Mamici de martie-aprilie 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
diana76 spune:
Malina, te rog sa completezi acolo la lista ca eu voi naste la Spitalul Cantacuzino cu d-na doctor Maura Popescu.
malina_mircu spune:
bine ca ai scapat de cerclaj. e interesant cand misca dar si eu l-am simti doar o data si mai vreaaaauuuuu.
diana76 spune:
stiu ca si eu mai vreau , dar cum au spus mamicile cu experienta, la inceput misca mai rar...asa ca trebuie sa avem rabdare :-)
denis spune:
Diana, felicitari, cat de fericita trebuie sa fii!
Eu ma duc la eco abia vineri. Sper sa-l simt pana atunci, sau daca nu cel tarziu atunci, asa ca tine. Ca nu mai am rabdare...si imi fac atatea probleme! Daca nu e bine...? Ce naiba, nu poate fi asa de lenes, ca noi n-am fost! Sper sa nu fie nimic in neregula cu el.
Deci, nu stii ce ai pana la urma, nu?
Eu am fost ieri prin Cocor si mi-am cumparat o hainuta de iarna, larga, ca un fel de "pelerina" cu blanita la gat si maneci. e super si o sa ma incapa pana-n luna 9. Si mi-am mai cumparat si niste ghetutze, dragutze, fara toc si cu talpa mai...aderenta, sa nu alunec la iarna. De astea sunt multumita, o sa le pot purta si dupa sarcina, dar va sfatuiesc sincer sa ocoliti raionul cu hainutze pentru gravide de jos de la Cocor, sunt numai oribilitatzi!!!!
Va pup
Mickyyy spune:
Felicitari diana pentru bb, si pentru ca ai scapat de cerclaj!
Daca vreti neaparat sa-l simtitit pe bb (desi nu va sfatuiesc sa faceti asta), purtati haine mai stramte in zona burticii, si sa vedeti ce agitatie o sa fie pe capul lui. De fiecare data cand aveam pantaloni pe mine era un adevarat scandal la el acolo, se agita nevoie mare, sigur nu-i convenea pentru ca-l strangeam destul de mult. Cum punea un sarafan mai largutz, cum se calma, abia abia daca mai dadea un pic din manutze o zi intreaga.
M-a speriat si pe mine acum vreo cateva zile bb al meu, si-a schimbat pozitia si vreo 2-3 zile abia abia daca l-am mai simtit miscand. Dar cum si-a gasit o pozitie noua, a trecut din nou la atac .
malina, vreau si eu in clubul plangacioaselor, io's si la propriu si la figurat candidata ideala.....cat despre tatic...cred ca deja i-am scos peri albi.....
Mickyyy 20 saptamani
Oani spune:
Si eu sunt foarte fericita!! . Aseara bebe a...sughitat. Stateam in pat cu burtica in sus si ma uitam la TV, cand am simtit miscari in burtica. M-am uitat la locul cu pricina (ca deja se vede cu ochiul liber activitatea lui bebe) si am vazut cum se misca, regulat, la vreo 2-3 sec. E o senzatie asa placuta..ptr mine, ca ptr bebe nu stiu cum este :).
Va doresc multa sanatate si puiuti cat mai jucausi !!!
Soleil spune:
Bravo voua, Diana si Oani si felicitari pentru puiuti!
Diana, bine ca ai scapat de probleme si sa dea Domnul sa nu mai ai nici una de acum incolo.
Eu abia pe 2 decembrie am urmatoarea programare la ecograf, asa ca pana atunci nu stiu daca placenta s-a ridicat sau nu... Oricum, bebe misca destul de jos de multe ori, nu stiu daca are vreo legatura sau nu, dar am auzit ca nu e prea bine daca e prea jos copilul.
Oani, dar de unde stii ca a sughitat si ca nu a fost doar una din "alergaturile" lui?
Pupici la toata lumea!
Flaviana
Mickyyy spune:
Chiar, cum iti dai seama daca bb face si altceva in afara de a da din maini sau picioare, de exemplu sughite?? Eu nu deosebesc nici macar loviturile de manutze de de cele din picioare, darami-te un sughitzat? Nu zic nu, suntem micutzi, maine facem 21 de saptamani, dar parca mi se pare ca mai trebuie sa treaca luni intregi pana sa simt mai mult decat niste pulsatii puternice. Chiar daca se vede uneori unde misca bb, e doar o usoara unduire a burticii intr-o anumita zona.....
Mickyyy 20 saptamani
Oani spune:
Ce-i drept, nu am de unde sa stiu dc bebe chiar sughita , dar miscarile erau sacadate, si s-au repetat de vreo 4 ori la acelasi interval de timp in acelasi loc. Apoi am inceput sa-l strig pe tatic sa vada si el, dar cum nu m-a auzit am coborat din pat si l-am chemat. Mi-am reluat pozitia in pat si am asteptat, insa puiul nu a mai miscat....
Pentru mamicile care sunt in sapt mai mari: voi ati avut pana acum contractii? Am citit ca deja uterul se contracta, sunt "contractii neconfortabile, dar nedureroase". Eu le simt zilnic, dar pe mine ma deranjeaza: mi se intareste burtica se face ca piatra, si imi apasa pe vezica urinara. E asa neplacut. Sper ca bebe sa nu fie afectat.
VA pup, Oani 24s
Ela76 spune:
Bine v-am regasit, burticutze! Uf, de 2 zile nu merge internetul si acum sper sa se fi deblocat.
Micky, ai dreptate, si eu il simt (firav) pe bebe cum protesteaza cand il strange elasticul de la pantaloni sau stau aiurea pe scaun. Daca sunt linistita si cu haine largi, nici nu ma baga in seama!
Am probat si eu in week-end niste haine de gravide, dar arat groaznic in ele si am ajuns la concluzia ca burtica mea nu e chiar asa de mare, deci mai pot amana. Asa ca trag elasticul de la pantaloni pana peste buric sau mai deschid fermoarul, dupa caz si ma sint bine.
Am auzit si eu de ghidul acela simpatic de sarcina, dar nu am fost in stare sa mi-l iau.
Saptamana asta trebuie sa ajung si eu la un nou control+ecografie si o sa va povestesc, dupa, cu ce se ocupa si puiul meu.
Ela