Crema pentru ochi
Raspunsuri - Pagina 3
lena spune:
eu una folosesc"primordiale intense yeux"de la Lancome si sunt f.multumita de ea, dar trebuie ceva efort adica folosita zilnic...iar o prietena dermatolog mi-a dat un sfat: schimba crema la 2-3 luni cu alta, ca prin rotatie, altfel pielea capata un fel de "memorie"si nu mai reactioneaza optim la tratament!
Lena
MadalinaM spune:
aquarispro, eu nu am fost pina acum la un cabinet de cosmetica asa ca intreb:cele 10 sedinte cu 3.800.000pe ce perioada se intind? si ce cuprinde o sedinta?
nu e piperat pretul asta?
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by MadalinaM
aquarispro, eu nu am fost pina acum la un cabinet de cosmetica asa ca intreb:cele 10 sedinte cu 3.800.000pe ce perioada se intind? si ce cuprinde o sedinta?
nu e piperat pretul asta?
Sunt 11 sedinte de .. lifting sa-i spunem. Prima este gratuita.. adica te duci, o faci, nu o platesti si nu te obliga nimeni sa iei un abonament. Acum sunt in promotie. Preturile sunt la aproape jumatate. Liftigul de fata este 1800000 ( parca ). O sedinta dureaza cam 40 de minute.
Cu doi electrozi speciali pentru fata se ia muschi cu muschi si se contracta. Exista doua puncte neplacute. Depinde de persoana, din ce spun fetele de la cabinet. Practic se reface tonusul muscular al fetei. Poti sa torni tone de crema daca nu mentii tonusul muscular. Din cauza asta de face masaj la tratamentele cosmetice. Dupa masaj facial nu ai observat ca tonusul musculaturii si pielii este altul?
Mai este un efect: se activeaza circulatia si drenajul. Dispar acumularile de toxine si se reduce - pana la disparitie - acneea ( evident cea fara cauze infectioase ). Eu am un ten seboreic si o problema hormonala iar izo pentru fata ( tratamentul )imi prinde foarte bine ( din cauza grasimii pe care o secreta pielea , tenul deine asfixic).
Prima data am vazut tratamentele de electrostimulare ( denumite generic asa) in Elvetia. Eram la o familie care are 4 copii si ma tot uitam la mama si ma intrebam cum arata asa dupa 4 sarcini. N-am mai rabdat si am intrebat-o. A doua zi m-a dus la o clinica in Zurich si acolo am vazut ce se poate face: de la slabit in centimetri acolo unde te intereseaza la tonifieri ( gen lifting fata sau loifting fese...hehe uite cum de au unele un poponetz asa frumos.. dincolo de operatii ). M-am dumirit ca refacerea dupa nastere sau dupa o perioada de inactivitate fizica poate fi mult mai rapida; evident ca un astfel de tratament nu te scuteste de efort fizic. Nu suplineste efortul fizic in aer liber dar... cand vezi cum dispar cm .. asa iti vine un chef sa intretii ceea ce ai obtinut! Si sa vezi ce repede gasesti drumul la o sala sau bazin!
Aparatura pe care am vazut-o acolo in Elvetia am gasit-o si in cabinetul la care merg eu. Tratamentul pentru fata este cel mai lung.
Pe mine m-a dus o prietena acolo, o tipa mai atenta cu aspectul ei si mai calculata! Inainte sa ramana gravida a facut tratament intensiv la cabinet si sport. Dupa ce a ramas gravida a continuat cu sala. Dupa nastere si-a revenit cu viteza luminii! Ea a facut fel de fel de modelari la tratament: mainile ( bratele ), coapse intensiv, poponetz si pieptul..etc.
Ce sa-ti mai spun ?! Eu am incercat si am planuri mari ( lenea de mers la sala-i cat gardul si timp foarte putin ).. sper sa ma tina si buzunarele! Din ce am mai vazut pe-afara ( am o boala cu intratul in cabinete, saloane de tratament, coafura etc ), multe persoane ( si femei si barbati ) practica tratamentele astea. Cand vezi ce se poate face.. nici nu-i de mirare ca unele femei arat cum arata!
Roxana&Ruxandra
MadalinaM spune:
Multumesc, multumesc tare mult pentru aceste info
dar ??? continua:
-aceasta electrostimulare faciala nu creaza dependenta?
-ce se intimpla cind renunti sa mai mergi?
-ne dai un nr de tf de acolo?
-cele 10 sedinte esti obligat sa le faci intr-o luna, sa zicem? nu e prea mult?
-cite sedinte se fac pe luna?
-daca mergi la cosmetica, acasa continui "cremuirea" cu crema ta obisnuita sau iti dau de la cabinet ceva care sa se potriveasca tenului tau dar care sa fie si o continuare a ceea ce fac ele acolo?
MadalinaM
niponel spune:
Buna fetelor mamicilor .De mult timp nu am mai scris pe forum dar in schimb am citit in fiecare zi de pe forum .Si eu sunt obsedata de riduri cremele ce le-am folosit au fost Lancome iar acum folosec CLARIN care mi se pare buna dar totusi sunt obsedata de riduri mi-a facut sotul meu care este medic chirurg (chirurgie plastica)injectii cu Botox si nu o data de mai multe ori am facut acest tratament dar degeamba pe moment citeva zile nu se vad asa tare dar dupa sunt iarasi vizibile .Singurul lucru care iti poate indeparta ridurile este operatia . Niponel si Emmytsu
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by MadalinaM
Multumesc, multumesc tare mult pentru aceste info
dar ??? continua:
-aceasta electrostimulare faciala nu creaza dependenta?
-ce se intimpla cind renunti sa mai mergi?
-ne dai un nr de tf de acolo?
-daca mergi la cosmetica, acasa continui "cremuirea" cu crema ta obisnuita sau iti dau de la cabinet ceva care sa se potriveasca tenului tau dar care sa fie si o continuare a ceea ce fac ele acolo?
MadalinaM
Madalina,
-aceasta electrostimulare faciala nu creaza dependenta? Cam tot atata dependenta cat si sportul in general. Din ceea ce am vazut pana acum ( io is mai curioasa si-mi bag nasul peste tot si intreb tot ce-mi trece prin cap ), vin femeile si fac serii de 10 ( 11 cu cea gratuita ) si apoi mai vin la intretinere 1 data pe luna, la 2 luni etc, fiecare dupa cum crede si se simte. Cele mai tinere ( hehe asa ca mine..la 35 acushica !) vin mai rar. Cele peste 40 si vin mai des. Mai sunt altele care trateaza barbia dubla, slabit la fata etc.
-ce se intimpla cind renunti sa mai mergi? Nimic. adica in timp efectele ar trebui sa fie ca si cele de la lasat de sport ( nu discutam de sportul de performanta ). Eu am facut intai sedinte separate si nu pot sa spun ca s-a "sifonat" inapoi. Toxinele adunate de fumat, seboree.. etc.. astea-s altele. Aici s-a simtit ca nu m-am tinut de tratament.
Ideal, dupa recomandarile celor care au inventat aparatele, tratamentele de tonifiere se fac in zile consecutive sau o data la 2 zile. Un set de 10+1 inseamna sa ai rezultate stabile. Si la sala daca te duci, trebuie sa mergi de mai multe ori. Prima data obtii o stare de multumire si febra musculara! Prietena mea si-a facut un set si a mai fost de 4 ori intr-un an. Nu ca avea nevoie ci pentru ca se pregatea de diverse petreceri! Eu imi propun sa merg la 10+1 sedinte si sa continui data la 2 luni. Cred ca e prea mult daca ar fi sa merg si la cosmetica dar .. o vad ca pe o miscare de prevenire ref. riduri. Atat cat se poate, fara sa ajung la cutit. Cand nu mai erge, asta e. Nu am de gand sa ajung la cutite.
Referitor la crema.. continui cu crema ta. Nu are legatura cu musculatura pe care o antreneaza tonifierea fetei sau a oricarei parti din corp. Crema trebuie sa fie buna pentru tenul tau.
Ref. telefon, il pun pe pm. V-am poivestit atatea de descoperirea mea ca o sa ma acuze dc ca fac reclama!
Weekend placut.
Roxana&Ruxandra
bia spune:
As si eu nr.de telefon al cabinetului,poti sa mi-l trimiti pe PM.Ma intereseaza si pe mine subiectul,numai sa-mi fac timp sa ajung acolo,banuiesc ca au program si dupa amiaza,seara mai tarziu,in cursul zilei nu pot ajunge.Poate imi spui si ce program au,sa inteleg ca fiind promotie,acum costul celor 10 sedinte se injumatateste,adica 1.900.000 lei?Multam pentru raspuns.Referitor la produsele Shiseido,oare se gasesc si pe piata noastra,caci eu nu am auzit de ele pana acum?
diana904 spune:
Bia, Shiseido nu se gaseste in Ro...sau daca am ramas in urma cu informatiile as super incintata sa aflu unde le putem gasi. Produsele lor sint super, eu am avut o masca de fata relaxanta-hidratanta...am fost foarte incintata de ea.