Mamici de martie-aprilie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Eu deocamdata n-am avut nici un fel de contractii cat de cat asemenatoare cu cele descrise de tine...am avut ceva dureri, semanau cu niste contractii...desi nici termenul de crampe nu e prea nepotrivit, dar in zona ovarelor, adica in stanga sau dreapta jos. Dar poate ca suntem prea micutzi...sau cine stie...poate suntem mai norocosi

Mickyyy 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oani spune:

Nu stiu daca voi intrati pe acest site, dar eu citesc sa vad in ce "etapa" mai suntem...
http://www.eva.ro/sanatate/articol137.html
Oani 24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iamona spune:

draga oani...si mie mi se face burta ca pietroiul...fara sa ma doara
la primul bebe insa nu am simtit niciodata asa ceva...doctorul a zis insa ca e OK...cum ai zis si tu...uterul "exerseaza"
bebitza mea misca puternic...dupa ce mananc de obicei si in masina cand conduc...cred ca o strange centura.
acum nu mai sunt doar valuri ci lovituri mici din interior...niciodata nu stau sa ma gandesc cand a miscat ,pe unde,de ce?...isi anunta ea singura prezenta ca eu oricum sunt prea ocupata cu ale mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Multumesc tuturor pentru primire!Eu cam trag chiulul la impartasit experiente din cauza de veve no.1 care e-n crizutze de personalitate.Dar sunt cu ochii si sufletul alaturi de voi!

Irina & Vevemica & margica(19) din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie spune:

Salutare fetelor...ce adormite sintem (uite cine vorbeste)Ce faceti,cum va mai simtiti.Eu am fost vineri la control si bb s-a asezat cu capul in jis.Doctorita mi-a zis ca nu e bine mai ales ca am colul scurt si mi-a propus o internare ca pina la prenatal mai e....Ma mai duc miercurea viitoare si in functie de cum ma prezint se decide daca ma interneaza sau nu...
Voi cind vreti sa intrati in concediu?
Ce mai m-a suparat a fost ca mi-a zis ca bb e cam mic pt virsta lui cu toate ca la eco morfologica totul era dezvoltat normal...Sper ca totul sa fie o.k. pt ca apoi mi-a zis ca fetitele sint in general mai micute.
Cam asta despre mine...Nu pre mai pot sa mai stau mult pe scaun...dureri.La voi cum e?
Va pup si astept nouatati de la voi
Amelia si Andreea(25sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Buna dimineata! Se pare ca nu sunteti prea vorbarete astazi...
fetelor, cred ca va amintiti toate ca spuneam mereu cat de mult imi doresc un baiat si ca si simt ca e baiat......Ei, bine, aseara cand am ajuns acasa m-am uitat pe fisa completata de d-na doctor de dimineata la vizita..si ce credeti????????? Dupa un scris indescifrabil pentru mine, era pus in paranteza semnul femeisec..Stiti voi un cerculet cu un plus dedesubt.....am crezut ca lesin......Cu alte cuvinte ea a vazut ca voi avea o fetita. Ele au glumit cu mine acolo , dar spuneau ca imi zic asa ca sa imi vada reactia stiind ca imi doresc de fapt un baiat....Si uite asa, am fost oarecum dezamagita, nu va pot explica exact, pentru ca nu se pune problema ca o voi iubi-o mai putin, Doamne fereste, sau altceva, ci pur si simplu era ceva pentru sufletul meu, pentru ca de la 18 ani visez c-o sa am un baiat....La inceputul lui Decembrie ma duc la eco 3D, si pana atunci imi mai permit sa visez si sa sper ca totusi e baiat.
Sotul meu, soacra mea, mama, si inclusv seful meu, toti s-au bucurat ca e fetita...nici unul nu tine cu mine
am si eu o bucurie in toate astea...bb-ul fiind primul si fetita, cu siguranta va semana cu taica-sau, lucru ce ma va fascina si ma va face sa nu ma satur sa o privesc, asa cum mi se intampla cu Cristi...Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea, insa in sufletul meu mai am sperante ca e totusi baiat.....
Oare, dintre voi, mai e cineva in situatia mea?
va pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Amelie, se pare ca fetita ta e cam grabita, nu te alarma daca e micuta ca asa e , fetele sunt putin mai mici de regula, important ca e sanatoasa. Foarte bien faci ca te internezi ca sa fii mereu sub supraveghere sa o poti tine la tine in bucrtica , cat mai mult posibil. Iti tinem pumnii stransi, multa sanatate si s adea Dumnezeu sa treci usor peste punctul asta.
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

neatza pe la pranz.
diana, eu vreau fetitzaaaaaa....cred ca va fi o mini-tragedie pentru mine daca doctorul va indrazni sa-mi spuna ca-i baiat, asa ca iti inteleg dezamagirea.
Tre sa ajung si eu zilele astea la un control, sa fac o ecografie, ca ma roade curiozitatea rau de tot sa vad ce mai face bb, si daca va fi sau nu fetita, asa cam mi-a dat sperante doctorul prima data.

Mickyyy 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

chiar folositi creme anti vergeturi? ce marca? ce stiti de ele, sunt bune?
eu ma dau (cand imi aduc aminte) cu crema normala pe burti ca si pe coapse (body milk cu vitamina E de la Nivea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor.Ce bine imi pare sa fiu aici din nou ca tare v-am mai dus dorul cateva zile cand nu mi-a mers netul.Eu am primit o crema de la oriflame si ma dau cu ea seara dar intentionez sa imi cumpar una speciala pentru vergeturi. Am vazut ca discutati de intarit burtica ,eu simt sub buric in jos cum se intareste fara sa ma doara ,e normal?Am 15s sau 17s nu stiu sigur.

oana

Mergi la inceput