Crema pentru ochi
Raspunsuri - Pagina 2
aquariusrpro spune:
Fetele.. eu am incercat altceva.
In primul rand, dupa sarcina m-am trezit cu o piele mult mai uscata decat aveam inainte si cu riduletze la ochi. Am incercat diverse creme ( de la L'Oreal la alea de 100 euro minuscula cutie.. ) si au fost efecte bune. Cel mai important este sa-ti gasesti ceva ce-ti prieste TIE!
Daaaarr.. in ultimele luni am facut un experiment: am fost la iso ( un soi de electromasaj )special pentru fata. Prima sedinta a fost demonstrativa si.. dupa ce mi-au "lucrat" juma' de fata m-au pus sa ma uit in oglinda! Hmmm .. povestea cu un ochi plange unul rade, cam asta am vazut. Si am realizat si ce inseamna exercitiile pentru musculatura fetei. Pielea pe corpul cu muchi lucratzi se mentine mult mai bine ?!
Nu am reusit sa ajung decat la cateva sedintze ( cu super rezultate !) dar mi-am programat sa incep seria de 10 sedintze saptamana viitoare. Va tin la curent!
Dupa sedintzele putine facute am constatat scimbarea metabolismului pielii, altfel lucreaza crema, altfel s-a simtit tratamentul cosmetic. Iar riduletzele s-au atenuat mai mult decat in 2 ani de creme.
Cam atat pana acum, dar va mai povestesc saptamana viitoare.
Roxana&Ruxandra
Victoria spune:
Draga Bia,
scuze ca nu ti-am raspuns imediat... despre Clinique ti-am spus ca e eficienta, caci la mine ridurile...nu au aparut (am 35 de ani).Mai folosesc de curand si uleiul pentru ten uscat sau afectat (dry&damaged skin) de la Vita E, se gaseste in farmacie, vreo 2-300.000, pe care il folosesc mai ales in zona ochilor, seara.
Eu am o piele f. uscata care mi-a determinat aceasta disciplina: crema pt. ochi, crema de zi, demachiant gras, crema de noapte grasa, dar rezultatele se vad.
Succes,
V.
veni, vidi, Victorie!
carmenutza spune:
Eu sint convinsa de efectul pozitiv pe care il au cremele contur de ochi, chiar cred ca este cea mai importanta crema care trebuie folosita. Eu una am inceput folosirea lor mai mult preventiv de anul trecut(27 ani) am inceput cu nivea Q 10, buna, in sensul ca nu mi-au aparut riduri..dar de vreo 3-4 luni folosesc de la Estee Lauder, crema de ochi Advanced night repair..eye recovey complez care este super, super buna..cu crema asta de ochi si inca doua de fata pot sa va spun ca tenul meu nu a arata niciodata mai bine..este foarte luminos si curat..eu una sint extrem de multumita de produsele Estee Lauder.
carmen
lilach spune:
quote:
Originally posted by pengunica
Draga Lilach in verva mea ,am deviat de la intrebarea pusa mie[,,scuze,,] este catalogata ca fiind cea mai buna firma de cosmetice japoneza!sau cel putin asa stiu eu!Pupici si scuze ca te-am zapacit de cap!
Pengunica,
cunosc produsele de la Shiseido de 6-7 ani...de cind au aparut in Israel.Pot sa-ti spun ca si noi am lucrat aici cu aparatul care iti verifica pielea...precizez am lucrat...si de atunci folosesc numai produsele lor...cam scumpe dar merita.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Lia spune:
Eu folosesc de 3 ani aceeasi crema de ochi,Revital-wrinklelift AA de la Shiseido si mi se pare efectiv.
Lia&Andrew
KRISTA spune:
Si eu folosesc produse Shiseido de care sunt foarte multumita. Pentru ochi am "cle de peau BEAUTE"-Eye contour balm anti-wrinkle.
ruxi spune:
quote:
Originally posted by aquariusrpro
Fetele.. eu am incercat altceva.
In primul rand, dupa sarcina m-am trezit cu o piele mult mai uscata decat aveam inainte si cu riduletze la ochi. Am incercat diverse creme ( de la L'Oreal la alea de 100 euro minuscula cutie.. ) si au fost efecte bune. Cel mai important este sa-ti gasesti ceva ce-ti prieste TIE!
Daaaarr.. in ultimele luni am facut un experiment: am fost la iso ( un soi de electromasaj )special pentru fata. Prima sedinta a fost demonstrativa si.. dupa ce mi-au "lucrat" juma' de fata m-au pus sa ma uit in oglinda! Hmmm .. povestea cu un ochi plange unul rade, cam asta am vazut. Si am realizat si ce inseamna exercitiile pentru musculatura fetei. Pielea pe corpul cu muchi lucratzi se mentine mult mai bine ?!
Nu am reusit sa ajung decat la cateva sedintze ( cu super rezultate !) dar mi-am programat sa incep seria de 10 sedintze saptamana viitoare. Va tin la curent!
Dupa sedintzele putine facute am constatat scimbarea metabolismului pielii, altfel lucreaza crema, altfel s-a simtit tratamentul cosmetic. Iar riduletzele s-au atenuat mai mult decat in 2 ani de creme.
Cam atat pana acum, dar va mai povestesc saptamana viitoare.
Roxana&Ruxandra
Draga Roxana, unde se face acest tratament si cam cat costa sedinta?
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
inaioana spune:
Mie imi place mult o crema descoperita de vreo 6 luni. Se numeste Eucerin, se gaseste in farmacii si nu e exagerat de scumpa, adica in jur de 600.000 lei. Folosesc si crema de fata si pe cea pentru ochi si sunt extrem de multumita. Pentru cele care stiu, mi se pare foarte asemanatoare cu cea puternic hidratanta de la Clinique din programul zilnic de ingrijire a fetei cu trei produse (sapunel, tonic si crema), doar ca e nu e asa lichida.
aquariusrpro spune:
Ruxi,
Eu merg la un cabinet aproape de p-ta Alba Iulia; este intr-un apartament deasupra bancii egiptene. Nu este genul de cabinet cu inox si spoturi dar aparatura este foarte buna si fetele super. Doua dintre ele sunt asistente medicale. Inainte de tratament te vede o doctoritza. Pretul este de 3.800.000 pentru 10 sedinte dar te poti programa pentru o sedinta gratuita. Te duci, vezi cum este si, daca nu-ti place, nu te mai duci. Hmm.. parca erau in promotie acum. S-ar putea sa fie mai mici preturile. Nu mai stiu. Maine ma duc acolo si-ti povestesc .
Sa-mi aduci aminte daca uit. Ma duc pe la pranz, deci dupa 15.00 sunt inapoi pe net.
Roxana&Ruxandra
aquariusrpro spune:
Am fost la tratament. Ieri o sedinta si azi una. Super. Am avut dreptate cu promotia. Sunt in promotie in noiembrie si decembrie (adica juma' de preturi ). Pe fata deja se vad efectele si .. hehe .. o colega de nu ma inghite nici pudrata cu zahar .. s-a uitat la mine lung! Si m-a gratulat cu un "ce bine aratzi" aruncat printre dintzii ei de Holywood.
Am vazut o doamna ce "jura" ca are 55 de ani. Imi venea sa-i cer buletinul. Mai sa fie.. si eu vreau sa arat ca ea la 55 de ani! La corp arata mai bine ca mine ( si eu am 20 de ani in minus! ) iar la fata nu-i dai mai mult de 40 de ani. Merge la gimnastica de 2 ori pe saptamana si mai si alearga.. rusine mie. Lenea si dezorganizare cat casa! Nu mai spun de doamna care era pe patul celalalt si care a nascut acum 9 luni: nu tu burta, celulita.. tonus cat incape! Eu am nascut acum 3 ani si tot in urma sunt cu recuperarea
Daca as reusi sa ma duc si la gimnastica, sa nu trisez la creme ( mai ales cand pic de oboseala ) si sa ma tin si de terapii d'astea mai electrostimulante.. ce bine ar fi!
Am nevoie de un sut sa ma tin de ceea ce-mi propun pentru mine! Intotdeauna sunt ultima pe lista!
Roxana&Ruxandra