Victoria's Secret
Raspunsuri - Pagina 3
Adela spune:
Fetili io am mai scris o data candva la subiectul asta.
Si inca: is f multumita de tot ce am de la VS 
Atentie ca se plateste si transportul si VAMA!
Un sutien in Ro asa cu pietricele (din colectia iarna 2003-2004) costa 800 000 lei.
Si la Jolidon cel mai ieftin 300 000 lei..... dar simplu simplu!
Nu-i asa fetili din Ro? 
Adela-
Laura Takacs spune:
Fetele, chiar ieri am primit un catalog cu sale-uri,deci dati fuguta pe web site, ca se "dau" reduse. Io tocmai mi-am luat o camasa de noapte pt marele eveniment sa se deschida in fata sa pot alapta.
Da' transportul e un pic cam mare, nu mai mare ca la altii. De, comoditatea se plateste.
Cella spune:

Si eu sunt fan vs, mi-am luat acum 1 an niste sandale si de atunci tot imi zic ca voi mai face si alte cumparaturi dar nu am avut metoda de plata.
Deci, de 2 luni de cand am pus tot ce doresc de
in wish list si am vorbit si cu
care a zis ca plateste, am tot incercat sa gasesc variante si iata:
Varianta 1 cine are carte de credit in RO (nu debit) poate plati cine nu, poate deschide cont VIRTUON la BCR si depune suma in cont si se face plata pe internet.
O alta sugestie la transport -- se face un singur colet pt mai multe doritoare (care dintre voi fetele din romania va cunoasteti) si se plateste in comun si se imparte transportul si vama.
Durata transportului este de 3 saptamani, si vine la posta (care are si vama )de care apartine detinatorul comenzii
Eu asa am facut si m-a costat o pereche de sandale 29 USD + 7 USD transportul (partea mea) si am avut cea mai frumoasa pereche de sandale la nunta. Oricum la Fiorangelo un model asemanator era 3 mil iar eu cu tot cu transport am platit 1,2 mil.
Iar acum sunt super sales -- 70% off.
Pt cine doreste catalogul o vreme sa il consulte, il pot imprumuta, am colectia de toamna, sales si de acum de craciun.
Bafta la cumparaturi si sa speram ca vom ajunge si noi sa putem plati cu carte de credit ca tot omu.
Cary spune:
Draga CELLA,vreau sa stiu ce suma trebe sa ai in respectivul cont VIRTUON,numai costul sandalelor sau este o suma mai mare????
Daca eu port masura 40 la ei exista aceasta masura sau trebe sa-mi gasesc un echivalent??????
Daca in respectivul cont trebe sa depun mai mult CE certitudine am ca nu-mi i-au toti banii din cont????
Multumesc frumos.
Veve spune:
Carry,pt.ca eu stau mai la tara un pic
de multe ori sunt nevoita sa-mi fac cumparaturile pe net(in materie de incaltaminte mai ales)si nu s-a intamplat niciodata sa-mi ia din cont mai mult decat trebuie.Mai ales o firma uriasa si serioasa ca Victoria's Secret nu se coboara la cativa dolari din contul tau.Cat o sa ti se comunice (pe net sau telefon)ca e costul comenzii atat or sa-ti traga din cont.Cat despre marimea la pantof...eu port 36 1/2 si aici imi cumpar 6-6 1/2;probabil tu ai fi un 10?!?!
Irina & Vevemica & margica(19) din burtica![]()
Cary spune:
Multumesc VEVE pentru masura.
Iar in ceea ce priveste golirea contului,nu m-am referit efectiv la cei de la VS,ca stii cum se spune:Pana la Dumnezeu,te mananca sfintii!,ma gandeam la cei ce intercepteaza,pe cai nelegale,parola si nr.contului.
Ia gandestete,daca in RO sa presupunem este o limita de 1.000 $(in respectivul cont)+suma de sandale si transportul,iar jupanul haker ma lasa si fara sandale si fara bani,eu PE CINE SA OMOR??????
Viata din RO m-a facut sa fiu super precauta,ca sa nu raman in pielea goala,caci la noi legile sunt facute ca sa gasesti intotdeauna o portita de scapare.
Sper sa nu fii suparat pe nimeni.
Pupici.
Nikita73 spune:
Mai fetelor, ziceti-mi si mie ca eu nu pricep, de ce preferati voi sa luati lucruri pe Internet, asa, pe neprobate? (exclus cele din localitati mici care nu au magazine in apropiere).
M-am uitat si eu la lucrurile lor si m-ar tenta multe, dar de unde stiu eu ca imi vin bine? Ok, explica ei masura si tot, dar de unde-mi dau eu seama ca sutienul se potriveste la forma sinului meu, sau ca pantalonii imi stau cum trebuie pe fund? Ca sa nu mai zic de pantofi...
Nu e mai fain si mai bine din magazin, acolo unde le poti pipai si proba?
Cele care ati comandat de la ei, v-au venit turnate tot ce ati cumparat? Sint curioasa...![]()
furni spune:
M-a pus
sa ma iau dupa voi sa ma uit pe site si m-am imbolnavit. Ce fac acu' ca sufar rauuuuu!
Cella spune:
Draga Cary,
contul virtuon, trebuie deschis cu minim 20 usd, iti depui in cont numai suma pe care vrei sa o cheltui, in functie de comanda respectiva.
Suma se depune in lei din cate am inteles si se face conversia.
Intra la orice filiala bcr si intreaba mai multe. sau incearca si pe sit-ul bcr. Daca ajung eu la bcr azi iti mai dau detalii mai tarziu.