Victoria's Secret

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Nu vreau sa supar pe nimeni, dar cit costa un sutien in Romania de vi se par tentante preturile de la Victoria's Secret? Mie, drept sa va spun, mi se par cam piparate...Mai putin in cazul cind sunt in sale.

Anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Cristina, transportul e cam scumputz, cel putin mie mi se pare aici, e in functie de valoare. Am inteles ca pt Europa e si mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Si eu sunt o clienta a Victoriei Secret dar asta doar cind sunt produsele in SALE ,alftel mai putin ma apropii de produse...de multe ori imi cumpar produse de pe e-BAy doar ca lenjeria intima ramina sa astept ziua reducerilor de preturi la magazine.
-parere personala-Sunt scumpele dar se merita-( eu am cumparat acum 4 ani din japonia un capod de la VS si in ziua de azi il port si este in conditie excelenta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Cat de scump poate fi?
Care este procentul din valoarea marfii?

Eu mi-am cumparat acum 8 ani un sutien WONDEBRA si ma costat 40$.
Acum daca stam stramb si socotim drept vine c-am asa:
10 sutiene nasoale,care nu au tinuta,sau mai bine 2 bune care te fac sa arati trasnet!

O zi vultur sau 2 saptamani cioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

quote:
Originally posted by Cary

Cat de scump poate fi?
Care este procentul din valoarea marfii?

Eu mi-am cumparat acum 8 ani un sutien WONDEBRA si ma costat 40$.
Acum daca stam stramb si socotim drept vine c-am asa:
10 sutiene nasoale,care nu au tinuta,sau mai bine 2 bune care te fac sa arati trasnet!

O zi vultur sau 2 saptamani cioara!

De acord cu tine, si eu gandesc la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

mie nu mi se par scumpe, raportat la celelalte firme mai de doamne ajuta din USA. Dillard's de exemplu cum e? mai scump chiar! si, da, cand au sale, sparg piata, caci au produse de calitate si mistocute foc. eu ma dau in vand dupa rochiile si costumele in doua piese de la ei, plus alea de ocazie. sunt abonata la ei de doi ani si nu pot raporta nici cea mai mica nemultumire posibila. vara asta pe plaja normal ca am defilat cu costume de baie de la VS si m-am simtit excelent, nu numai in apa :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna fetele!
Pentru cele din USA, stiti cumva cand sunt sale-urile? Au date stabilite, sau se intampla fara ordine? Ca as vrea sa stiu si eu cand sa trag o fuguta pe la voi? Ca mi-ar place si mie ceva lucruri...:))))

Multi pupici,
Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyalenna spune:

Dar spuneti-mi si mie cum stam cu marimile la VS. De ex eu port 36 la costume, pantaloni, si 70 B la sutien. Ce marimi as putea comanda ca sa mi se potriveasca. In Germania am marime de copii si nu vreau sa ma pacalesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Dani, mereu au cate ceva in sale, dar stiu ca cel putin de 2-3 ori pe an au si unele mai serioase. Exact datele nu le-am bagat in seama, cred ca odata cu cshimbarea anotimpurilor. Daca te duci pe web site-ul lor poti sa te uiti. Eu primesc cataloagele acasa, poti sa ceri unul si tu. In josul paginii este un link pt Request a Catalogue, si ti-l trimite in in alte tari am vazut.

Felul in care sa-ti iei masura la sutien este descris in web site. De ex daca te duci pe sutiene si chiloti (panties & bras), e un link pt "not sure about your bra size"? daca click pe el iti arata pas cu pas cum sa determini marimea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

M-ati nenorocit...am intrat pe site....cel mai greu mi-a fost pana am transformat incii in cm, sa-mi determin saizu'...apoi i-am transmis dorintele mele lu' barbatu-meu, sa faca el comanda.....uffff, ce mi-ati facut la buget....

Pupici,va tin la curent cu evolutia livrarii

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput