gramada de lucruri bune despre spitalul CFR 2 si mai ales despre doctorii de acolo. La un momentdat ma batea si pe mine gandul sa merg acolo. Tu ai fost deja sa vezi spitalul? Cum ti se par conditiile si medici de acolo?
ca eu cred ca o sa ajung in luna a 9-a si tot nu o sa ma hotarasc unde sa nasc....am zis ca va fi radoi, dar tocmai am auzit niste lucruri nu tocmai placute despre el, si tare mi-e ca fug si de aici cum am fugit de la suciu......
Mickyyy 20 saptamani
ellys spune:
Acum aproape 2 ani cand am nascut la Universitar, acolo erau niste asistente de la CFR 2 care faceau practica. Mi- s-au parut f. de treaba, mai ales ca au stat cu mine in sala de travaliu si imi distrageau atentia de la durerile nasterii prin diverse glumitze. Au stat cu mine si dupa ce am nascut si ma intrabau cum ma simt. De primit, nu au vrut sa primeasca nimic, spunand ca fac practica.
Ella
denis spune:
Bine v-am regasit fetelor.
Am scris eu ce am scris dimineatza...si dintr-o data, a cazut curentul. Va dati seama ca m-a apucat disperarea. Ma apuc insa de scris iara cu rabdare...
Am fost absenta vreo saptamana dupa cum poate va mai amintiti.... pentru ca m-am maritat. Gata! Am facut-o si pe asta! Abia asteptam sa scap. N-am facut nimic spectaculos in "saptamana de miere" doar am bagat in noi la somn... la greu. Ne-am odihnit ca mi s-a parut totul f obositor (ce ma faceam daca era nunta?!) Singurul lucru se semnalat este ca duminica seara, cand eram la teatru... mi s-a parut ca l-am simtit miscand pe bb din burtica.. Dar nu sunt sigura, de atunci n-am mai simtit nimic...!!!!
Oricum, sunt in sapt 17, ar trebui sa-si faca simtita prezenta..
Apropos, pentru listutza Malinei - eu voi naste la Municipal cu dr. Alexandru Badiu (Camelia, am vazut ca tu esti la el... cum ti se pare, poate discutam).
V-as pune cateva poze de la cununie sa le vedeti...dar nu stiu cum, care din voi stiti ziceti-mi si mie.
Cam asta deocambata.
Va pup si pe mamici si pe bb-ii.