Victoria's Secret

Victoria's Secret | Autor: Dana P

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de produsele Victoria's Secret? Am intrat pe site-ul lor si preturile sunt destul de tentante, ma bate gandul sa comand si eu unele produse dar as fi vrut inainte sa ma sfatuiesc cu voi, mai ales cu cele care folosesc deja aceasta marca.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Hmmmm, tentant....zi-ne saitu' si vedem, poate comandam impreuna...desi stiam ca-s cam scumpe...

Hihihi, am deschis sobektul de curiozitate, credeam ca mi-a aflat cineva secretu'!

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu am incercat sa intru adineauri dar situl oficial nu este disponibil, cica il actualizeaza.
M-ati facut curioasa si pe mine.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor, care-i adresa?

Exista www.victoriassecret.ro??
ca .com am gasit,, ala e situl oficial international. Ma gandeam ca au si pt. Romania.........???

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Deschisesem si eu acum vreo jumatate de an un subiect cu aceiasi tema. Am vazut ca sunt multe fete pe site care au facut comenzi de la VS. Eu de prin vara am devenit clienta lor fidela. Cel putin la sectiunea shoes am rupt stocul. Am de la sandale, pana la cizme de toate neamurile. Chiar acum astept o comanda de la ei. Mie imi ajung cam in 7 zile si oricum sunt mai ieftine decat ce vad eu prin Jp. Din discutiile trecute am intzeles ca comenzi din Ro nu se pot face, nu le accepta cei de la VS. Nu stiu de ce, dar am retinut informatia pt ca m-a surprins. Eu sunt destul de multumita de produsele lor. Bafta la cheltuit bani!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

adresa e www.victoriassecret.com , ajunsesem la ei pe pag. in urma unei confruntari cu cei de la vebso (care tot insista sa ma convinga ca ...) referitor la preturi. si ca sa ii respund la obiect domnului respectiv am luat caz concret: decat sa cumpar de la ei un sutien (ele se vand la set de 2 buc., dar am facut per bucata) care ajunge la pret/buc 35 $ i-am arata ca la banii astia prefer sa imi comand la Victoria's Secret sutien bengos care mai e si de marca.
ajungand la ei pe pagina chiar mi-a filat lampa si ma tenteaza, referitor la comanda si sistem de plata aia e ca nu stiu, dar ne descurcam noi ca sunte fete istete, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Se poate face comanda si din Romania,am o fosta colega care si-a comandat. Era foarte multumita. Ca sistem da plata , tot ce stiu e ca trebuie sa ai un anumit tip de card. Am sa iau legatura cu ea si va dau mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Vreau sa stiu daca a reusit cineva sa faca comanda din RO,si daca DA in cate zile a sosit si cat a platit transportul????
Aceste produse vin din SUA sau au vreo reprezentanta in Europa???
Multumesc frumos,va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Eu sunt clienta lor de ani de zile, de cateva ori pe an au reduceri grozave la lenjerie intima, chilotei la $3/buc sau sutiene pana la $15. Sunt de buna calitate toate, inclusiv hainele lor. Daca nimeriti si o asemenea reducere (sale sau clearance-asta-i cea mai ieftina dintre ieftinatati) e nemaipomenit. Ca metoda de plata folosesc credit card (Visa sau Mastercard, cred ca iau si American Express si inca ceva), obiectele sunt trimise din Ohio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2mami spune:

Salutare fetelor,
Am intrat si eu pe site si vreau si eu.
Am vazut niste botine care mi-au placut tare de tot. Cum se poate cumpara din Ro?
Pupici,
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Am vazut si eu niste chestii f faine, dar... cat costa transportul??

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput