Mamici de martie-aprilie 2004 (6)
1. machetuza Simona - Cluj-Napoca, 1-3 martie 2004, prima sarcina, (la eco baietel), Clinica de Ginecologie 1, Cluj, dr. Muresan Daniel,
2. amelie Crina-Amelia - Bucuresti, 2 martie 2004,(la eco fetita), prima sarcina, CAntacuzino cu dna dr.Rusu Manuela
3. vesce Canada 3 martie 2004 (la eco baietel)
4. simoneta, Simona, Bucuresti 6 martie 2004,(la eco baietel), Dr. Marcel Moisa de la Spitalul Giulesti,
5. Irismetal Bucuresti 8-9 martie 2004, prima sarcina, Spitalului C.F.R.2
6. Oani Ioana - Brasov 9 martie 2004 (la eco baietel), Prof. Dr. Bogdan Marinescu, Spit. Giulesti
7. iamona USA, 17 martie 2004 (la eco fetita), a doua sarcina, Matter Hospital tot in Port Jefferson
8. Kiara 9 martie 2004, a doua sarcina (la eco fetita) (cerclaj)
9. Cosmy - Bucuresti 19 martie 04, prima sarcina
10. KIKISOR ANAMARIA - Cluj, 25 martie 2004
11. ellys, Mihaela , Bucuresti, 25-28 martie 2004, a doua sarcina (la eco fetita)
12. Mickyyy Adriana - Bucuresti 28 Martie 2004, prima sarcina (la eco fetita), Radoi Cristian, la Spitalul Municipal.
13. Soleil Flaviana - Bucuresti 29 Martie 2004 (la eco fetita)Filantropia, cu dr. Viorel Calciu.
14. Veve,Irina - New Hampshire 7 aprilie 2004, a doua sarcina, (cerclaj)
15.bindiu Camelia, Bucuresti, 8 aprilie 2004, Municipal cu dr. Badiu Alexandru
16. katalina Cata - Focsani 12 aprile 2004 -a doua sarcina(vreau o fetita)
17.inaioana Ioana - Ploiesti, 12 aprilie, dr. Alexandru Anca la Upitalul Universitar CFR2 Bucuresti
18. malina Malina - Pitesti 14 aprilie 2004, prima sarcina
19.Carmenusa Carmen Iasi 15 aprilie 2004, a doua sarcina
20.mikaela Mihaela Ploiesti, 15 aprilie 2004
21.roxanacaz Roxana, Bucuresti, 18 aprilie 2004
22.georgescu oana, Oana, 18 aprilie 2004, Cantacuzino cu dr. Toma Adrian
23.Diana76 Diana - Buc. 19 Aprilie 2004, prima sarcina, Spitalul Cantacuzino cu d-na doctor Maura Popescu.
24.denis Denisa -Bucuresti, 20 aprilie, prima sarcina, Municipal cu dr. Alexandru Badiu
25.ela Bucuresti 21 aprilie 2004,prima sarcina, Polizu
Raspunsuri
georgescu oana spune:
Buna fetelor, unde ar trebui sa ne intalnim pentru ca am vazut ca sunt 2 locuri deschise pentru mamici de aprilie 2004? Spuneti-mi, va rog ,cele care sunteti apropiate de 14 saptamani ce va face burtica pentru ca pe mine ma tot inteapa, se umfla iar verisoara mea care este cu 3 saptamani mai avansata nu simte nimic.Eu nu mai inteleg nimic!Voi cum va simtiti?
oana
Mickyyy spune:
Neatza si bine v-am regasit.
Am vazut ca ne-am mai inmultzit, doua mamici noi printre noi, sarcini usoare si bine ati venit !
Oana, asta e noul subiect, cel vechi este deja inchis, chiar daca vrei sa postezi acolo nu o sa te lase. Cat despre intepaturi, s-ar putea sa fie normale, si eu acum o luna aveam probleme cu burtica, dar din cate-mi aduc aminte, semanau mai mult cu niste crampe decat cu niste intepaturi.
Eu ieri nu m-am simtit tocmai bine, am plecat mult mai devreme de la munca, asa ca mi-atzi cam lipsit. Am avut un week-end groaznic de obositor, si tare mi-e teama sa nu fi patit ceva bb. Misca din ce in ce mai rar, dar cu mai mult forta. Deja se simt la mana miscarile, si le-a simtit si taticul. Asa ca de cand l-a vazut ca misca, a inceput sa fie mai vorbaret cu , de unde pana acum nu-l convingeam nici in ruptul capului sa vorbeasca cu el .
Mickyyy 19 saptamani
Mickyyy spune:
ups...oana are dreptate, acum m-am uitat, s-a mai deschis un subiect cu mamicile de martie aprilie, de catre vilma.....
Mickyyy 19 saptamani
georgescu oana spune:
Malina ,daca te mai intereseaza ti-am lasat un mesaj la mamici din pitesti .Pana la urma vorbim aici?
oana
Mickyyy spune:
Oana, ma bag si eu ca musca-n ciorba....am vazut ca esti din pitesti si stai pe eremia. Unde anume pe eremia, daca nu's prea indiscreta? Ca si eu am stat (de fapt mama inca mai sta acolo) pe eremia, in P-uri. Mai stii...poate ne cunoastem de undeva?!
Mickyyy 19 saptamani
Ela76 spune:
Bine v-am regasit! Ieri am fost dezorientata de faptul ca Vilma ne deschisese "volumul 6", dar niciuna nu erati pe acolo. Sper sa nu se supere pe noi si hai sa ii uram La multi ani!
Malina, poti sa completezi la mine si ca sunt la prima sarcina si ca sunt din Bucuresti. De nascut as vrea la Polizu, fiindca mi-e aproape, dar nu m-am hotarat definitiv asupra medicului.
A inceput si burtica mea sa se vada, mai toti se iau de ea si ma intreaba ce s-a intamplat in weekend, caci parca nu era asa saptamana trecuta. Chiar si viitorul tati ma intreaba ce face bebe (mai exact, fetita lui, caci el asta spera), daca s-a trezit sau daca doarme. E dragutz sa fii bagata in seama. Eu zic sa profitam acum, caci dupa nastere, precis toata lumea va intreba de copil si mai putin de mama.
Ela
malina_mircu spune:
am fost cam chioara si nu am vazut subiectul deschis. am crezut ca s-a intamplat ca saptamana trecuta.
bindiu spune:
Malina, completeaza si la mine ca o sa nasc la Municipal cu dr. Badiu Alexandru, probabil in data de 8 aprilie 2004.
Asadar, avem 18 saptamani si atentie!!!!!!!!! am luat 8 kg in greutate. Fetelor, voi v-ati ingrasat chiar asa de mult? Oare cate kg. o sa mai pun pe mine? Sunt cam speriata din acest punct de vedere.
In rest, va pup pe toate si sa aveti grija de voi.